Şüphe

Her neyse

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2016
52
23
3
40
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum sonunda ben de sıkıntımı anlatmaya karar verdim sekiz senelik evliyim iki de çocuğum var eşim iş için sürekli şehir dışına çıkmak zorunda ve kalıyor da ona sonsuz güveniyor ve gözüm kapalı gönderiyorum ki telefon unda bir kadın a attığı şiir i görene kadar eşim bir kadına bir şiir atmış o da arkasından aşk sözcükleri sıralanmış bunu gördüm evde kıyamet koptu eşim hiç bir şey olmadığına yemin ediyor kadın eşimin peşini bırakmamış ama o hiç karşılık vermemiş son o şiir i de beni kıskandırmak için atmış çocuklarının üstüne yemin etti ve kadının numara verdi aradım tabi kadın da kocanın suçu yok ben peşini bırakmadım o hep karımı seviyorum dedi diyo ama içimde hep şüphe

Yahu bu erkeklerde ne garip. Neymiş karısını seviyormuş kadın peşini bırakmamış. Niye benin eşime ilgi duysa bile hiçbir kadın aşk sözcükleri sıralamıyor? Çünkü eşim kimseye bu cesareti vermiyor. Madem eşiniz kadının ilgisinden rahatsız niye iş bu kadar uzamış. Saf olmayın sizde seni kıskandırmaya çalıştım yalanına inanmış olamazsınız

Şu durumda hala "içimde hep bir şüphe" mi diyosun :KK57: Olan biten çok açık değil mi neyin şüphesi bu? Sen o mesajı yakalayınca ağız birliği etmediler mi sence. Kalbin inanmak affetmek istiyo gibi duruyo. Hata edersin :KK43:

o şiiri neden göndermiş anlamadım. bu kadar saçma bir yalan olamaz. tamam eşinize güvenmişsinizde bunu ona keşke bu kadar hissettirmeseydiniz. gözünüz kapalı göndermişsiniz gerçekten de

o şiiri neden göndermiş anlamadım. bu kadar saçma bir yalan olamaz. tamam eşinize güvenmişsinizde bunu ona keşke bu kadar hissettirmeseydiniz. gözünüz kapalı göndermişsiniz gerçekten de
Peki şu an ne yapabilirim yine çıkmak zorunda şehir dışına nasıl takip ederim nasıl anlayabilirim bilmiyorum bi daha bi açığını bulursam direk boşayacağım

Bilmiyorum inanmak istedim herhalde sekiz senelik evliyim ilk defa böyle bir şey yaşadım ilk hatada boşasamıydım
bunun kararını ancak sen verebilirsin bize düşmez boşan demek
ama gözün üstünde olsun bence

bunun kararını ancak sen verebilirsin bize düşmez boşan demek
ama gözün üstünde olsun bence
Çok kötüyüm depresyona girdim olan çocuklara oluyor onlara da yansıyor evden ne kadar takip edebilirim ki elimden bir şey gelmiyor bi tavsiyeniz varsa söyleyin nolur

canım onlar ağız birliği etmişler.üstelik 3 durumda yalan mübahtır.bunlardan biri de evlilikte çiftin arası bozulmasın diye soylenen yalandır.allah yardım etsin zor durum kimsenin başına vermesin :( :(

Çok kötüyüm depresyona girdim olan çocuklara oluyor onlara da yansıyor evden ne kadar takip edebilirim ki elimden bir şey gelmiyor bi tavsiyeniz varsa söyleyin nolur
inan bana kadınlar hissederler, bişeyler rahatsız eder zaten seni
bu msj olaylarını nasıl gördün mesela?
yine msjlarını takibe al

inan bana kadınlar hissederler, bişeyler rahatsız eder zaten seni
bu msj olaylarını nasıl gördün mesela?
yine msjlarını takibe al
WhatsApp da gördüm artık hiç bir şey yok facebook dan engelledi ama olsa bile artık telefon da tutmaz ki mesajları

Back
X