Şüphe

Düşünüyorum herşeyi düşünüyorum.... Çok teşekkür ederim yorumunuz için.. Buraya yazarak sizlerden fikir almak istedim , sadece şüphemi paylaştım, ortada ciddi birşey yok şu an...

Bence doğru olanı yapıyorsun, seviyelisiniz yani. Ayrıca yeni gelişmeleri bizimle paylaşman baya sevimli :) bakalım neler olacak =)
Böyle düşünmeniz çok mutlu etti beni, bugün bir ara neden buraya yazdığımı sorguladım kendi kendime... Karşımdaki hoa olunca ve bende öğrenci aradaki şey yanlış anlaşılıyor, onun için kötü bir imaj oluyor sanki, böyle hissediyorum ve benim ona bunu yapmaya hakkım yok, tamam onun kim olduğunu bilmiyorsunuz ama öyle biri olduğunu biliyorsunuz.. Bunların üstüne sizden böyle bir yorum olunca iyi hissettim kendimi, teşekkürler..

Biraz önce konuştuk ve o bana yine kardeşim dedi.. Ben bu belirsizliğe böyle devam edemeyeceğim, bir gün kardeşim, bir gün güzelim... Ne abi gözüyle görebiliyorum nede öteki, kaldım böyle arada, daha yolun başındayım ve şimdi bu durumu unutmaya çalışırsam daha az üzüleceğim... O ne yaparsa yapsın amacı ne olursa olsun artık ben okulumu bitirmeye odaklıyorum kendimi hemde en kısa sürede... Okuyan, yorum yapan, düşüncelerini benimle paylaşan herkese çok ama çok teşekkür ederim.. Mutlu kalın...

canım abi falan olayları başka resmen hoslaniyo senden yalnız evli mi değil mi ona dikkat et sonuçta 33 yaşında yanma sonra benim gibi

Merhaba, en son bi gelisme oldu mu merak ettim.
Merhaba , artık olanları bir gelişme olarak göremiyorum ama dün söyle birşey oldu.. Kuzenim bana çok beğendim kral tacı şeklinde altı taşlı bir yüzük almıştı, dün onu takmak istedim, aslında birazda bilerek takmak istedim, fark edecek mi diye merak etmiştim.. Ve düşündüğüm gibi de oldu, okulda kafede arkadaşlarla oturuyorduk hocada yanımızdaydı, biraz sinirli birşekilde o parmağındaki ne ? güzelmiş ! kimin hediyesi dedi ? Bende sırf gıcıklık olsun diye yüzük dedim o da onun ne olduğunu biliyorum, sağ parmağına da takmışsın onunda ne demek olduğunu biliyorum, onu kim taktıysa o kişiye ait olduğunu, başının bağlı olduğunuda biliyorum dedi ama bunları bir nefeste söyledi Bende cevap olarak kuzenim hediye etti dedim ama duymadı, yanımda serkan diye bir arkadaşım oturuyordu bu sefer ona döndü serkan bana anlatmaz çekinir, sen bilirsin kim var hayatında, kim takmış o yüzüğü dedi ? Arkadaşım da sağ olsun valla hocam kuzenim diyor ama yalan kuzen ayağına sevgili ayağı saklıyor bizden baksana dedi, o da bak bakalım şu çocuğa şöyle tam sopalık mı, dövülecek, dayak atılacak bir tip mi ? yoksa bağrımıza mı basacağız dedi ? Bende dayanamadım söyledim size kuzenim aldı dedim, hayatımda biri yok, olsa neden söylemeyeyim dedim ama pek inanmadı... Kafeden sonra çalışma grubumuzdaki abimize de sen nasıl benim kardeşimsen Reyhan da benim kardeşim, iyi çalıştır onu dedi, bana da bundan sonra ders çıkışlarında sürekli labda

Arkadaşlarınızın yanında nasıl böyle konuştu ki? Arkadaşlarınızda bilmiyorsa artık anlamıştır sizden hoşlandığını. Bende takip ediyordum konunuzu. Evet havada aşk kokusu var

Ben konuyu okuyodum ama yorum yazmamistim.
Su son gelismelere kadar hadi bakalim olacak bu is diyodum icimden.
"Reyhan da benim kardesim" den sonra yuzum asildi valla.

Ben konuyu okuyodum ama yorum yazmamistim.
Su son gelismelere kadar hadi bakalim olacak bu is diyodum icimden.
"Reyhan da benim kardesim" den sonra yuzum asildi valla.
Mesajlarda ve böyle erkeklerin yanında söylediği hep aynı şey reyhan benim kardeşim, ona göre davranın, diyorum eğer bende abi demeye başlarsam bu işin içinden cikamayacagiz

Arkadaşlarınızın yanında nasıl böyle konuştu ki? Arkadaşlarınızda bilmiyorsa artık anlamıştır sizden hoşlandığını. Bende takip ediyordum konunuzu. Evet havada aşk kokusu var
Valla konuştu, hemde bayagi kalabalikti ortam, bilemiyorum nasip artık, ümidi kesmeye başladım artık bwnde yavaş yavas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…