Şüphe

Bence o seni kaybetmek istemedigi icin abi kardes ayagina yatiyor canim..eger sende bos degilsen bi daha abi deme..ve sende davranislarinla,bakisinla falan belli etmeye calis sonrasi corap sokugu gibi gelir belliki adam senden cok hoslaniyor bosuna uzuyorsun kendini..

tabiki senden hoşlanıyor erkekler hoşlanmadığı ilgi göstermediği kızları umursamaz bile ama senın tepkını kestiremeyeceği içi arada sıkıştırıyordur abıyı kardeşimi benım yemgem deamcama evlenmeden önce abi abi diyormuş

Bence size istemediğiniz bir şeyi deyim yerindeyse zorla yaptırmaya çalışıyor ve bu hiç hoş değil ya. Ufaktan bi kıl oldum ben bu hocaya ve hoşlanma falan gelmiyor artık aklıma. Sanki öğrencilerine -belirli öğrencilerine- takmış bir hoca gibi. Bence zorlandığını gördüğü için üstüne yürüyor. Sen ne düşünüyorsun?

Eleştirmek haddim değil lütfen yanlış anlamayın ama öğretim görevlilerinin böyle olduğu bir üniversiteyi merak ettim doğrusu. Siz kız öğrencisiniz sonuçta ama bir öğretmenin bu tür davranışlarda bulunması mesleki etiğe hiç uymuyor.
Ben de bu yıl üniversite birinci sınıfa başladım, okulda böyle bir öğretim görevlisi görsem hemen dekana rektöre şikayet ederim.

Abi demek istemiyorsan hocam diyebilirsin abi ne yaa.bu arada benim de esimle aramda 7 yas var.ve ben hic sikayetci degilim.insan sevdikten sonra o kadar da onemli degil yas bence...

Zorla yaptırma demeyelim buna, böyle demek yanlış olur. Takık bir hoca değil, yok ben böyle düşünmüyorum.

Merhaba öncelikle belirteyim yazdıklarınızı kesinlikle yanlış anlamadım, bende sizin yerinizde olsaydım böyle bir konu okusaydım bende merak ederdim doğrusu. Ama bu kişi herkese böyle değil yani öğrencileriyle mesafelidir, meslek etiğinede dikkat eder. Şikayet çok abartılmış bir şey gözüküyor şu an sonuçta alanen bir asılma yok, bunu bırakın hiçbir asılma sapıklık hareketi yok.. Böyle yorum alınca onun yanlış tanındığını düşünüyorum yani gerçekten böyle birisi değil...

Çok büyük bir gelişme değil ama benim için güzel bir gelişme, geçen gün yakın arkadaşıma beni anlattı resmenn, benim zevklerimi, konu o gün taktığım bileklikten açıldı, bak bugünde değişik bileklik takmış, süslü zaten, çok seviyor böyle bileklikler taksın değişik değişik, kıyafetinde de uyuma dikkat ediyor, renkler uyumlu olacak, kıyafetleri aynı tonlarda olacak çok dikkat ediyor kıyafetine de , kısacası giydiğim ayakkabı, bileklik, toka, kolye tüm detayları anlattı benle ilgili... Birde üstüne fırça attı, seni o kadar anlattım, övdüm bir teşekkür edeydin bare diye :) Bilmiyorum ama şu zamnada hangi abi kardeşinin giyimini bilir bu kadar, bırak bu abi ayaklarını dicektim resmen :)

Halâ dememen hata.

Çok haklısınız, kaplumbağa bile bizden hızlı fakat dediğim gibi ben birşeyleri belli etmeye başladım ama o adımı ben atmam yani benden bir teklif beklerse daha çook bekler
Senin teklif etmeni bende mantikli bulmam..
Muamma devam ettikce daha cok baglanacaksin gibi geliyor.
O yuzden ufak adimlar at.
Yani seni seviyorum demeden seni seviyorum 'u hissettirmen gerek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…