Arkadaşlar merhaba
Bir önceki konumda yaklaşık 2 haftayı bitirdiğim yeni bir ilişkim olduğunu ve kendimin daha önce bir evlilik yaptığımı, erkek arkadaşımın bekar olduğunu yazmıştım. Bu arada ben erken yaşta evlenmiştim evliliğimde yaklaşık 8 yıl sürdü çocuk yok, ayrılmamızın nedenide başka bir kadındı.
Şimdi sizlere danışmak istediğim konu şu; Bir önceki konuda erkek arkadaşımla en başından herşeyi konuştuğumu, ciddi bir birliktelik düşündüğümü, evlenmeyi istediğimi ve görüşmeye devam edeceksek bu düşünceyle etmemizi söyledim. Ve nerdeyse birgün görüşmezsek diğer gün görüşüyoruz, şimdiye kadar olumsuz bir düşüncem olmadı. Yalnız aklıma birşey takılıyor. Erkek arkadaşım benden 2 ay önce yüzük atmış. 6 yıllık bir ilişkisi varmış ve 2 yıldırda nişanlılarmış. Bunlar ayrılalı 2 ay oluyor. Acaba görüşüyorlarmı diye kafama çok takılıyor. Ona sordum biten bitmiştir, anlaşamadığımız için ayrıldık, dönüşü yok diyor ama ben güvenemiyorum yinede :S bu konuyuda gündeme getirip gerginlik yaratmak istemiyorum. Kıza ulaşmamda mümkün gözükmüyor, sizce bu durumu nasıl halledebilirim arkadaşlar
arkadaşlar ailesinden erkek kardeşiyle, kuzeniyle, yeğeniyle, ayrıca amcasının oğluyla tanıştırdı. Ayrıca abisinin karısıda telefonda benimle konuşmak istemiş, erkek arkadaşımla telefonla konuşurken o da telefonu aldı, çaya beklerim tanışalım falan filan dedi. çevresiyle tanıştırıyo o konuda sıkıntı yok ama 6 yıllık ilişki 2 ayda hemen silinir mi ondan emin olamıyorum. ayrılma sebeplerini şöyle demişti, ben çok sormadım sıkıştırmadımda, kız ona çok karışıyoruz, evine aldığı herşeyde müdahale ediyomuş bana niye sormadın benim beğenmem lazım diye, aralarında huzursuzluk varmış çekilmez hale gelmiş, bana öyle dedi.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama insan düşünmeden edemiyor, çünkü kızla cinsel olarakta birliktelik yaşamışlar...
ay şiştim heee =)) ya erkeklerin bir kısmı (öööğk ama gerçek) umumhaneye gidiyorlar. Sonra o kadınları düşünüyorlar sanıyorsun? Erkekler farklıdır, her yattıklarını düşünselerdi ohoooo. Hem o şimdi seni düşünüyordur kesinanlarsın yaaa ehiehiehi.
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler ama insan düşünmeden edemiyor, çünkü kızla cinsel olarakta birliktelik yaşamışlar...
ay şiştim heee =)) ya erkeklerin bir kısmı (öööğk ama gerçek) umumhaneye gidiyorlar. Sonra o kadınları düşünüyorlar sanıyorsun? Erkekler farklıdır, her yattıklarını düşünselerdi ohoooo. Hem o şimdi seni düşünüyordur kesinanlarsın yaaa ehiehiehi.
nişanlısını sevseydi ,evlenirdi ,bilmiyoruz belki ayrangönüllü, ama 6yıl bir kızı oyalayıp evlenmemesi pek etik değil,ben şahsen soğurdum .
bende doğru bulmuyorum son 2 yıldırda nişanlılarmış nikah günleride alınmış ve kızla cinsel anlamdada birlikte olmuşlar, kız tabiki ilk defa onunla birlikte olmuş. bazı insanları olduğu gibi kabul etmemiz lazım, erkek arkadaşım biraz kendi başına karar vermeyi seviyo, mesela en son koltuk takımı yüzünden kavga etmişler, bu oturma grubu almış kız neden kendi başına alıyosun demiş birbirlerine girmişler, durum belki idare edilebilirdi, kızın düştüğü durum bencede hoş değil ama adam benim için bitti onunla ömür geçiremezdim daha fazla katlanamadım diyor, seninlede fazla uzatmıcam biraz tanıyalım birbirmizi öyle uzun süre nişanlı kalmayı düşünmüyorum, tam emin olduktan sonra 3 hafta içinde nişan ve düğün yapıcam dedi. yani nişanla düğün arasında en fazla 3 ay olacak dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?