- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
Az kalsın yapıyorlarmış ama kadın yakalamış kocasını " teşekkür ederim, iyi ki beni yakaladın, yoksa günaha girecektim" demiş.
son durumKızlar, eşimle dün gece konuştum, dayanamadım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı artık sürdüremedim. Yattık, sana bir şey sorucam dedim, sor dedi. (kızın adına x diyelim) X ile ne zamandır görüşüyorsun dedim, bir an kaldı öyle, bu arada ikimiz de sırtüstü uzanmış tavana bakıyoruz. birkaç saniye sessizlikten sonra, epey bir zamandır dedi. Neden dedim? Arkadaşça dedi. Arkadaşına bebeğim mi diyorsun dedim. O kelimelerin senin düşündüğün tarzda anlamı yok dedi. Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
Kalktım yataktan, seninle aynı değilmişiz biz, bunu şimdi anlıyorum, ahlaki olarak uyuşmuyoruz, bitti dedim. Ve kızlar tüm bunlar olurken rabbim bana öyle bir sükunet verdi ki, asaletimi bozmadan sakin net bir şekilde, ağlamadan, dimdik durdum, bağırıp çağırmadım. Ve devam ettim; bana bağımlı kalmak zorunda değilsin, bana dürüst olup gitmek istesen sana yol veririm, benim arkamdan bunları niye çevirmene gerek yok ve yol veriyorum sana dedim, ne demek yol veriyorum dedi, yani bitti dedim ve kalktım salona gittim. Arkamdan geldi, çok kötü durumda tabi ki. Ben seni çok seviyorum ve bırakmam dedi. Ben de artık sana güvenemem, güvenin kaybolduğu bir evliliği de yürütemem dedim. haklısın güvenini zedeledim ama sana ihanet etmedim dedi. Bana doğruyu söyle, neden o kızla görüşme gereği duydun dedim. kızla yaklaşık bir yıldır görüştüğünü söyledi, kız benim face hesabımı eklemişti ya soru sormak için, ondan sonra eşime ulaşmış birkaç defa soru sormak için. muhabbet de böyle başlamış. şöyle dedi eşim; aslında bir süre sonra kızın niyetinin çok da masum olmadığını anladım ama görüşmeye devam ettim, niye ettim bilmiyorum, galiba gevşeklik gösterdim muhabbet öyle ilerledi ama seni aldatmadım dedi. Ben de o kız %30 hatalıysa sen %70 hatalısın dedim, evet kabul ediyorum ben ona cesaret vermeseydim o da muhabbeti ilerletmezdi dedi. Şu an sen üzgün olduğun için ben çok üzgünüm, hakkım yoktu bunları sana yaşatmaya ama şuna emin olabilirsin, gönlüm senden başkasına hiç kaymadı. her işte bir hayır var, eğer bu ortaya çıkmasaydı, görüşmeye devam edecektim, belki de daha büyük bir günaha girerdim dedi. Bu arada görüşmeleri whatsapp ile sınırlıymış.
bundan sonra görüşmeyeceğine dair yemin etti, bana destek ol bırakma beni, aşacağım bu yaptıklarımı dedi. ben de artık konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde yürütemem, benim de kendime bir saygım var dedim. yakında bir seminer dönemim var kızlar. eşime dedim ki, semineri atlatayım bu işi anlaşmalı olarak halledelim, yargılama süreciyle uğraşmak istemiyorum. Hayır asla dedi, bana destek ol, yaptıklarımı telafi edicem güven noolur dedi. ben söyleyeceğimi söyledim dedim. ben salonda yatıcam dedim, hayır yatağa gel lütfen dedi, hayır dedim, kanepeyi açtım salonda, o da o zaman ben de burada yatarım dedi. hayır dedim, yorganı üstüme örttüm, kanepenin ucuna kıvrıldı, yorgan da yok üstünde. madem sen gitmiyorsun ben giderim dedim ve yatak odasına geçtim. arkamdan geldi, git lütfen, izin ver biraz uyuyayım dedim. bana destek olacağını söyle, beni bırakmayacağını söyle lütfen dedi, hayır dedim. yatıp yorganı üstüme çektim, o zaman kenarda yatayım yorgan da istemiyorum dedi, kenara kıvrıldı, yorganı da vermedim.
sabah işlere dağıldık, durum bu kızlar.
Ömrü boyunca yorgansız kalsın inşallah!Kızlar, eşimle dün gece konuştum, dayanamadım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı artık sürdüremedim. Yattık, sana bir şey sorucam dedim, sor dedi. (kızın adına x diyelim) X ile ne zamandır görüşüyorsun dedim, bir an kaldı öyle, bu arada ikimiz de sırtüstü uzanmış tavana bakıyoruz. birkaç saniye sessizlikten sonra, epey bir zamandır dedi. Neden dedim? Arkadaşça dedi. Arkadaşına bebeğim mi diyorsun dedim. O kelimelerin senin düşündüğün tarzda anlamı yok dedi. Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
Kalktım yataktan, seninle aynı değilmişiz biz, bunu şimdi anlıyorum, ahlaki olarak uyuşmuyoruz, bitti dedim. Ve kızlar tüm bunlar olurken rabbim bana öyle bir sükunet verdi ki, asaletimi bozmadan sakin net bir şekilde, ağlamadan, dimdik durdum, bağırıp çağırmadım. Ve devam ettim; bana bağımlı kalmak zorunda değilsin, bana dürüst olup gitmek istesen sana yol veririm, benim arkamdan bunları niye çevirmene gerek yok ve yol veriyorum sana dedim, ne demek yol veriyorum dedi, yani bitti dedim ve kalktım salona gittim. Arkamdan geldi, çok kötü durumda tabi ki. Ben seni çok seviyorum ve bırakmam dedi. Ben de artık sana güvenemem, güvenin kaybolduğu bir evliliği de yürütemem dedim. haklısın güvenini zedeledim ama sana ihanet etmedim dedi. Bana doğruyu söyle, neden o kızla görüşme gereği duydun dedim. kızla yaklaşık bir yıldır görüştüğünü söyledi, kız benim face hesabımı eklemişti ya soru sormak için, ondan sonra eşime ulaşmış birkaç defa soru sormak için. muhabbet de böyle başlamış. şöyle dedi eşim; aslında bir süre sonra kızın niyetinin çok da masum olmadığını anladım ama görüşmeye devam ettim, niye ettim bilmiyorum, galiba gevşeklik gösterdim muhabbet öyle ilerledi ama seni aldatmadım dedi. Ben de o kız %30 hatalıysa sen %70 hatalısın dedim, evet kabul ediyorum ben ona cesaret vermeseydim o da muhabbeti ilerletmezdi dedi. Şu an sen üzgün olduğun için ben çok üzgünüm, hakkım yoktu bunları sana yaşatmaya ama şuna emin olabilirsin, gönlüm senden başkasına hiç kaymadı. her işte bir hayır var, eğer bu ortaya çıkmasaydı, görüşmeye devam edecektim, belki de daha büyük bir günaha girerdim dedi. Bu arada görüşmeleri whatsapp ile sınırlıymış.
bundan sonra görüşmeyeceğine dair yemin etti, bana destek ol bırakma beni, aşacağım bu yaptıklarımı dedi. ben de artık konuşacak bir şey olduğunu düşünmüyorum, bu şekilde yürütemem, benim de kendime bir saygım var dedim. yakında bir seminer dönemim var kızlar. eşime dedim ki, semineri atlatayım bu işi anlaşmalı olarak halledelim, yargılama süreciyle uğraşmak istemiyorum. Hayır asla dedi, bana destek ol, yaptıklarımı telafi edicem güven noolur dedi. ben söyleyeceğimi söyledim dedim. ben salonda yatıcam dedim, hayır yatağa gel lütfen dedi, hayır dedim, kanepeyi açtım salonda, o da o zaman ben de burada yatarım dedi. hayır dedim, yorganı üstüme örttüm, kanepenin ucuna kıvrıldı, yorgan da yok üstünde. madem sen gitmiyorsun ben giderim dedim ve yatak odasına geçtim. arkamdan geldi, git lütfen, izin ver biraz uyuyayım dedim. bana destek olacağını söyle, beni bırakmayacağını söyle lütfen dedi, hayır dedim. yatıp yorganı üstüme çektim, o zaman kenarda yatayım yorgan da istemiyorum dedi, kenara kıvrıldı, yorganı da vermedim.
kizin yaptigi yaninami kalicak yani
bi yuva yikiliyor oda kiskis gulecek basardim diye
Ya aslında o konusmadan sonra pc nin başına geçip takip e devam etseydi eminim adam kıza bişeyler dicekti iki gündür ben burda kendi kendimi yiyorum yaaaCanım maalesef kızın ailesine söyleyecek kadar delil toplayamadi ki. Bugün de beklemiş olsaydı isteyken fazlasıyla yazişacaklarina eminim. Ama konu sahibine haklı tabi beklemek zor.
Ben aynını düşündümKızlar, eşimle dün gece konuştum, dayanamadım. Hiçbir şey yokmuş gibi davranmayı artık sürdüremedim. Yattık, sana bir şey sorucam dedim, sor dedi. (kızın adına x diyelim) X ile ne zamandır görüşüyorsun dedim, bir an kaldı öyle, bu arada ikimiz de sırtüstü uzanmış tavana bakıyoruz. birkaç saniye sessizlikten sonra, epey bir zamandır dedi. Neden dedim? Arkadaşça dedi. Arkadaşına bebeğim mi diyorsun dedim. O kelimelerin senin düşündüğün tarzda anlamı yok dedi. Rabbim şahidim olsun seni aldatmadım, seninle evlendikten sonra gönlüm kimseye kaymadı hiçbir şekilde dedi.
Her zamanda dediğim gibi biz sadece bi yere kadar akıl veriyoruz sonrasına karışmak bizim işimiz değil canım konu sahibinin Allah yardımcısı olsun ins üzülmesin çıkar bu işin içinden.Ya aslında o konusmadan sonra pc nin başına geçip takip e devam etseydi eminim adam kıza bişeyler dicekti iki gündür ben burda kendi kendimi yiyorum yaaa
Ben Ada'mla kıyasla kabahatini döktüm ortaya .. O yaşlarda (15-21) gençlerle çalışıyorum. Yetişkin eğitimi kapsamında değiller.. Kendi olgunluğumu Asla onlardan bekleyemem. Benim kanaatim budur..yazmisti akasya dün kizin yasini, ayrica bekar olmasi ya da adamdan genc olmasi onu ciddiye almamak icin yeterli mi sence? adamin evli oldugunu da biliyor üstelik.. bence vahim bi olay.
Konu sahibinin kocası da suçlu, evli erkekle flört eden kadında suçlu. Tamamen ahlaksızlık. Yalnız 1 sene boyunca nasıl olmuşta hiç farketmemiş, mesajını falan yakalamamış hayret ettim. Adamdaki pişkinlik de cabası. Kurtar beni, aşacağım bilmem ne... Sanki madde bağımlısı olmuş. Konu sahibi valla çok sakin karşılamışsın ve aynı evde kalabilmişsin.
Canım bu işlerin sevgiyle alakası yok içgüdüsel cinsellik tatminsizlik doyumsuzluk dıygusuyla ilgisi varBenimde ağzımın açık kaldığı kısım tam olarak bu kısım
Tamam aldatacak kadar gözün dönmüşse sevgide uçup gitmiştir yani ve duygu düşünce hareketine yansır
Eş te anlar ki aaa bu adamın hali hal değil
En azından dört dörtlükmüş gibi sevgi pıtırcığı gibi gezmesinler evde yani
Elmalı turta'da da böyle olmuştu
Afalladım iyice
İlişkileri olduğu apaçık belli. Uyanık kocan numarayı kaydetmemiş ki, yakalanırsa yanlış mesaj gelmiş herhalde diyip kıvırabilsin. Kızın kim olduğunu da biliyorsun. Bundan sonrası kocanın seni ikna edip kandırabilitesine bağlı...Kolay gelsin.
Olabilir bu erkekler bu kadarda saf deyil yaniKonu sahibi şunu yazmıştı hatırlarsanız. Eşim dediki sen eşimin facesini al ordan merak ettiklerini sorarsin. Bir erkek neden bunu der? Acaba bu ilişkinin daha öncesi vardı da adam kapımı açmaya çalıştı? Senin facenden ulaştı banada deyip bahane sundu. Belki de bilerek eşini oraya götürüp kızla muhabbet fırsatı sunup faceleri aldırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?