- 27 Mayıs 2015
- 312
- 179
- 103
- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
eşimle aramda 7 yaş var. ben 22 yaşındayım. ve hiç yaşıtlarıma bakıp da 'aahh ulan' demedim yani. yaşıtlarım daha bebe.Evet korkuyorum yüzleşmekten, korkuyorum yas meselesinin ilerde gözüme sorun olarak gözükmesinden, yasitim olan birisini görünce keşke demekten korkuyorum sırf o güzel seviyor sahipleniyor diyede bu bencillik yapmak istemiyorum
Evet yasitlarim banada çok Bebe geliyor yani istekleri arzuları xok farklı sevmeyi bilmiyorlar , böyle demeniz içimi çok rahatlattı, kafam xok karışıyordu, yaa bakıyorum hem beni böylesine sevecek hemde benim aileme böylesine değer verecek birisi çıkar mı karşımaeşimle aramda 7 yaş var. ben 22 yaşındayım. ve hiç yaşıtlarıma bakıp da 'aahh ulan' demedim yani. yaşıtlarım daha bebe.
birbirinizle anlaşabildikten sonra 10 da uyar bence.
Bende cook buyuk konusurdum en fazla 4 derdim ama büyük konuşmamak gerekirmis bunu anladım"Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok"
Çok yaş farkı olmayan hali mi bu mu?10 yaş yahuu.. çok fazla..
neyse seviyorsan git konuş bence
Bende cook buyuk konusurdum en fazla 4 derdim ama büyük konuşmamak gerekirmis bunu anladım
yaa kişiden kişiye çok gelebilir ama önemli olan sen onun yaşına ayak uydurabiliyor musun, senin çocuksu yanların ona hoş geliyor mu önemli olan bu. yaşıtların, en az 5 sene sonra birilerini sahiplenecek, sorumluluk alacak olgunlukta olacaklar. senin isteklerini karşılayabileceğini düşünüyorum ben bu hoca efendinin.Ev
Evet yasitlarim banada çok Bebe geliyor yani istekleri arzuları xok farklı sevmeyi bilmiyorlar , böyle demeniz içimi çok rahatlattı, kafam xok karışıyordu, yaa bakıyorum hem beni böylesine sevecek hemde benim aileme böylesine değer verecek birisi çıkar mı karşıma
Eger severseniz ve sevilirseniz değişir fikrinizBüyük konuşmak değil bu,bana göre 10 yaş çok fazla bir fark.bi gün başıma gelse bile, bu düşüncem değişmezki...
Eger severseniz ve sevilirseniz değişir fikriniz
merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü bu konu kafamda uzun zamandır soru işareti yaratıyor. Ben 23 yaşındayım üni 3 sınıfta okuyorum bir sene uzadı okulum, bahsedeceğim kişide 33 yaşında... Ben bundan 4 sene önce üniversiteye başladım ve bölümde sevilen ve örnek gösterilen bir öğrenci oldum. Ve bölümden bir hocamla daha iyi anlaşmaya başladım. Okulda herhangi bir sorunum olsa ona danıştım, arkadaşlarımla ilgili birşey olsa yine onunla konuştum vs..... Zamanla aramzdaki muhabbette arttı zaten aynı yerde oturuyoruz, okul çıkışlarında denk geldikçe eve beraber gitmeye başladık yani daha çok tanıma fırsatı oldu... Tanıştığım ilk zamanlar arkadaşlarım bana bu hoca senden hoşlanıyor tarzında şeyler söylediler ama bu tarz bir düşünceye girmek istemedim o zaman için bu tarz düşüncelerin ergenlikten ileri geldiğini düşündüm, kısaca ihtimal vermedim...
Çünkü ben hocamla ilk tanıştığım zamanlar bir konuşmamızda bir abim olmasını çok isterim demiştim ve o da istersen bana abi diyebilirsin, bunu gerçekten söylüyorum demişti, o günden sonra ona hiç abi demedim ama abim olarak görmeye başladım.
Ama hocamın bazı hareketlerine de anlam verememeye başladım. örneğin metroda beraber gittiğimiz zamanlar kalabalık olursa ve özellikle erkeklerin çok olduğu bir grup olursa beni daha çok sahiplenmeye başladı, kalabalığın orda durma, yolda yürürken aynı şekilde koruyucu bir tavıra sahip, bana benden daha çok dikkat ediyor, ailemle tanışmak istiyor, ailesini tanıştırmak istiyor tamam bunları bir abi olarak yapıyordur bunlara karşı bir soru işaretim yok...
Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok, benim senin yaşında kız arkadaşım oldu, bir kaç kerede hiç aşık oldun mu diye sordu, bunları çok laf arasında sordu, yani bir anda ve arkasından hemen laf değiştirdi...
Ailem ile tanıştı, fark ettiğim şey annemle çok rahat konuşuyor ama babamla konuşurken biraz daha kasılıyor resmen babamdan çekindiğini hissedebiliyorum...
Arkadaş çevremi daha yakından tanımak istiyor ama beni onun tanımadığı bir erkekle otururken ve ya konuşurken görse suratı değişiyor, bazen bana karşı davranışları da değişiyor...
Birkaç kez laf arasında canım dedi, arkadaşlarımın yanında şuna baksanıza ya çok şirin olmuş, ona kendi yaptığım pasta ile süpriz doğum günü hazırladığımda, yüzüme bakıp arkadaşlarıma , ne kadar becerikli , alcan bu kızı götürceksin eve dedi....
Ama bu saydıklarımı çok sık değil ara ara yaptı hep, yani bir kere bu tarz birşey söyeldiyse arkasından bir müddet abim, kardeşim dedi...
beni okulda nerde görürse görsün, yanında, yanımda kim olursa olsun selam veriyor, bana laf atıyor, sohbet ediyor yani hiç boş geçmiyor.
Soracağım, bu kişi bana kardeşim diyor ya, anlattıklarıma göre sizcede gerçekten kardeşi olarak görüyormudur ? yoksa benim düşündüğüm gibimi düşünüyorsunuz sizde...
Merhaba , tavsiyeleriniz için çok çok cok teşekkür ederim, söylediklerinizi aynen uygulayacağım dediğiniz gibi bu şekilde davranirsam kaybedecek birşeyin olmaz(tüm mesajları okuyamadım)
gençsin, biliyorum olay bir an önce çözülsün ya herro ya merro belli olsun istiyorsun ama bence acele etmemelisin
birincisi sakın sen açılma, imalarda bulunma, o veya bu sebeple reddedilirsen gururun incinebilir ve okulla aran bozulabilir ki son senen sakın böyle bir riske girme, arkadaşların da bir şekilde farkedebilir
eğer zaten sana ilgisi varsa, seni istiyorsa bir şekilde açılır o sana
ikincisi sakın kıskandırmaya falan da çalışma
33 yaşında diyorsun, çoktan anlamıştır o senin durumunu yani senin kendisinden hoşlanıp hoşlanmadığından emin olmasa bile en azından başkasından hoşlanmadığının farkındadır
yok erkeklerle görüneyim, onun yanında mesajlaşayım, biri benden hoşlanıyor diyeyim falan dersen bence kıskanılmak yerine soğuma durumuyla karşılaşabilirsin
olay bir an önce netleşsin diye olmadığın gibi, hissetmediğin gibi davranma
eğer senden hoşlanıyorsa senden sen olduğun için, doğal halinle hoşlanıyor
şu anda herşey yolunda görünürken ayarlarla oynama
hem erkeklerin açılmamasının sebebi hoca olduğundan çekinmek, yaşından çekinmek falan olmaz merak etme
bir erkek bir kadından gerçekten hoşlanırsa mutlaka şansını dener, hele ki karşısındaki senin gibi yeşil ışık yakıyorsa
eğer sana yönelik bir niyeti yoksa ve sen de kendi kendine gelin güvey oluyorsan, varsın öyle olsun ne olacak o bunu bilmedikten sonra
alt tarafı 1 sene daha böyle idare edeceksin, zaten durumdan da mutlusun, gururun okşanıyor, sahiplenilmiş hissediyorsun, jestleri hoşuna gidiyor vs
bırak, olduğu gibi yaşa şimdilik
eğer ki açık açık konuşmadan fiziksel bir girişimi olur ise (elini tutmak, öpmeye çalışmak vs) o zaman konuşursun sen de, o zaman netleştirmek istediğini söylersin
bence şimdilik hoşuna giden birşeyi bozma
Yok canim daha neler. Ne konustu ki oyle arkadasin aglamaya basladi? Ayrica sizin iliskiniz ogrenci hoca iliskisinden coktan cikmis.Bugün bazı şeyleri daha iyi anladım. Onun benim için ne kadar fedakarlik yaptığını, yüzümün gulmesi için ugrastigini.... en onemliside bugün hastanedeydim lafımin üzerine neden bana bunu söylemedin ben seni yalnız bırakmazdim yanına gelirdim hemen demesini asla asla unutmam. O bugün benim için o kadar çok şey yaptı ki... Bugün benimle öyle bir konuştu ki yanımda arkadaşım ağlamaya başladı. . Ya bugün hem zor hem güzel bir gün geçirdim yanımda o kadar iyi insanlar var ki..
Ben hastanede aldigim haberden dolayi xok kötü olmuştum beni o şekilde görünce kendi hayatından başladı anlatmaya sonra bana moral verecek şeyler söyledi arkadaşım ise bu konuşmaların hepsine ağladı, nedeni ni bilmiyorum ama duygulandirdi, bu arada hep kardeşim dediYok canim daha neler. Ne konustu ki oyle arkadasin aglamaya basladi? Ayrica sizin iliskiniz ogrenci hoca iliskisinden coktan cikmis.
Ne sabirli adammis ama ha. Bunca zamandir iyi rol kesiyorBen hastanede aldigim haberden dolayi xok kötü olmuştum beni o şekilde görünce kendi hayatından başladı anlatmaya sonra bana moral verecek şeyler söyledi arkadaşım ise bu konuşmaların hepsine ağladı, nedeni ni bilmiyorum ama duygulandirdi, bu arada hep kardeşim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?