kizlar samsung icin: whatsapp ac- sohbetlere bas( hemen acitiginda ortanci bolum)- sonra sag ust kosede 3 noktalik bi tus var orya basin hemen gorursunuz "whatsapp web´ dye. Uzerine basinca hangi cihazlardan takip ediliyor gorursunuz, egerki bi cihazdan takip ediliyosaniz.
iphonelar icin( benimkisi samsung yanlisim varsa duzeltsin iphone kullananlar) : whatsapp ac- sag alt koseye ayarlara bas- asaga dogru indikce whatsapp web gruceksininz- uzerine basin.
Egerki barkodu ekrani cikiyosa demekki takip edilmiyosunz.
Kıza verebileceğiniz en büyük zarar magaza müdürüne olanları anlatmak bence....
Bizimle gereğinden fazla ilgilendi samimi olmaya calıstı son olarakta fatura bilgilerimden eşime ulaşıp ilişki yaşamaya basladı diye bilgi ver işine son verılır cv sinede işlenir..rezilde olur calısanlar hemen duyacakladır zaten..
Gidip bagırmak cagırmak seni alçartır..poliste ii fikir herkes edepli yoldan bu edepsizliği öğrenir fakat bu işlerle ilgileniyorlarmı bilemiyorum.
resmen takip ettigi tarayıcı bile çıkıyomus.... safari demek haaaaa....Eki Görüntüle 1719264 Eki Görüntüle 1719264 Eki Görüntüle 1719264 bakın kızlar takip ediliyorsanz böyle bisi çıkıyor. Benim akıllı sevgilim aklınca beni takip ediyormuş aklından neler geçiyordu acaba çok merak ettm Eki Görüntüle 1719264
kizzzz ciddimisin????
He delil sunacak ya mahkemeye moloz umdugu yok anacim boşa ugrasiyor
küfür kafir... dümdüz gitttiginide okumustur...He delil sunacak ya mahkemeye moloz umdugu yok anacim boşa ugrasiyor
Aynen canım sevgilimin ipadı ordan takip ediyor demek ki en son çevrim içi olduğu saat bile yazıyor 00:18resmen takip ettigi tarayıcı bile çıkıyomus.... safari demek haaaaa....
ver ağzının payini
iyi bi dersi hakketti sevgilin.Aynen canım sevgilimin ipadı ordan takip ediyor demek ki en son çevrim içi olduğu saat bile yazıyor 00:18
Ohh debelensin dursun sürekli senle meşgul olsun aklıda yıpransınHe delil sunacak ya mahkemeye moloz umdugu yok anacim boşa ugrasiyor
insallah kotu bisey cikmaz insallahsonrasi yok
aksam olunca esinin telefonuna ozel program yukleyecekdi galiba
beklemede yani simdilik
yazıştıklarını yakaladı malesefinsallah kotu bisey cikmaz insallah
Çıktı bile yazistilar bebeğim canım diyerekinsallah kotu bisey cikmaz insallah
yanlis anlamayin nolur. ben hic kotu bisey cikicak gibi hissetmedigim icin bazen nedeli yorumlar yazdim. ama konu sahibi suphesinde hakli cikarsa ki insallah cikmaz o zaman tabiki geyik yapmayiz acinin uzerineAteş düştüğü yeri yakar demişler Konu sahibi korkuyla endişeyle bekleyedursun,bazıları sanki dizi izlermiş gibi heyecanla sonunu bekliyor.Hayat bu kimin başına ne geleceği belli olmaz bugün Ona yarın bize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?