Geç yatıp yeni uyandım, dümdüz yazrsamm alınmayın.
Çok saf ve düzsünüz sanırım.
Dışarı çıkmadanda yapılan aktiviteler var.
Ya da 7/24 beraber misiniz ki dışarı çıkmayan biri diyorsunuz?
Benim için karşı tarafın tutumu çok önemli, tartışma esnadındaki tepkileri veya sonrasındaki konuşmalarımız. Biraz değil çok uğraştım ve ciddi farklılıklar oldu. İki senelik bir süreçten sonra..artık çok nadir oluyor bu tür sürtüşme. Evet özünde zor güvenen biri...çözülmediği taktirde zaten inceldiği yerden kopar bukadar basit. Bir coğuna kısa cevaplar yazdım...hem çok cevap verecek yazıcılar olduğu için hemde asırı özele girmek istemediğim için...burdan benim hayatımdan taviz verdiğimi ona göre davrandığım sonucunu çıkartmayın...ve bu değişmeyecek. O yaşadığı özgüven sıkıntısından veya kaygıları dolayısıyla yaptığı herhangi bir tutumdan dolayı sadece tepki ve tavırla karşılaşacaktır. Kabul etmiyorum çünkü hiç bir şekilde...hoş tanışma döneminde açıklama yapıyordum bilsin tanısın diye..ama şuan o tutuma girse bile açıklama bile yapmıyorum.Siz bu insana nasıl nikahtan bahsediyorsunuz benim mantığım almadı. Yerinizde olsam biraz uğraşırdım ama olmuyorsa da olmuyordur, yoluma bakarım. Kendisinin çözmesi gereken bir konu, kendinizi ve zamanını harcamanız bu sorunu çözübileceğini samıyorum.
Öyle bir rahatlığı anca ben verirsem ona öyle hisedebilir kendisini. Ben ne aciz nede tırsak biriyim..o taktirde kendisi kaybederGenç olsa belki kendini geliştirir düzeltir derdim de bu yaşta insan kolay değişmez. Evlenince de daha iyisi olmayacak, bundan iki kat kötü olacak. Nasılsa gidemez rahatlığı gelecek üstüne, daha cesur olacak.
+1Böyle anormal kıskançlık yapan adamların ezici çoğunluğu mutlaka kendi de bi haltlar karıştırıyor. O kadar emin olma.
O raddeden sonra bu dediğin o kadar kolay olmayacak. Nikah bağı, ortak ev eşyalar ortak mallar ortak borçlar belki ortak bir çocuk. Burdan sonra ha deyince çıkıp gidemiyorsun, o yüzden düzelir düzeltirim umudu ile böyle bir yola girme. Kimseyi düzeltemezsin, insan anca kendini düzeltir.Öyle bir rahatlığı anca ben verirsem ona öyle hisedebilir kendisini. Ben ne aciz nede tırsak biriyim..o taktirde kendisi kaybeder
çok doğru...oda zaten inat biri değil veya ben bildiğimi okurum gibi tutumu yok..bazı konularda abartığını farkındaydı ve bu alanlarda kendisini değiştirdi..hem beni daha yakın tanıdığı için hemde değer verip üzmek istemediği için...olmazsa olmazı sadakat ve dürüstlük .ama bu benim içinde geçerli..bende bu iki konulara önem veririm.O raddeden sonra bu dediğin o kadar kolay olmayacak. Nikah bağı, ortak ev eşyalar ortak mallar ortak borçlar belki ortak bir çocuk. Burdan sonra ha deyince çıkıp gidemiyorsun, o yüzden düzelir düzeltirim umudu ile böyle bir yola girme. Kimseyi düzeltemezsin, insan anca kendini düzeltir.
Siz sabahlara kadar kendinizi açıklayın hiç dizinin dibinden ayrılmayın yine bu tartışmaları yaşarsınız.çünkü bu yaşadığınız şey tamamen karşınızdaki kişiyle ilgili.terkedilme korkusundan dolayı sürekli kanıt arıyor sanki.yani kendinin çözmesi gerek.ama siz buna katlanmak zorunda değilsiniz tabiki.ilişkinizi devam ettirmekte ısrarcıysanız destek alması konusunda yardımcı olabilirsiniz.daha fazla açıklma yapmayın benceErkek arkadaşım aşırı şüpheci. İlk dönemler daha kötüydü şimdi biraz düzeltti kendisini. Anlata anlata kavga ede ede biraz yok etti bu davranışını ama asıl mesele aldatılma korkusu. Tabiki etrafımızda butür olayları çok görüyoruz, oda somut birşey yaşamamış ama en ufacık bir konuda aldatmaya ve aldatılmaya karşı olduğunu anlatıyor. İki sene geçmiş aradan hala aynı konular üzerinden tartışma yaşıyoruz. En son tartışmamız yine bu şekilde oluştu..sohbet ederken yine konular aynı yere geldi ve artık bende nikahtan başka güvence verememki dedim. Bu lafım üzerine bir hafta tartıştık. Yok ne demek istiyorsun yani nikahlanırız başka birşey yapmazmısın gibi gibi gibi..Okadar kendimi sık boğaz edilmiş hissediyorumki. Sanki dönüyor dolaşıyor güven tartması yapıyor veya bendeki yerini tazelemek yeniden tartmak istiyor. İnanın bu konu kafamı çok kurcalıyor ve ciddi korkutuyor beni. Aradan zaman geçince benim söylemlerimden dolayı böyle yaptığını dille getiriyor, nikah kelimem gibi, ama o kurcalamasa ben zaten böyle birşey söyleme ihtiyacı duymayacağımki. Bana göre o başlatıyor, tepki verdiğimde sevgiden sahiplenmeden dem vuruyor ama ben kendimi sürekli açıklamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Böyle durumlar yaşayan varmı?
Ne mecburiyetin var bunu çekmeye? Ederim böyle aşkın izdirabina.Şüpecilik bunu neresinde diyeceksiniz..bitmedikisürekli wp konumuma kaçta yatıp kalktığıma, instagramdaki online durumuma kadar irdeliyor...herşeyi ama herşeyi irdeliyor..artık gına geldi. Ve okadar sade düzenli bir yaşantısı olan biriyimki. Bir dönem coronadan dolayı zaten evden bile çıkmadık..yani eski aktif hallerim olsaydı hergün tartışma yaşardık
güzel bir tespit..tamamen kendi iç dünyasıyla alakalı, zaten özgüven ve kaygılardan dolayı böyle tutumlar sergiledi...bir çoğunuzun fikri illerki dönemlerde daha kötüye gitmesi doğrultusunda...böyle olursa desteğe mutlaka ihtiyacımız olacaktır.Siz sabahlara kadar kendinizi açıklayın hiç dizinin dibinden ayrılmayın yine bu tartışmaları yaşarsınız.çünkü bu yaşadığınız şey tamamen karşınızdaki kişiyle ilgili.terkedilme korkusundan dolayı sürekli kanıt arıyor sanki.yani kendinin çözmesi gerek.ama siz buna katlanmak zorunda değilsiniz tabiki.ilişkinizi devam ettirmekte ısrarcıysanız destek alması konusunda yardımcı olabilirsiniz.daha fazla
Of of of diyorum ben ayril demesini gerçekten sevmem ama ömrün boyle gecicek kabul ediyorsan evlen. Bir yerinde morluk görse aldattın diye düşünecek, dudağında uçuk çıksa kızarsa bile boyle düşünecek, cocugunla disari cikacaksin boyle düşünecek, eve biraz geç donucen trafik olucak, boyle düşünecek, telindeki kiz arkadaşlarını bile acaba erkek mi diye düşünecek, biriyle fazla konusucan ne konustun ki diyecek vs vsaynı evde olursak artık gerek kalmaz herhalde diye umut ediyorum
Suan boyle diyorsunuz bunu hic durmadan yapinca lanet olsun sana moduna geciceksiniz, size hic güvenmemesi zorunuza gidecekduymaz, ama gizlilik içinde bir şeyler yapmayacağım için bakabilir zaten
Sorun şu suanda evli olmadığınız için değişiyor gibi gösteriyor kendini tutmaya çalışıyor, evlenince bosvericek rahat rahat yapacak.Benim için karşı tarafın tutumu çok önemli, tartışma esnadındaki tepkileri veya sonrasındaki konuşmalarımız. Biraz değil çok uğraştım ve ciddi farklılıklar oldu. İki senelik bir süreçten sonra..artık çok nadir oluyor bu tür sürtüşme. Evet özünde zor güvenen biri...çözülmediği taktirde zaten inceldiği yerden kopar bukadar basit. Bir coğuna kısa cevaplar yazdım...hem çok cevap verecek yazıcılar olduğu için hemde asırı özele girmek istemediğim için...burdan benim hayatımdan taviz verdiğimi ona göre davrandığım sonucunu çıkartmayın...ve bu değişmeyecek. O yaşadığı özgüven sıkıntısından veya kaygıları dolayısıyla yaptığı herhangi bir tutumdan dolayı sadece tepki ve tavırla karşılaşacaktır. Kabul etmiyorum çünkü hiç bir şekilde...hoş tanışma döneminde açıklama yapıyordum bilsin tanısın diye..ama şuan o tutuma girse bile açıklama bile yapmıyorum.
Bununla ilgili pek çok atasözü var;Erkek arkadaşım aşırı şüpheci. İlk dönemler daha kötüydü şimdi biraz düzeltti kendisini. Anlata anlata kavga ede ede biraz yok etti bu davranışını ama asıl mesele aldatılma korkusu. Tabiki etrafımızda butür olayları çok görüyoruz, oda somut birşey yaşamamış ama en ufacık bir konuda aldatmaya ve aldatılmaya karşı olduğunu anlatıyor. İki sene geçmiş aradan hala aynı konular üzerinden tartışma yaşıyoruz. En son tartışmamız yine bu şekilde oluştu..sohbet ederken yine konular aynı yere geldi ve artık bende nikahtan başka güvence verememki dedim. Bu lafım üzerine bir hafta tartıştık. Yok ne demek istiyorsun yani nikahlanırız başka birşey yapmazmısın gibi gibi gibi..Okadar kendimi sık boğaz edilmiş hissediyorumki. Sanki dönüyor dolaşıyor güven tartması yapıyor veya bendeki yerini tazelemek yeniden tartmak istiyor. İnanın bu konu kafamı çok kurcalıyor ve ciddi korkutuyor beni. Aradan zaman geçince benim söylemlerimden dolayı böyle yaptığını dille getiriyor, nikah kelimem gibi, ama o kurcalamasa ben zaten böyle birşey söyleme ihtiyacı duymayacağımki. Bana göre o başlatıyor, tepki verdiğimde sevgiden sahiplenmeden dem vuruyor ama ben kendimi sürekli açıklamak zorundaymışım gibi hissediyorum. Böyle durumlar yaşayan varmı?
önce böyle bir tiple 8 yıl birlikte olup, en güzel yıllarımı çileyle, kavgayla, tartışmayla,daralmayla geçirdim, daha sonra yanında olursam belki böyle olmaz diyerek evlendim daha da beter oldu (merak etme bu modeller hep saracak bişeyler buluyorlar istersen 24 saat burnunun dibinde otur) ve 1 yıl dolmadan boşandım. Hayata geri döndüm. 9 Yıl yaşamamışım 9 yıl kendimi yakmışım.aynı evde olursak artık gerek kalmaz herhalde diye umut ediyorum
Sevgi olmasa birliktelik olmaz. Tabiki insan bazı konularda taviz verecek seviyorsa..bu çok büyük tavizler olmamak şartıyla. Beni değiştirmeye kalkmıyor, yaptıklarıma müdahele etmiyor...bir çok olumlu yönlerimi daha sayabilirim ama konumuzla alakalı değil.
Bu hiç komik değil bence korkutucu.Şüpecilik bunu neresinde diyeceksiniz..bitmedikisürekli wp konumuma kaçta yatıp kalktığıma, instagramdaki online durumuma kadar irdeliyor...herşeyi ama herşeyi irdeliyor..artık gına geldi. Ve okadar sade düzenli bir yaşantısı olan biriyimki. Bir dönem coronadan dolayı zaten evden bile çıkmadık..yani eski aktif hallerim olsaydı hergün tartışma yaşardık
Şüpecilik bunu neresinde diyeceksiniz..bitmedikisürekli wp konumuma kaçta yatıp kalktığıma, instagramdaki online durumuma kadar irdeliyor...herşeyi ama herşeyi irdeliyor..artık gına geldi. Ve okadar sade düzenli bir yaşantısı olan biriyimki. Bir dönem coronadan dolayı zaten evden bile çıkmadık..yani eski aktif hallerim olsaydı hergün tartışma yaşardık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?