Yok kavga etmiştik bi haftadır konuşmuyoruz. Ona öyle bi oyun yapıcam ki böyle sinsice arkamdan iş çevirip takip etmek nasıl oluyorms göstericemNasil yani??.
Neye niyet neye kismet bu olsa gerek.
Iptal ettinmi takibi?
Kendin iptal ettirebiliyosun telefondan.
Hesabini sordunmu sevgilinden?
suzi neyin takibi o yaaaNasıl bakiliyo bende takip ediliyo olabilirim merak ettim
Watsappta resmi gözükmüyor mu
Benim bile kanim dondu okurken cok uzgunum yaa allah yardimcisi olsun ve sukretsinki allah gozune gosterdi ne pislik oldugunu esinin, Ya ne kotu biseydir sevdigin adam tarafindan yuzune gulup, sessizce sirtindan bıçaklanmakşoktan donmuştur ne yapsın
Canım watsahpp webe tıklayınca orda giriş yapılan bilgisayarlar dio altında da çıkış yap yazıyor. Eğer takip edilmiyrsn direk barkod okuma sayfası açılıyorben de girdim de bulamadım nerden takip edildiğimizi
suzi neyin takibi o yaaa
bende anlamadım?
hele bana da de bi
Yok artikkBu gece bu konu sayesinde sevgilim tarafından watshapp web tarafından takip edildiğimi fark ettm valla saolun arkadaşlar yoksa bn kesinlikle farketmwzdm
Nasıl bakiliyo bende takip ediliyo olabilirim merak ettim
Konu sahibiyle uzak samimi değil soru bile sormamış
Gizli gizli bebeğimli falan eşiyle samimi z..li
Daha bunun neyini nasıl açıklayacaklar
Bide kadını faceden eklemiş kontrol ediyor
O değilde dalga gecer gibi yuh yaa
Eşi nasıl böyle bişeyi reva görür o z..liyi güldürür
Pöfff
Lant olsun kokuşmuş ruhlar bedenler tühhh
hay bin Kunduz.....Canim konu sahibinin şüphesi malesef ki doğru çıktı eşi aldatiyor. Kız da konu sahibinin tanidigi ve face arkadaşı
Bu gece bu konu sayesinde sevgilim tarafından watshapp web tarafından takip edildiğimi fark ettm valla saolun arkadaşlar yoksa bn kesinlikle farketmwzdm
hay bin Kunduz.....
tanıdığı çıktığını kacirmisim...
ne kadar kanı bozuk adam varsa gebersin.
Bu kaçıncı konu yaaa
bide karısına iyi davranıyomus falan...
bildiğin yuzsuz..sifatsiz....
kizzzz ciddimisin????Hönk takip ediliyorum yaaaa anaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?