- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Kafa karisikligi mi yaratmaya calisiyo ki ?Mesajlarda ve böyle erkeklerin yanında söylediği hep aynı şey reyhan benim kardeşim, ona göre davranın, diyorum eğer bende abi demeye başlarsam bu işin içinden cikamayacagiz
Merhaba , artık olanları bir gelişme olarak göremiyorum ama dün söyle birşey oldu.. Kuzenim bana çok beğendim kral tacı şeklinde altı taşlı bir yüzük almıştı, dün onu takmak istedim, aslında birazda bilerek takmak istedim, fark edecek mi diye merak etmiştim.. Ve düşündüğüm gibi de oldu, okulda kafede arkadaşlarla oturuyorduk hocada yanımızdaydı, biraz sinirli birşekilde o parmağındaki ne ? güzelmiş ! kimin hediyesi dedi ? Bende sırf gıcıklık olsun diye yüzük dedimo da onun ne olduğunu biliyorum, sağ parmağına da takmışsın onunda ne demek olduğunu biliyorum, onu kim taktıysa o kişiye ait olduğunu, başının bağlı olduğunuda biliyorum dedi ama bunları bir nefeste söyledi Bende cevap olarak kuzenim hediye etti dedim ama duymadı, yanımda serkan diye bir arkadaşım oturuyordu bu sefer ona döndü serkan bana anlatmaz çekinir, sen bilirsin kim var hayatında, kim takmış o yüzüğü dedi ? Arkadaşım da sağ olsun valla hocam kuzenim diyor ama yalan kuzen ayağına sevgili ayağı saklıyor bizden baksana dedi, o da bak bakalım şu çocuğa şöyle tam sopalık mı, dövülecek, dayak atılacak bir tip mi ? yoksa bağrımıza mı basacağız dedi ? Bende dayanamadım söyledim size kuzenim aldı dedim, hayatımda biri yok, olsa neden söylemeyeyim dedim ama pek inanmadı... Kafeden sonra çalışma grubumuzdaki abimize de sen nasıl benim kardeşimsen Reyhan da benim kardeşim, iyi çalıştır onu dedi, bana da bundan sonra ders çıkışlarında sürekli labda
Hicbirseyden emin değilim, aslında bu davranışlarına bir isim koyabilsem birseyler yerlesecek kafama, diyorum ki galiba mantık ilişkisi gibi birsey, ona tamamen özel birsey hissetmiyorum ama onu başkasıyla paylaşma fikri hoşuma gitmiyor, yanında başka birisini görünce kıskaniyorum ama ona karşı tamamen özel birsey de hissetmiyorum.. o sevse sevecegim...İkinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz.
Bence açık açık konuşun.
Benim aklıma da geliyor bu çok haklisiniz , bilmiyorum sonuç ne olurKonu sahibi bir mesajınızda ailenize o benim kardeşim onu korurum gibilerinden bir şey söylemiş . Yani hoşlandığı kızın babasına söylenecebilecek son sözlerden birini kaydetmiş gibi . Bu sizi abi olarak gördüğünü düşündürtüyor . Yani hani siz sevgili olsanız babanıza gelip istemeye kalksa babanız demez mi hani siz kardeş gibi görüyordunuz birbirinizi
Yine de belli olmaz ama sevgilinizi bağırına basmak
Geçen gün bununla ilgili bir konuşma oldu, ben bizi çalıştıran abiye şu an 2. Sınıf olduğumu ama seneye 4. Sınıf olacagimi söyledim hoca da dedi ki bak bak bana atar yapıyor aslında ona karşılamak istediğim hiçbir atar yoktuİlginç.. okulunun bitmezini bekliyordur.sene uzatman kökü olmuş..
Ben ilk tanıştığımiz zaman bir sohbette keşke bir abim olsaydı dedim, oda (düşünmeden) bana abi diyebilirsin ben abin olurum dedihoca ne diye kendisini abi yapmaya çalışıyor anlam veremedim. :/
Abi demiyorum ama artık demek istiyorum, böyle resmi oluyor gibiKafa karisikligi mi yaratmaya calisiyo ki ?
Ama cok ilgili. Kardes e baglamasa bu adam hoslaniyo diycem.
Bence abi deme. Zaten senin hislerin var ona karsi. Acilacagi varsa da acilmaz.
Hicbirseyden emin değilim, aslında bu davranışlarına bir isim koyabilsem birseyler yerlesecek kafama, diyorum ki galiba mantık ilişkisi gibi birsey, ona tamamen özel birsey hissetmiyorum ama onu başkasıyla paylaşma fikri hoşuma gitmiyor, yanında başka birisini görünce kıskaniyorum ama ona karşı tamamen özel birsey de hissetmiyorum.. o sevse sevecegim...
Karakter bakımından onun gibi birinin çıkacağını zannetmiyorum aşk dersek onun karaktwrine aşığım hayranim, ama yaş kısmı birde bu abi olayı belki de buke dimi koruma için yaptığım birsey, korkuyorumO zaman istemem yan cebime koy gibi bir şey bu.
Etkilendiğin biri olsa hemen şutlarsın sen bunu.
Tum yollari tikarsin bence.Abi demiyorum ama artık demek istiyorum, böyle resmi oluyor gibi
Tum yollari tikarsin bence.
Bilemedim..
Karakter bakımından onun gibi birinin çıkacağını zannetmiyorum aşk dersek onun karaktwrine aşığım hayranim, ama yaş kısmı birde bu abi olayı belki de buke dimi koruma için yaptığım birsey, korkuyorum
Evet korkuyorum yüzleşmekten, korkuyorum yas meselesinin ilerde gözüme sorun olarak gözükmesinden, yasitim olan birisini görünce keşke demekten korkuyorum sırf o güzel seviyor sahipleniyor diyede bu bencillik yapmak istemiyorumTamam ben çözdüm böyle olmazsa geri gel bana yaz tamam mı mutlaka.
Canım olmayacak bir şey aslında sizin ki işte bu seni çekiyor sadece...
Adam gelse sana açılsa niyetini ortaya koysa sen yine onu istemeyeceksin aslında.
korkuyorum diyorsun duygularınla yüzleşmekten korkuyorsun aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?