Şüphe

Mesajlarda ve böyle erkeklerin yanında söylediği hep aynı şey reyhan benim kardeşim, ona göre davranın, diyorum eğer bende abi demeye başlarsam bu işin içinden cikamayacagiz
Kafa karisikligi mi yaratmaya calisiyo ki ?
Ama cok ilgili. Kardes e baglamasa bu adam hoslaniyo diycem.
Bence abi deme. Zaten senin hislerin var ona karsi. Acilacagi varsa da acilmaz.

İlginç.. okulunun bitmezini bekliyordur.sene uzatman kökü olmuş..

İlginç bir adam bu ya ne yapmaya çalışıyor çözümsüz bir adam ama cidden biri var da sakliyor diye dusunmus olablr cnm

Konu sahibi bir mesajınızda ailenize o benim kardeşim onu korurum gibilerinden bir şey söylemiş . Yani hoşlandığı kızın babasına söylenecebilecek son sözlerden birini kaydetmiş gibi . Bu sizi abi olarak gördüğünü düşündürtüyor . Yani hani siz sevgili olsanız babanıza gelip istemeye kalksa babanız demez mi hani siz kardeş gibi görüyordunuz birbirinizi

Yine de belli olmaz ama sevgilinizi bağırına basmak

İkinizde birbirinizden hoşlanıyorsunuz.
Bence açık açık konuşun.
Hicbirseyden emin değilim, aslında bu davranışlarına bir isim koyabilsem birseyler yerlesecek kafama, diyorum ki galiba mantık ilişkisi gibi birsey, ona tamamen özel birsey hissetmiyorum ama onu başkasıyla paylaşma fikri hoşuma gitmiyor, yanında başka birisini görünce kıskaniyorum ama ona karşı tamamen özel birsey de hissetmiyorum.. o sevse sevecegim...

Benim aklina
Benim aklıma da geliyor bu çok haklisiniz , bilmiyorum sonuç ne olur

İlginç.. okulunun bitmezini bekliyordur.sene uzatman kökü olmuş..
Geçen gün bununla ilgili bir konuşma oldu, ben bizi çalıştıran abiye şu an 2. Sınıf olduğumu ama seneye 4. Sınıf olacagimi söyledim hoca da dedi ki bak bak bana atar yapıyor aslında ona karşılamak istediğim hiçbir atar yoktu

O zaman istemem yan cebime koy gibi bir şey bu.
Etkilendiğin biri olsa hemen şutlarsın sen bunu.

O zaman istemem yan cebime koy gibi bir şey bu.
Etkilendiğin biri olsa hemen şutlarsın sen bunu.
Karakter bakımından onun gibi birinin çıkacağını zannetmiyorum aşk dersek onun karaktwrine aşığım hayranim, ama yaş kısmı birde bu abi olayı belki de buke dimi koruma için yaptığım birsey, korkuyorum

Tamam ben çözdüm böyle olmazsa geri gel bana yaz tamam mı mutlaka.
Canım olmayacak bir şey aslında sizin ki işte bu seni çekiyor sadece...
Adam gelse sana açılsa niyetini ortaya koysa sen yine onu istemeyeceksin aslında.
korkuyorum diyorsun duygularınla yüzleşmekten korkuyorsun aslında.

Evet korkuyorum yüzleşmekten, korkuyorum yas meselesinin ilerde gözüme sorun olarak gözükmesinden, yasitim olan birisini görünce keşke demekten korkuyorum sırf o güzel seviyor sahipleniyor diyede bu bencillik yapmak istemiyorum

Korkularım, endişelerim var, şu an gelse açılsa da aynı endiselerim var, kafamdan bu endişeleri atsam tamamen sevebilirim aslında, bir korkum da onun sevgisini hak edememek bugün bunu daha iyi anladım. Ben fakülte temsilcisiyim bugunde öğrencilerle aramda ufak bir tartışma çıktı ve o bana bu konuda dikkatli olmamı söylemişti ben onu dinlemedigim için basima is almış oldum konuyu nereye baglicam, bugün yine beni öyle bir korudu ki, biraz önce aradi nasıl oldum.diye sordu, bundan sonra en ufacık birsey de yanıma geliyorsun dedi, birde bir şeyi fark ettim, olanları annemde duydu dedim, ahh be kardeşim niye anneye anlattın şey teyzeme niye anlattın dedi. Abi yada sevgili bir insanın böyle sevilmesi çok güzel inşallah hersey yoluna girer.. hersey Hayırlısına kavuşur

iyi de hanımlar, sende bir şeyler var mı demişsiniz de.. kız zaten elleriyle pasta yapmış, ailesiyle tanıştırmış daha ne olsun.
benim de üniversitede erkek arkadaşlarım oldu. çok da samimiydik ama hiçbirini ailemle tanıştırmadım veya pasta yapmadım. niye yapayım ki. kız da adama yanık işte.
anacım bu adam da senden hoşlanıyo belli ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…