önceden erkekler gerçekten değer verdikleri sevgililierini aileleriyle tanıştırırlar
işte biz beraber yuva kurmak istiyoruz mesajı verirlerdi..şimdilerde ise yani zamanımızda öylesine zaman geçirdiği bir bayanı bile hooppp ailesiyle,eş dost akrabayla
tanıştırıyor erkekler..ailesiyle tanıştınız diye size önem veriyor fikrine kapılmamak lazım diye
düşünüyorum..birde siz boşanmanızın üzerinden ne kadar zaman geçtikten sonra bu arkadaşınızla
tanıştınız bilmiyorum onu belirtmemişsiniz tabi ben gözden kaçırmış da olabilirim..
ama o çok acele etmiş 6 yıl az bir zaman değil takdir edersiniz ki ve 2 ay geçtikten sonra
siz başlamıssınız...sizinde acele ettiğiniz kanaatindeyim..kıza ulaşma imkanım yok
diyorsunuzda kıza ulaştınızınki nolacak anlayamadım.biten bir ilişkide eski taraflardan birine soracağınız sorular sizin ilişkinize pek ışık tutamaz çünkü onlar o iki kişinin kendi gerçekliği ve sınırlarında yaşanmış şeylerdir..
bence acele etmeyin,evliliğiniz yeni bitmiş ve keşke kendinize biraz zmaan tanısaydınız,şimdiden kafanızda pek çok soru
var,bir boşanma sonrasında bunları düşünmek mecburiyetinden bırakmamalıydınız kendinizi..
siz genede karşıdaki insandan evlilik için çok emin olmayın oldu mu..sizden cinsellik anlamında
bir talebi olursada saygınlığınızı kouruyun,asla taviz vermeyin o konularda...bir de sen onun geçmişindeki
insanı merak ediyosun o da senin evliliğin ve eski kocan hakkında sorular soruyor mu..birşeyler
öğrenmeye çalışıyor mu yoksa sadece sen mi onu merak ediyosun...