Şüpheden boğulmak üzereyim

Nasil yani??.
Neye niyet neye kismet bu olsa gerek.
Iptal ettinmi takibi?
Kendin iptal ettirebiliyosun telefondan.
Hesabini sordunmu sevgilinden?
Yok kavga etmiştik bi haftadır konuşmuyoruz. Ona öyle bi oyun yapıcam ki böyle sinsice arkamdan iş çevirip takip etmek nasıl oluyorms göstericem

Konu sahibiyle uzak samimi değil soru bile sormamış
Gizli gizli bebeğimli falan eşiyle samimi z..li
Daha bunun neyini nasıl açıklayacaklar

Bide kadını faceden eklemiş kontrol ediyor
O değilde dalga gecer gibi yuh yaa
Eşi nasıl böyle bişeyi reva görür o z..liyi güldürür
Pöfff

Lant olsun kokuşmuş ruhlar bedenler tühhh

Allah sabir versin. Bencede suan birsey yapmayın bir sekilde örtmeye kendini savunmaya caliscaktir.arkadaslarin belirttigi gibi yarin icin o avmye gidelim diye teklif etseniz sonra mesajlara baksaniz.suan yuzyuze diyemiyorsaniz bile yarin mesajla belirtseniz.işten dolayi heran takip edemiyceksinjz en azindan siz mesaj attiginiz an bakarsiniz o zaman zaten kiza yazacaktir.

suzi neyin takibi o yaaa
bende anlamadım?
hele bana da de bi

Canim konu sahibinin şüphesi malesef ki doğru çıktı eşi aldatiyor. Kız da konu sahibinin tanidigi ve face arkadaşı

Bu gece bu konu sayesinde sevgilim tarafından watshapp web tarafından takip edildiğimi fark ettm valla saolun arkadaşlar yoksa bn kesinlikle farketmwzdm
Yok artikk naptiniz peki. Birde ben giris yaptigimda giris yapilan bilgisayarlar diyr birsey cikmadi

Nasıl bakiliyo bende takip ediliyo olabilirim merak ettim

kizlar samsung icin: whatsapp ac- sohbetlere bas( hemen acitiginda ortanci bolum)- sonra sag ust kosede 3 noktalik bi tus var orya basin hemen gorursunuz "whatsapp web´ dye. Uzerine basinca hangi cihazlardan takip ediliyor gorursunuz, egerki bi cihazdan takip ediliyosaniz.

iphonelar icin( benimkisi samsung yanlisim varsa duzeltsin iphone kullananlar) : whatsapp ac- sag alt koseye ayarlara bas- asaga dogru indikce whatsapp web gruceksininz- uzerine basin.

Egerki barkodu ekrani cikiyosa demekki takip edilmiyosunz.

Ay

valla doğru söylüyosun bi de kadını aptal yerine koymaya çalışmış pisliklerinde boğulasıca reziller.ama Allah işte bi yerden çıkardı. hiç bişey gizli kalmıyor.

Hönk takip ediliyorum yaaaa anaa

Yaa canım ne durumdasiniz keşke suan burdaki tüm kızlarla birlikte evi bassak o adamı da o s.... kızı da alsak paramparca yapıp sokagin kopeklerin önüne atsak keşke senin yerinde olmayı asla istemezdim o kadar kötü oldum ki benim eşimde AVM de calsyr mağaza mudur u ve onu dovesim geldi düşün eşim ne diyor biliyomsn soylesin hangi şehir hangi AVM e hangi mağaza die ah bi bilsek yeminle sabah çıkıp gider o kızı paralarim ya ne olur kendine zarar verme git eşine söyle yarın o AVM ye gidelim de ne dicek acaba eğer yazisirlarsa o yazismanin resmini çek onlarda magazanin musteri yogunlugunun ortasında rezil et sonrada polis i çağır çık git

bakın kızlar takip ediliyorsanz böyle bisi çıkıyor. Benim akıllı sevgilim aklınca beni takip ediyormuş aklından neler geçiyordu acaba çok merak ettm

Canim konu sahibinin şüphesi malesef ki doğru çıktı eşi aldatiyor. Kız da konu sahibinin tanidigi ve face arkadaşı
hay bin Kunduz.....
tanıdığı çıktığını kacirmisim...
ne kadar kanı bozuk adam varsa gebersin.
Bu kaçıncı konu yaaa
bide karısına iyi davranıyomus falan...
bildiğin yuzsuz..sifatsiz....

hay bin Kunduz.....
tanıdığı çıktığını kacirmisim...
ne kadar kanı bozuk adam varsa gebersin.
Bu kaçıncı konu yaaa
bide karısına iyi davranıyomus falan...
bildiğin yuzsuz..sifatsiz....

Aynen canım aynen

Benim moloz da beni takip ediyomus şimdi öğrendim. . Oh whatsap dan hakkında sayıp sövmustum içim buz oldu hıh

sayfalari yenileyip duruyorum belki bisey yazar konu sahibi diye ya, gidip uyuyamiyorum kaldim burda.

Kıza verebileceğiniz en büyük zarar magaza müdürüne olanları anlatmak bence....
Bizimle gereğinden fazla ilgilendi samimi olmaya calıstı son olarakta fatura bilgilerimden eşime ulaşıp ilişki yaşamaya basladı diye bilgi ver işine son verılır cv sinede işlenir..rezilde olur calısanlar hemen duyacakladır zaten..
Gidip bagırmak cagırmak seni alçartır..poliste ii fikir herkes edepli yoldan bu edepsizliği öğrenir fakat bu işlerle ilgileniyorlarmı bilemiyorum.polisle ailesinede yansımış olur cezanın en büyüğü olur ona.

Reactions: BBD
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…