- Konu Sahibi rengarenkdunyam
-
ayy ne kdr güzel senin adına sevindim cnm inşallah devamı gelir :)MİNİK GELİŞME VAR :) :) :)
Merhaba kızlar, bugün okulda canımı sıkan bir konuda ondan fikir almak için mesaj attım ona, önce mesajla cevap verdi sonrada aradı, yaklaşık bir 10 dakika konuştuk, bu süre içinde bana hiç ismimle hitap etmedi, hatta hatta, sen canını sıkma güzelim dedi :) :) :) :) bugün bana ilk kez güzelim dedi :) :) :)
İnşallah, inşallah :)ayy ne kdr güzel senin adına sevindim cnm inşallah devamı gelir :)
Evet..Merhabalar, 10 yaş fark mı vardı aranızda ?
İlk önce olumsuz birşey söyleyeceksiniz sandım :) tip olarak yaş farkı göstermiyor, görenler 25 olduğunu sanıyorlar yani kimse o 34 demiyor :) eğer bu davranışlar abilik değilse ve sizinde dediğiniz gibi değişmezse gerçekten çok süper olur yani, hatta bilmiyorum da çevreme, arkadaşlarıma baktıkça ben onun gibi birinin karşıma bir daha çıkmaacağını düşünüyorum... Yorumunuz çok mutlu etti beni, çok teşekkür ederim...Benim de benden 10 yaş büyük bir erkek arkadaşım olmuştu, ilk başlarda çok iyiydik sonradan değişti her şey ben bu kadar yaş farkını çok gördüm ve saplantılı bir insandı olmadı, yalnız eğer bir ilişkiniz olursa sen çok iyi anlayacağını ve çok değer vereceğini söyleyebilirim. Olgun erkekler gerçekten çok düşünceli oluyorlar. Bence de olacak gibi sizin ilişkiniz , hayırlısı olsun
Çıkmayabilir bende 24 yaşındayım çevreme bakıyorum yeni yetme delikanlılar. Akılları başka yerde sıfır ciddiyet, sıfır gelecek planı. Açıkçası kariyeri filan da iyi eğer olursa süper olur inşallah da olur sizin iş :) :)İlk önce olumsuz birşey söyleyeceksiniz sandım :) tip olarak yaş farkı göstermiyor, görenler 25 olduğunu sanıyorlar yani kimse o 34 demiyor :) eğer bu davranışlar abilik değilse ve sizinde dediğiniz gibi değişmezse gerçekten çok süper olur yani, hatta bilmiyorum da çevreme, arkadaşlarıma baktıkça ben onun gibi birinin karşıma bir daha çıkmaacağını düşünüyorum... Yorumunuz çok mutlu etti beni, çok teşekkür ederim...
Hayırlısı olur inşllah hepimiz için.. :)3 yil once bende de boyle bi hoca vakasi olmustu biz cikmistik ama tirt cikti benimki :))) seninki insallah iyi olur.
Vaoov bu süperMİNİK GELİŞME VAR :) :) :)
Merhaba kızlar, bugün okulda canımı sıkan bir konuda ondan fikir almak için mesaj attım ona, önce mesajla cevap verdi sonrada aradı, yaklaşık bir 10 dakika konuştuk, bu süre içinde bana hiç ismimle hitap etmedi, hatta hatta, sen canını sıkma güzelim dedi :) :) :) :) bugün bana ilk kez güzelim dedi :) :) :)
:) :) :) Daha güzellerini yaşayın inşallah :)Böyle yavaş, adım adım başlayan ilişkilere bayılıyorum... Maşallah diyelim :)
merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü bu konu kafamda uzun zamandır soru işareti yaratıyor. Ben 23 yaşındayım üni 3 sınıfta okuyorum bir sene uzadı okulum, bahsedeceğim kişide 33 yaşında... Ben bundan 4 sene önce üniversiteye başladım ve bölümde sevilen ve örnek gösterilen bir öğrenci oldum. Ve bölümden bir hocamla daha iyi anlaşmaya başladım. Okulda herhangi bir sorunum olsa ona danıştım, arkadaşlarımla ilgili birşey olsa yine onunla konuştum vs..... Zamanla aramzdaki muhabbette arttı zaten aynı yerde oturuyoruz, okul çıkışlarında denk geldikçe eve beraber gitmeye başladık yani daha çok tanıma fırsatı oldu... Tanıştığım ilk zamanlar arkadaşlarım bana bu hoca senden hoşlanıyor tarzında şeyler söylediler ama bu tarz bir düşünceye girmek istemedim o zaman için bu tarz düşüncelerin ergenlikten ileri geldiğini düşündüm, kısaca ihtimal vermedim...
Çünkü ben hocamla ilk tanıştığım zamanlar bir konuşmamızda bir abim olmasını çok isterim demiştim ve o da istersen bana abi diyebilirsin, bunu gerçekten söylüyorum demişti, o günden sonra ona hiç abi demedim ama abim olarak görmeye başladım.
Ama hocamın bazı hareketlerine de anlam verememeye başladım. örneğin metroda beraber gittiğimiz zamanlar kalabalık olursa ve özellikle erkeklerin çok olduğu bir grup olursa beni daha çok sahiplenmeye başladı, kalabalığın orda durma, yolda yürürken aynı şekilde koruyucu bir tavıra sahip, bana benden daha çok dikkat ediyor, ailemle tanışmak istiyor, ailesini tanıştırmak istiyor tamam bunları bir abi olarak yapıyordur bunlara karşı bir soru işaretim yok...
Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok, benim senin yaşında kız arkadaşım oldu, bir kaç kerede hiç aşık oldun mu diye sordu, bunları çok laf arasında sordu, yani bir anda ve arkasından hemen laf değiştirdi...
Ailem ile tanıştı, fark ettiğim şey annemle çok rahat konuşuyor ama babamla konuşurken biraz daha kasılıyor resmen babamdan çekindiğini hissedebiliyorum...
Arkadaş çevremi daha yakından tanımak istiyor ama beni onun tanımadığı bir erkekle otururken ve ya konuşurken görse suratı değişiyor, bazen bana karşı davranışları da değişiyor...
Birkaç kez laf arasında canım dedi, arkadaşlarımın yanında şuna baksanıza ya çok şirin olmuş, ona kendi yaptığım pasta ile süpriz doğum günü hazırladığımda, yüzüme bakıp arkadaşlarıma , ne kadar becerikli , alcan bu kızı götürceksin eve dedi....
Ama bu saydıklarımı çok sık değil ara ara yaptı hep, yani bir kere bu tarz birşey söyeldiyse arkasından bir müddet abim, kardeşim dedi...
beni okulda nerde görürse görsün, yanında, yanımda kim olursa olsun selam veriyor, bana laf atıyor, sohbet ediyor yani hiç boş geçmiyor.
Soracağım, bu kişi bana kardeşim diyor ya, anlattıklarıma göre sizcede gerçekten kardeşi olarak görüyormudur ? yoksa benim düşündüğüm gibimi düşünüyorsunuz sizde...
merhaba arkadaşlar, sizden bir konuda fikirlerinizi almak istiyorum. Çünkü bu konu kafamda uzun zamandır soru işareti yaratıyor. Ben 23 yaşındayım üni 3 sınıfta okuyorum bir sene uzadı okulum, bahsedeceğim kişide 33 yaşında... Ben bundan 4 sene önce üniversiteye başladım ve bölümde sevilen ve örnek gösterilen bir öğrenci oldum. Ve bölümden bir hocamla daha iyi anlaşmaya başladım. Okulda herhangi bir sorunum olsa ona danıştım, arkadaşlarımla ilgili birşey olsa yine onunla konuştum vs..... Zamanla aramzdaki muhabbette arttı zaten aynı yerde oturuyoruz, okul çıkışlarında denk geldikçe eve beraber gitmeye başladık yani daha çok tanıma fırsatı oldu... Tanıştığım ilk zamanlar arkadaşlarım bana bu hoca senden hoşlanıyor tarzında şeyler söylediler ama bu tarz bir düşünceye girmek istemedim o zaman için bu tarz düşüncelerin ergenlikten ileri geldiğini düşündüm, kısaca ihtimal vermedim...
Çünkü ben hocamla ilk tanıştığım zamanlar bir konuşmamızda bir abim olmasını çok isterim demiştim ve o da istersen bana abi diyebilirsin, bunu gerçekten söylüyorum demişti, o günden sonra ona hiç abi demedim ama abim olarak görmeye başladım.
Ama hocamın bazı hareketlerine de anlam verememeye başladım. örneğin metroda beraber gittiğimiz zamanlar kalabalık olursa ve özellikle erkeklerin çok olduğu bir grup olursa beni daha çok sahiplenmeye başladı, kalabalığın orda durma, yolda yürürken aynı şekilde koruyucu bir tavıra sahip, bana benden daha çok dikkat ediyor, ailemle tanışmak istiyor, ailesini tanıştırmak istiyor tamam bunları bir abi olarak yapıyordur bunlara karşı bir soru işaretim yok...
Ama bana birkaç kez sohbet arasında aramızda çok yaş farkı yok, benim senin yaşında kız arkadaşım oldu, bir kaç kerede hiç aşık oldun mu diye sordu, bunları çok laf arasında sordu, yani bir anda ve arkasından hemen laf değiştirdi...
Ailem ile tanıştı, fark ettiğim şey annemle çok rahat konuşuyor ama babamla konuşurken biraz daha kasılıyor resmen babamdan çekindiğini hissedebiliyorum...
Arkadaş çevremi daha yakından tanımak istiyor ama beni onun tanımadığı bir erkekle otururken ve ya konuşurken görse suratı değişiyor, bazen bana karşı davranışları da değişiyor...
Birkaç kez laf arasında canım dedi, arkadaşlarımın yanında şuna baksanıza ya çok şirin olmuş, ona kendi yaptığım pasta ile süpriz doğum günü hazırladığımda, yüzüme bakıp arkadaşlarıma , ne kadar becerikli , alcan bu kızı götürceksin eve dedi....
Ama bu saydıklarımı çok sık değil ara ara yaptı hep, yani bir kere bu tarz birşey söyeldiyse arkasından bir müddet abim, kardeşim dedi...
beni okulda nerde görürse görsün, yanında, yanımda kim olursa olsun selam veriyor, bana laf atıyor, sohbet ediyor yani hiç boş geçmiyor.
Soracağım, bu kişi bana kardeşim diyor ya, anlattıklarıma göre sizcede gerçekten kardeşi olarak görüyormudur ? yoksa benim düşündüğüm gibimi düşünüyorsunuz sizde...
Öncelikle merhaba, görüşünüze saygı duyuyorum. Pasta yapıp götürmem başbaşa bir kutlama değildi kalabalık bir organizasyon yapmıştık ama pastayı ben yapmıştımo kısım yanlış anlaşılmış. Öncelikle bunu belirtmek istiyorum... Yurt dışındaymışsınız sizinde söylediğiniz gibi ülkeden ülkeye değişiyordur. Size bir şey söyleyeyim mi etraftan neler neler duyuyoruz ki kendi üniversitemiz daha güvenli geliyor çoğu zaman..... Aile ile tanışma kısmına gelirsek hususi olarak tanıştırmadım, görev aldığım etkinlikte bir rastlama ile tanışmaları oldu.. Ve ben tanışmalarında kötü bir taraf görmedim çünkü yine görev aldığım etkinlikte benimde arkadaşımında ailesi çoğu hocamızla tanıştılar... Okuldan aynı anda çıkmış olmak çoğu zamanda aynı metroda karşılaşmak aynı yere gidiyorsak beraber gitmekte bir sakınca görmedim. Abi kısmında çok haklı olabilirsiniz.. Buraya kadar hiçbir şeyi yanlış anlamadım ama belirtmek istediğim birşey ben o hocama karşı kendimi huzursuz edecek bir davranışta bulunmadım hiçbir zaman için.. Ben hocamın odasına soru sormak için bile bugüne kadar hiç yalnız gitmedim ve hocamdan da aynı hassasiyeti gördüm... Beraber bulunduğumuz çoğu ortamda yanımda arkadaşlarımda vardı.. Özellikle bunu belirtmek istiyorum. Bahsettiğim hocam dersime girmiyor ama eğer dersime girecek olsaydı kayırmaz dı hepimize aynı şekilde davranırdı, eğer kayıracak olsaydı bunu yine herkese yapardı, bundan çok çok eminim...Yanlis anlamayin, ikiniz arasinda birsey olacaksa da hayirli olsun da bu nasil okul diye hayret etmedim degil. Yani bu anlattiklariniz bir universite de mi oluyor? Yani siz hocaniza pasta felan yapip goturuyorsunuz. Yani hocaniz ailenizle felan tanisiyor, bana abi diyebilirsin diyor. Metroya felan beraber biniyorsunuz. Ben uniden hocamla bunlari yapacak olsam kendimi asiri derecede huzursuz hissederim. Burda bu konu hakkinda baya baslik aciliyor. Baya yaygin galiba genelde. Sasirtici gercekten.
Tekrar yanlis anlamayin da ben bu tur bana abi de- sen kardesim ol tarzi iliskileri hic uygun gormem. Hele ogretmen - ogrenci arasindaysa. Eger bu hocaniz hala sizin derslerinize giriyorsa, belkide not verirken sizi kayiracak ne malum? Ben baska bir ogrenci olsam bundan suphelenirdim ve ikinizin bu yakin iliskisi hic hosuma gitmezdi. Ben yurtdisindayim, ulkeden ulkeye degisirde, benim universitemde bu tur bir iyi anlasma durumu oldu. Ogretmenle ogrenciyi okuldan attilar. Ve ben buna hak verdim. Okullar universiteler ogrenim kurumlaridir. Sizler elbette yakinliginizi okul disinda kuruyorsunuz ama bu yakinlik ister istemez okul icine de yansir ya da yansiyacaktir. Bence dikkatli olun, mesafeyi de koruyun. Olacaksa da birseyler az disinizi sIkIn, okulunuzu bitirin. Okulla alakaniz kalmasin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?