Bence içindekini söylemeli, biz asil kadın olalım diyoruz, susuyoruz, onlar kendini haklı görüyor.. Son sözlerin dikkati ve özeni asil yapar.. O tipler muşamba suratlı olur.. Utansalar halden anlasalar böylemi yaparlar.. Boş ver arkadaşım, söylemeyip konu sahibine dert olacağına, söylesin o yüzsüzlere dert olsun..Sessizce çık hayatından hiç öyle bağırıp çağırma asil kadın gibi... kendi pislikleriyle bogussunlar..
hangi ilde kiBu kızın çalıştığı mağazayı bilen olursa yazsın. Yüzüne tüküresim var
Yuh ya. Vallahi ne diyecegimi bilemedim Allah yardimcisi olsun.
Bence içindekini söylemeli, biz asil kadın olalım diyoruz, susuyoruz, onlar kendini haklı görüyor.. Son sözlerin dikkati ve özeni asil yapar.. O tipler muşamba suratlı olur.. Utansalar halden anlasalar böylemi yaparlar.. Boş ver arkadaşım, söylemeyip konu sahibine dert olacağına, söylesin o yüzsüzlere dert olsun..
ben de girdim de bulamadım nerden takip edildiğimiziBu gece bu konu sayesinde sevgilim tarafından watshapp web tarafından takip edildiğimi fark ettm valla saolun arkadaşlar yoksa bn kesinlikle farketmwzdm
Avm basmak tabiiki ters.. Kızın ailesine ve eşine bir arada söylenmeli.. O rezillik anlayana yeter..Yaa öyle vallahi insan
Eşine tabiki söylesin ama öyle cirkinlesmeden yani lafını saysin sonrada evden mi gönderiyor kendi mi gidiyor bilemem. AVM basmak falan yakışmaz ya
asiilikten anlarmı böyle bir adilik yapanlar. Kadın gözünün içine baka baka eşiyle birlikte eşi zaten ortada sessizlik erdem filan işlemez dediğiniz şey gerçekten sizin yıllarınızı çalmamış sizi böyle yanıltmamış birisine yapılabilir. Anlaşmazlıklar için yapılır ama aldatacak kadar pislikleşen birine herşey mubah benceBence içindekini söylemeli, biz asil kadın olalım diyoruz, susuyoruz, onlar kendini haklı görüyor.. Son sözlerin dikkati ve özeni asil yapar.. O tipler muşamba suratlı olur.. Utansalar halden anlasalar böylemi yaparlar.. Boş ver arkadaşım, söylemeyip konu sahibine dert olacağına, söylesin o yüzsüzlere dert olsun..
Bu gece bu konu sayesinde sevgilim tarafından watshapp web tarafından takip edildiğimi fark ettm valla saolun arkadaşlar yoksa bn kesinlikle farketmwzdm
şoktan donmuştur ne yapsınKonu sahibi su an napiyo acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?