- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
Düşünüyorum herşeyi düşünüyorum.... Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Buraya yazarak sizlerden fikir almak istedim , sadece şüphemi paylaştım, ortada ciddi birşey yok şu an...Hoca dedigin muhtemelen hala doktora yapan bir asistan aranizdaki iliskide gayet cok rastlanan birsey. Genelde o yasa gelene kadar hala bekarsan akademik hayatta etrafinda pek bekar kalmadigi icin ogrencilerden kendilerine uygun gorduklerini gozlerine kestirip hoca ayagiyla yaklasip boyle tavlayip evleniyorlar. Kotu birsey degil tabi ama iliskiniz ciddiye giderse geleceginizi dusunerek , yani meslek hayatinizi da dusunerek adim atin derim cunku belliki bahsettigniz kisi sizi baya uzun zamandir takip etmis ciddi ciddi evlilik dusunuyor.
Böyle düşünmeniz çok mutlu etti beni, bugün bir ara neden buraya yazdığımı sorguladım kendi kendime... Karşımdaki hoa olunca ve bende öğrenci aradaki şey yanlış anlaşılıyor, onun için kötü bir imaj oluyor sanki, böyle hissediyorum ve benim ona bunu yapmaya hakkım yok, tamam onun kim olduğunu bilmiyorsunuz ama öyle biri olduğunu biliyorsunuz.. Bunların üstüne sizden böyle bir yorum olunca iyi hissettim kendimi, teşekkürler..Bence doğru olanı yapıyorsun, seviyelisiniz yani. Ayrıca yeni gelişmeleri bizimle paylaşman baya sevimli :) bakalım neler olacak =)
6. hissiniz kuvvetlidir inşallah :)Olucak bu iş hissettim
Ama bunu gerçekten anlamadım :)Abi deme lazım olur
merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü bu konu kafamda uzun zamandır soru işareti yaratıyor. Ben 23 yaşındayım üni 3 sınıfta okuyorum bir sene uzadı okulum, bahsedeceğim kişide 33 yaşında... Ben bundan 4 sene önce üniversiteye başladım ve bölümde sevilen ve örnek gösterilen bir öğrenci oldum. Ve bölümden bir hocamla daha iyi anlaşmaya başladım. Okulda herhangi bir sorunum olsa ona danıştım, arkadaşlarımla ilgili birşey olsa yine onunla konuştum vs..... Zamanla aramzdaki muhabbette arttı zaten aynı yerde oturuyoruz, okul çıkışlarında denk geldikçe eve beraber gitmeye başladık yani daha çok tanıma fırsatı oldu... Tanıştığım ilk zamanlar arkadaşlarım bana bu hoca senden hoşlanıyor tarzında şeyler söylediler ama bu tarz bir düşünceye girmek istemedim o zaman için bu tarz düşüncelerin ergenlikten ileri geldiğini düşündüm, kısaca ihtimal vermedim...
Çünkü ben hocamla ilk tanıştığım zamanlar bir konuşmamızda bir abim olmasını çok isterim demiştim ve o da istersen bana abi diyebilirsin, bunu gerçekten söylüyorum demişti, o günden sonra ona hiç abi demedim ama abim olarak görmeye başladım.
Ama hocamın bazı hareketlerine de anlam verememeye başladım. örneğin metroda beraber gittiğimiz zamanlar kalabalık olursa ve özellikle erkeklerin çok olduğu bir grup olursa beni daha çok sahiplenmeye başladı, kalabalığın orda durma, yolda yürürken aynı şekilde koruyucu bir tavıra sahip, bana benden daha çok dikkat ediyor, ailemle tanışmak istiyor, ailesini tanıştırmak istiyor tamam bunları bir abi olarak yapıyordur bunlara karşı bir soru işaretim yok...
Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok, benim senin yaşında kız arkadaşım oldu, bir kaç kerede hiç aşık oldun mu diye sordu, bunları çok laf arasında sordu, yani bir anda ve arkasından hemen laf değiştirdi...
Ailem ile tanıştı, fark ettiğim şey annemle çok rahat konuşuyor ama babamla konuşurken biraz daha kasılıyor resmen babamdan çekindiğini hissedebiliyorum...
Arkadaş çevremi daha yakından tanımak istiyor ama beni onun tanımadığı bir erkekle otururken ve ya konuşurken görse suratı değişiyor, bazen bana karşı davranışları da değişiyor...
Birkaç kez laf arasında canım dedi, arkadaşlarımın yanında şuna baksanıza ya çok şirin olmuş, ona kendi yaptığım pasta ile süpriz doğum günü hazırladığımda, yüzüme bakıp arkadaşlarıma , ne kadar becerikli , alcan bu kızı götürceksin eve dedi....
Ama bu saydıklarımı çok sık değil ara ara yaptı hep, yani bir kere bu tarz birşey söyeldiyse arkasından bir müddet abim, kardeşim dedi...
beni okulda nerde görürse görsün, yanında, yanımda kim olursa olsun selam veriyor, bana laf atıyor, sohbet ediyor yani hiç boş geçmiyor.
Soracağım, bu kişi bana kardeşim diyor ya, anlattıklarıma göre sizcede gerçekten kardeşi olarak görüyormudur ? yoksa benim düşündüğüm gibimi düşünüyorsunuz sizde...
Cevabınız için teşekürler, yok yok evli değil..canım abi falan olayları başka resmen hoslaniyo senden yalnız evli mi değil mi ona dikkat et sonuçta 33 yaşında yanma sonra benim gibi
Merhaba , artık olanları bir gelişme olarak göremiyorum ama dün söyle birşey oldu.. Kuzenim bana çok beğendim kral tacı şeklinde altı taşlı bir yüzük almıştı, dün onu takmak istedim, aslında birazda bilerek takmak istedim, fark edecek mi diye merak etmiştim.. Ve düşündüğüm gibi de oldu, okulda kafede arkadaşlarla oturuyorduk hocada yanımızdaydı, biraz sinirli birşekilde o parmağındaki ne ? güzelmiş ! kimin hediyesi dedi ? Bende sırf gıcıklık olsun diye yüzük dedimMerhaba, en son bi gelisme oldu mu merak ettim.
Arkadaşlarınızın yanında nasıl böyle konuştu ki? Arkadaşlarınızda bilmiyorsa artık anlamıştır sizden hoşlandığını. Bende takip ediyordum konunuzu. Evet havada aşk kokusu varMerhaba , artık olanları bir gelişme olarak göremiyorum ama dün söyle birşey oldu.. Kuzenim bana çok beğendim kral tacı şeklinde altı taşlı bir yüzük almıştı, dün onu takmak istedim, aslında birazda bilerek takmak istedim, fark edecek mi diye merak etmiştim.. Ve düşündüğüm gibi de oldu, okulda kafede arkadaşlarla oturuyorduk hocada yanımızdaydı, biraz sinirli birşekilde o parmağındaki ne ? güzelmiş ! kimin hediyesi dedi ? Bende sırf gıcıklık olsun diye yüzük dedimo da onun ne olduğunu biliyorum, sağ parmağına da takmışsın onunda ne demek olduğunu biliyorum, onu kim taktıysa o kişiye ait olduğunu, başının bağlı olduğunuda biliyorum dedi ama bunları bir nefeste söyledi Bende cevap olarak kuzenim hediye etti dedim ama duymadı, yanımda serkan diye bir arkadaşım oturuyordu bu sefer ona döndü serkan bana anlatmaz çekinir, sen bilirsin kim var hayatında, kim takmış o yüzüğü dedi ? Arkadaşım da sağ olsun valla hocam kuzenim diyor ama yalan kuzen ayağına sevgili ayağı saklıyor bizden baksana dedi, o da bak bakalım şu çocuğa şöyle tam sopalık mı, dövülecek, dayak atılacak bir tip mi ? yoksa bağrımıza mı basacağız dedi ? Bende dayanamadım söyledim size kuzenim aldı dedim, hayatımda biri yok, olsa neden söylemeyeyim dedim ama pek inanmadı... Kafeden sonra çalışma grubumuzdaki abimize de sen nasıl benim kardeşimsen Reyhan da benim kardeşim, iyi çalıştır onu dedi, bana da bundan sonra ders çıkışlarında sürekli labda
Ben konuyu okuyodum ama yorum yazmamistim.Merhaba , artık olanları bir gelişme olarak göremiyorum ama dün söyle birşey oldu.. Kuzenim bana çok beğendim kral tacı şeklinde altı taşlı bir yüzük almıştı, dün onu takmak istedim, aslında birazda bilerek takmak istedim, fark edecek mi diye merak etmiştim.. Ve düşündüğüm gibi de oldu, okulda kafede arkadaşlarla oturuyorduk hocada yanımızdaydı, biraz sinirli birşekilde o parmağındaki ne ? güzelmiş ! kimin hediyesi dedi ? Bende sırf gıcıklık olsun diye yüzük dedimo da onun ne olduğunu biliyorum, sağ parmağına da takmışsın onunda ne demek olduğunu biliyorum, onu kim taktıysa o kişiye ait olduğunu, başının bağlı olduğunuda biliyorum dedi ama bunları bir nefeste söyledi Bende cevap olarak kuzenim hediye etti dedim ama duymadı, yanımda serkan diye bir arkadaşım oturuyordu bu sefer ona döndü serkan bana anlatmaz çekinir, sen bilirsin kim var hayatında, kim takmış o yüzüğü dedi ? Arkadaşım da sağ olsun valla hocam kuzenim diyor ama yalan kuzen ayağına sevgili ayağı saklıyor bizden baksana dedi, o da bak bakalım şu çocuğa şöyle tam sopalık mı, dövülecek, dayak atılacak bir tip mi ? yoksa bağrımıza mı basacağız dedi ? Bende dayanamadım söyledim size kuzenim aldı dedim, hayatımda biri yok, olsa neden söylemeyeyim dedim ama pek inanmadı... Kafeden sonra çalışma grubumuzdaki abimize de sen nasıl benim kardeşimsen Reyhan da benim kardeşim, iyi çalıştır onu dedi, bana da bundan sonra ders çıkışlarında sürekli labda
Mesajlarda ve böyle erkeklerin yanında söylediği hep aynı şey reyhan benim kardeşim, ona göre davranın, diyorum eğer bende abi demeye başlarsam bu işin içinden cikamayacagizBen konuyu okuyodum ama yorum yazmamistim.
Su son gelismelere kadar hadi bakalim olacak bu is diyodum icimden.
"Reyhan da benim kardesim" den sonra yuzum asildi valla.
Valla konuştu, hemde bayagi kalabalikti ortam, bilemiyorum nasip artık, ümidi kesmeye başladım artık bwnde yavaş yavasArkadaşlarınızın yanında nasıl böyle konuştu ki? Arkadaşlarınızda bilmiyorsa artık anlamıştır sizden hoşlandığını. Bende takip ediyordum konunuzu. Evet havada aşk kokusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?