Şüpheden boğulmak üzereyim

Az kalsın yapıyorlarmış ama kadın yakalamış kocasını " teşekkür ederim, iyi ki beni yakaladın, yoksa günaha girecektim" demiş.

şimdi tokum ,belki sonra yerim bunu,demek 1 yıl yapmamış vay anasını ya
Şeytanın da eli ne boşmuş yaw ,böyle zibidilerle uğraşıyo

son durum

Ömrü boyunca yorgansız kalsın inşallah!

Ya neyi aşmasına yardım edecekmişsin eroinmanmış da tedavi olmasına mı!

Tekmelik durum bana göre. Ancak elbette sen kendin için iyisini bilirsin şekercim..Allah güç kuvvet, sabır versin..

ya benim yaşadığım yerde böyle birileri vardı ,adam dükkan işletiyordu ,yanına bir kız aldı ,adamın eşi öğretmen ,hanım hanımcık biri ,5 yaşında da kızları vardı ..
Gel zaman ,git zaman bunlar işi ilerletmiş ,kız resmen adamın metresi oldu ,bir kaç zaman sonra adamın eşi öğrendi,baya uğraştı kurtarmak için maalesef olmadı ..
Kız çirkef davrandı ,kadında altta kalmamak için gitti dükkanı bastı ..Ama ne adam ,ne o sürtük utanmadı bir de kovdular kadını ..
Şimdi o iki manyak nişanlanmışlar
Bir ikincisi benim ex kayınbirader ,o da eşini aldattı ,eşi resmen savaş verdi kurtarmak için ,ama olmadı ,boşandılar ,adam yine o sürtükle devam etti ..
Velhasılı kelam bu adamlar böyle işe başladı mı artık hayır gelmiyor ..
Zaten o surata bakmak ,o suratla yemek yemek,her gün,her gece aklına gelmesi 10 larca kez aldatılmış acısı veriyor

kizin yaptigi yaninami kalicak yani
bi yuva yikiliyor oda kiskis gulecek basardim diye

Ne yapsın kıza boğsun mu, öldürüsn mü? Yuvayı kız tek başına mı yıktı ? Ben kendi fikrimi söylüyorum. Ben olsam suçu " İYİ Kİ BENİ YAKALADIN KARICIIIIMMM YAKALAMASAN GÜNAHA GİRERDİM, HER İŞTE BİR HAYIR VAR" diyecek kadar yüzsüz, ar damarı kocama bulurdum.
Dayımın mail adresinden kuzenimle birlikte okuduk, kadın neler yazmış neler ki kadını tanıyoruz biz, dayım vermiş ağznın payını oturmuş ki yengemin kadınsal rahatsızlığı var.
Benim kişiliğme aykırı çirkeflik. Beni cezayı Allah'a bırakırım o onun işi. Hayatım boyunca kimseye ceza verecek haddi bulmadım kendim de ALLAH varken.
Kızın ailesine mi söylicem, babası belki çok kötü birisi, belki kıza kötü bir şey yapacak sebep mi olayım ? 3. sayfalarda mı çıksın sebep olduğum şey? Gidip işyerine rezil edip onunla birlikte bende mi rezil olayım?

Hayatta herseyin bedeli var o kiz o bedeli her turlu odicek ama bende hirsimi almadan duramazdm acikcasi
Adama da cektirsn kiza da

Canım maalesef kızın ailesine söyleyecek kadar delil toplayamadi ki. Bugün de beklemiş olsaydı isteyken fazlasıyla yazişacaklarina eminim. Ama konu sahibine haklı tabi beklemek zor.
Ya aslında o konusmadan sonra pc nin başına geçip takip e devam etseydi eminim adam kıza bişeyler dicekti iki gündür ben burda kendi kendimi yiyorum yaaa

Ben aynını düşündüm
Kız sizi kıskanıyor dedim
Sizi eklemesi in nedeni sizi mutsuz etmk buda eşinizi ayartmaktı
Zaten erkekler ağzı açık mallar düşünemiyolar bitaraflarından başka bişey
İnsan derki bu kızın niyeti belli de ben bunu nasıl karıma yaparım

Yahu yapcan bari kadının üstüne basmaya çalışan kendini tatmine uğraşan bir zavallı k..ar la yapma bunu be

Konu sahibinin kocası da suçlu, evli erkekle flört eden kadında suçlu. Tamamen ahlaksızlık. Yalnız 1 sene boyunca nasıl olmuşta hiç farketmemiş, mesajını falan yakalamamış hayret ettim. Adamdaki pişkinlik de cabası. Kurtar beni, aşacağım bilmem ne... Sanki madde bağımlısı olmuş. Konu sahibi valla çok sakin karşılamışsın ve aynı evde kalabilmişsin.

Ya aslında o konusmadan sonra pc nin başına geçip takip e devam etseydi eminim adam kıza bişeyler dicekti iki gündür ben burda kendi kendimi yiyorum yaaa
Her zamanda dediğim gibi biz sadece bi yere kadar akıl veriyoruz sonrasına karışmak bizim işimiz değil canım konu sahibinin Allah yardımcısı olsun ins üzülmesin çıkar bu işin içinden.

yazmisti akasya dün kizin yasini, ayrica bekar olmasi ya da adamdan genc olmasi onu ciddiye almamak icin yeterli mi sence? adamin evli oldugunu da biliyor üstelik.. bence vahim bi olay.
Ben Ada'mla kıyasla kabahatini döktüm ortaya .. O yaşlarda (15-21) gençlerle çalışıyorum. Yetişkin eğitimi kapsamında değiller.. Kendi olgunluğumu Asla onlardan bekleyemem. Benim kanaatim budur..

Yani 1 yıldır görüşüyorlarmışta masumane he . Bi gitsin ya bebekmi kandırıyor o.
Durumunuza çok üzüldüm gerçekten Allahım böyle zor şeylerle sınamasın çok zor gerçekten sabır versin Rabbim

Dediklerinizde haklisiniz 1 yilda az degil yani adam varya isini biliyo baksaniza ne guzelde saklamis konu sahibinin karsisina o mesaji cikarmasaydi Allah belki ne zaman ogrencekti

Canım bu işlerin sevgiyle alakası yok içgüdüsel cinsellik tatminsizlik doyumsuzluk dıygusuyla ilgisi var
Bu tiptekiler karısını sever onsuz duramaz ama doyumsuzdur ve meyillidir
Ancak hiç bir zamn o basitler için ayrılığı düşünmezler

Dün bunu yazmıştım, herkes ne kadar kötüsün demişti. Yine haklı çıktım maalesef. Bundan sonrası kocanın seni ikna edip kandırabilitesine bağlı da demişim...O noktadayız şu an.

Bu kadar mükemmel rol yapan bir erkek konu sahibini ikna eder diye düşünüyorum ben şahsen; inşallah yanılırım ama bu sefer...

adamın bu durumu bir magduriyet gibi göstermesi gerçekten pişkinlikte zirve. ne demek bana yardım et bunu aşalım. sanki bu bir psikolojik sorun. yaptığı ahlaksızlıktan magduriyet çıkarıp mağduru oynayarak aldattığı yetmiyormuş gibi kadını bir de aptal yerine koymaya çalışıyor.
kızla iletişim kurmak için bir de karısını kullanmış. yok facebooktan eklesin seni bilmem ne..

Olabilir bu erkekler bu kadarda saf deyil yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…