Şüpheden boğulmak üzereyim

tşkler

Fatura bilgilerindn mi ulasmis valla ben yazmistim onu

o kadar çok varki bu pisliklerden. Kendi erkek arkadaşımada yanaşmak için bana yanaşıp durmadan sevgilisinden bahseden bi kız, birlikteyken pat diye yanımıza gelen kız bana sürekli beni çok sevdiğini arkadaşlık kurmakan memnun olacagını yansıtann o kızınn neredeyse samimiyetine inanıordum ki yanımızda durduk yere aglamaya baslayınca şüphelenmeye başladım şüphelendiğimde kendime kızdım.. iyi niyetli tavrından konduramadığım derken arkadasımdan duydum sürekli etrafında dolandıgını..erkek arkadasımın yanlış anlasılmamak adına resmen kovaladıgı kızı fazla samimi tavrından dolayı uyardım ben yanındayken sevgilime selam bile vermeyen hatun ben yokken bir kez daha dibinde bitince ben daha hesap soramadan sevgilime sabah aksam cevap verilemesine ragmen attıgı mesajlarıyla karşılastım bakın bu bildiginiz sevgi mesajı! ben kontrolcu biri oldugum için bir çok kişi sayesinde buna ayıldım farketmeseydim belkide adam benim aşırı olmayan ilgimi onda görüp kafası karısacaktı ve ben ona suan dunyayı coktan dar etmiş olacaktım kim bilir . daha önceki ilişkimdede erkek arkadasımla görüşebildiğim nadir zamanlarda mesaj atıp onunla sürekli konusuyor ızlenımı veren kızla sınanmıstım. Arkadasını sevgilisiyle tanıstıran kızın arkadasından sevgilisine gelen mesajları okudum o kadar çok ki aman dikkat edin bu adilere eşte biraz meyil olunca hayatının en büyük hayal kırıklıgını yasamak an meselesi iğençler..

Öyle bulmuştur telefonu nasıl bulacak ben öyle tahmın edıyorum..o satten sonra ne önemi varkı...
orası onun iş alanı yaptığı hiç doğru değil baksana milletin kocasına göz dıkıyor.

okuduğumdan beri içim bir tuhaf oldu ürperdim.ne kadar tahmin yürütsek de böyle bir şey beklemiyordum açıkcası.o kızada adama da lanet olsun.adi mahluklar.gecen gun elmalı turtamın konusu şimdi bu artık devreler yandı bende.en yapmaz dediğimiz adamlar böyleyse kime güvensin insanlar

bence yarın gündüz de takip edin ne yazıştıkları ona göre akşam yaparsınız yapacağınızı.belkide henüz flört eder gibi konuşuyorlar henüz işler tam gelişmedi .yani sadece yeni samimiyet kurmuş olabilirler.eğer evliliğimi kurtarırırm diye düşünecekseniz biran önce ayana verin bu olayı. o kızı da lütfen rezil edin.asil kadınlık falan bu işlerde çok bir işe yaramıyor.anladıkları dilden konuşmak lazım.

Konu sahibi galiba eşiyle konuşuyor uyuyabileceğini zannetmiyorum. uyku haram olur böyle bir durumda

Rezil insanlar nasıl bir insan ev bir insana canım aşkım diyebilir ya aklım almıyor.onun canıda var aşkida var sen kimsin reziller allah bildiği gibi yapsın ikisini de

yanlis anlamayin nolur. ben hic kotu bisey cikicak gibi hissetmedigim icin bazen nedeli yorumlar yazdim. ama konu sahibi suphesinde hakli cikarsa ki insallah cikmaz o zaman tabiki geyik yapmayiz acinin uzerine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…