Şüpheden boğulmak üzereyim

Dediklerinizde haklisiniz 1 yilda az degil yani adam varya isini biliyo baksaniza ne guzelde saklamis konu sahibinin karsisina o mesaji cikarmasaydi Allah belki ne zaman ogrencekti

Adam saklamamış ki resmen mesaj karşısına çıkmış. Yani çok kolay öğrenmiş konu sahibi, saati kurmak için telefonu eline aldığında. Demek ki insanlar merak etmiyorlar ki hiç whatsapp larına ya da mesajlarına falan bakmıyorlar eşlerinin telefonlarına. Allahın sevgili kuluymuş ki karşısına çıkmış, yoksa adam daha uzun zaman devam edermiş diğer kadınla.

Adam whatswpp konusmalarini fln siliyomus o yuzden oyle dedm
Zaten demisya iyiki yakaladn yoksa devam ederdm gunah islerdim diye Allahtan hic bisey yapmamis

Zaten demisya iyiki yakaladn yoksa devam ederdm gunah islerdim diye Allahtan hic bisey yapmamis
ya adamın magduru oynamasına sinir oldum. yok iyi ki yakaladın yoksa gunah işlerdim. sanki karşısındaki aldattıgı karısı değil de onu kötü yoldan döndürecek annesi

Orayı atlamışım ben mesajları sildiğini. 1 sene de günah işlemeden sadece masumca mesajlaşmış demek :) Kim inanır buna değil mi?

İhanetin sınırları kişiden kişiye değişiyor galiba bu ihanet değilse nedir ?

Kesinlikle bu arkadan kadını beş paralık yapmak o zllyi sevindirmek aldatma değilse ne ?? Kii iş diğer yönde başlamış zaten
bir yildir sadece yazismislar mi sadece .inanmasi guc bir durum .

Bence iş duygusal değill herşey olmuş ve hala olmaktaydı.. Bencede bir yıl yazışılmaz sadece helede evli olduğunu bilen bir kızla

1 yilda sadece mesajlasmislar mi yok artik...affetme bence

Muhtemelen tezgahtar kızı da 1 yıldır "karımla hiç mutlu değilim, boşanma aşamasındayız" vs... diye oyalıyordu. Kızın da artık canına tak etmiş olmalı ki, bile bile gece mesaj attı; artık karısı görsün adamı boşasın diye...Yoksa evde olduğunu bile bile neden mesaj atsın ki? Ortaya çıksın istemiş artık bu ilişki...

Ben seven aldatmaz diye düşünüyorum bilmem

Ben böyle durumlarda "o" kadına kızmıyorum çünkü bütün suç erkekte bence.Kadın yazabilir,ama erkek gerçekten seviyorsa ve bağlıysa "Defol" der biter.Evli kadınlara da mesaj geliyor ama istisnalar dışında eşini seven çoğu kadın cevap vermiyor.Yani bu adam böyleymiş düşünsenize,demek ki kendisine bu anlamda yaklaşan herkese karşılık verecek.Ben olsam affetmem ama karar sizin tabi ki .Umarım iyisinizdir ve mantıklı bir şekilde düşünüyorsunuzdur .

adamın " beni kurtar bu durumdan,birlikte asacağız" demesine sınır oldum.
Neden kurtaracak seni !
Asil sen kârını aldattigin için git kendini kurtar

Ya bir de şu erkekler aldatınca falan "yok yapmadım,seni seviyorum,o anlamda değil" diye kıvırmıyorlar mı ?Sinir oluyorum ,biraz erkek ol be ,bari yaptığın hatayı kabul et

Kadın yazabilir ne demek. Kadının yaptığı da ahlaksızlık. Evli bir adamla cilveleşmek, flörtleşmek... İğrençlik... Erkek zaten suçlu ama bu diğer kadının suçsuz olduğu anlamına gelmiyor.

bence burdan bu şekilde yorum alan inlsaırn çoğu boşan denince boşanmıyor o an birilerine bişey anlatmak istiyor zaman geçmiyor panik yapıyor yazıyor yazıyor sonra sakinleşince dönüp konuyu okumuyorlar bile .eğer burda boşan denilince boşanılsaydı nice1985 vardı o boşanırdı .sadece örnek olması açıcından söyledim.daha öncede dediğim gibi haklarındaki hayır olsun.sevgiler

adamın " beni kurtar bu durumdan,birlikte asacağız" demesine sınır oldum.
Neden kurtaracak seni !
Asil sen kârını aldattigin için git kendini kurtar
Kadinin aşacak bi durumu yokki hem kadin senin yedigin haltlar yuznden kadin seni cekmek durumda deglki

gelip gidip bakıyorum konuya sedece ne ye karar verdiniz konu sahibi onu merak ediyorum umarım sayfalarca yazılan msj lar boşa gitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…