Şüpheden boğulmak üzereyim

Kadın yazabilir ne demek. Kadının yaptığı da ahlaksızlık. Evli bir adamla cilveleşmek, flörtleşmek... İğrençlik... Erkek zaten suçlu ama bu diğer kadının suçsuz olduğu anlamına gelmiyor.
Ben diyorum ki kadın yazar,erkek yazar yazabilir yani kimse engel olamıyor .Yani bu çok normal şeklinde söylemedim .Cümlemin arkasındayım : )

Kizlar benim arkadasim yeni bir ise baslamisti, telefonda pazarlama isi yapiyordu. Birini aramis acmamis cevapsiz cagri olarak kalmis. Ertesi gun karisi defalarca arayip hakaretler saydirmis. Baska bi isimle seslenmis hep ona. Aldatiliyormus belliki.. herneyse kadin calistigi ofisi basmis hakaretler tehditler derken kiz dayak yemekten zor kurtulmus. Ofiste sesli kamera varmis tehdit hakaret ve kisilik haklarina saldiri sebebiyle sikayet etmis ve aldatilan kadin en iyi ihtimal para cezasi alacak.
Ek olarak: adam aldatiyorsa eger aldattigi kiz hukuken bir yaptirim uygulanmiyor cunku evlilik sozlesmesi ciftler arasinda yapiliyor. Ve herhangi bir saldirida bulunursaniz siz suclu oluyorsunuz. Bilginiz olsun.

Ben diyorum ki kadın yazar,erkek yazar yazabilir yani kimse engel olamıyor .Yani bu çok normal şeklinde söylemedim .Cümlemin arkasındayım : )

Tamam şimdi oldu :) Kadın yazabilir diyince, yazsın canım nolcak sanki gibi anladım da dedim ne oluyor. Aynen öyle yazan ahlaksız kadınlar yok mu var, ama tedbir almak lazım, gerekirse sosyal medya sosyal iletişim araçları kullanmamak lazım.

Ama şöyle düşünün sosyal medyayı kullanmasanız da bu karakterdeki adamlar hep yapacak.Dışarıda bulabilir,kafede ,sinemada her yerde .Bu yüzden dedim suç erkekte diye

A akasya-06

Canım aklını toplaman çok zor ama...

Eşinle konuştuğunda asla ASLA olayı ne zamandan beri bildiğini, nasıl öğrendiğini söyleme. Kendi bacağına sıkmak gibi olur.

Her şeyi anlatmasını istediğin bir konuşma olursa da "hala daha yalan söylüyorsun" "buluşurken hiç korkmadın mı?" Gibi blöflerin olsun.

Muhtemelen bunlar eşim arabayla gidyoraa avm ye onun otoparkında falan buluşmuş olabilirler.

Bir dee eşin mutlaka "karım öğrendi vs" diye mesaj atmıştır, keşke bilgisayarın başında durabilseydin.

Rabbim yüreğine ferahlık versib.

Ama şöyle düşünün sosyal medyayı kullanmasanız da bu karakterdeki adamlar hep yapacak.Dışarıda bulabilir,kafede ,sinemada her yerde .Bu yüzden dedim suç erkekte diye

İnternet ya da sosyal medya daha kolay oluyor bence. Karakteri temiz bile olsa, sosyal medyadan ısrarla gele mesajlar tahrik etmiş olabilir, yani bir yazmaz iki yazmaz sonra yazar. Niyeti bozuksa zaten yazar. Ya da çok dürüst bir insandır, direk siler engeller vs. Erkek en başta ihanet ettiği için suçlu zaten. Bile bile lades demiş, hata yaptığını bile bile görüşmeye devam etmiş.

Pis herif hem 1 yıldır konuş başkasıyla karısı öğrensin birde birlikte aşalım mı demiş Allah'ın cezası o bayan neyi aşacak sen ilk önce yaptıklarının üstünü örtmek için acınma numarasından vazgeç sakın arkadaşım affetme hem yapıyor hemde yaptığı çok normalmış gibi hareket ediyor bu adamdan korkulur.

Allah belalarını versin böyle insanların! Keşke konuşmadan önce kesin bi kanıt yakalasaydınız

Mağazanın sucu ne ?

Mağazaya kilit vurdurursunuz siz ..

Magazanin sucu demiyelim de elemana kesin kurallar koymamalari. Konu sahibi o magazada alisveris etmis ve numarasini birakmis. Firmanin calisani böyle veri toplayip gözüne kestirdigine yapisacaksa numara falan istemesinler. Müsterinin kisisel bilgilerini cikar icin kullanmak oluyor bence bu. Bugün elmali turtanin elinden kurtulur yarin baska müsterinin kocasina sarkar. Kim böyle bir elemani yaninda calistirmak ister. Zaten önce müdürü uyaririm dedim önlem alsin diye.

nice1985 i bilmiyordum bahsedilince baktım
Kem küm etmeyen dümdüz anlatan bir kadın
Maddi ya da çocukları bahane etmiyorum ki her zaman başıma gelirse sesime bile hasret bırakırım derdim başıma gelince başaramadım diyor
Çok üzüldüm

Dualarımız seninle akasya-06. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
Kızlar beynim uyuşmuş gibi, acaip bi sakinlik var üstümde, düşünemiyorum pek..
Biraz kendi halime kalmam lazım ama bu adam biliyorum ki beni kendi halime bırakmayı kabul etmeyecek, bir hafta sonra seminer için yaklaşık üç haftalığına şehir değişikliği yapıcam. bu zaman dilimini fırsat olarak görüyorum.
İnanılmaz kırgınım, bu kırgınlığı da uyuşmam geçince daha ağır hissedicem galiba (
Bana dua edin lütfen..
Bu arada bir sıkıntımı daha paylaşıcam sizinle, söylemeyi düşünmüyordum aslında ama yorumlarınıza etki edeceğini düşündüğüm için açıklamak istiyorum.
Benim vajinismus problemim var, henüz aşamadım. Eşim 'bana destek ol' derken bunu kastediyordu. Cinsellik yaşayamadığı için kızın ilgisine karşılık verdiğini ima etti, ama kızla cinsellik yaşamadığını söyledi.
Bana dediği, 'bana destek ol, yanımda ol, bu problemi aşalım, bu şekilde ben de nefsime uymam.'
Size soruyorum.. mazeret midir bu, devam etmek için..

Kesinlikle değil , siz hamileyken ne çeşit bahane uyduracak acaba

Adam seni boynuzlamis bacim bildinmi boynuzlanmak ne demek simdide kılıf buluyor hazır cocuk yokken iyi düşün derim

Ben şunu bilir şunu söylerim bir ilişkideki sorunlarda 3. bir kişi (kadın veya erkek) sözkonusu oluyosa o ilişki kesinlikle bit-me-li. Sorun ne olursa olsun böyle bişeyi meşrulaştıramaz. O zaman ayrılsaydı sizden mademki bu kadar sorun vajinusmus.

böyle bir durumda varken yol ver gitsin.
bir mesajla ne hale geldin uğraştın ortaya çıkaracağım diye ortaya çıktı işte bundan sonra bilerek nasıl yaşayacaksın.
Allah yardımcın olsun ne diyeyim. okudukça üzülüp duruyorum

Hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde diye söz verip evlenir insanlar
Kıza ayıracağı vakti sana ayırsaydı, yürüyüşe ya da avm ye tek gideceği yerde. Gel doktora gidelim yardım alalım deseydi
Bence eşin suç bastırmak için vajinismusu ima etmiş, ben karaktersizim demekten daha kolay çünkü böylesi
Sen olsan eşimle olmuyo madem eşime iyi davranıp gizlice 1 yıl boyunca başka adamla mesajlaşayım der miydin ordan pay biç karakter meselesi bu

Olay öyle ise gercekten iş ahlakına aykırı hareket edilmiş ve bu noktada mağaza Müdürü bilgilendirilmeli bence de .. Ben olsam bilmek isterim.

Aöa konu sahibinin kocası sıkıyor bence..

İşin öncesi var. Kasten götürüldü konu sahibi Oraya..

Faturadaki numaradan Adam aramak vs çok olur gibi gelmedi bana .. Ne artık bu beyfendi brad pitt mi?

Keşke bunun için yeni konu açsaydınız .Bu mesajınız görünmeyebilir ondan yani .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…