Dediklerinizde haklisiniz 1 yilda az degil yani adam varya isini biliyo baksaniza ne guzelde saklamis konu sahibinin karsisina o mesaji cikarmasaydi Allah belki ne zaman ogrencekti
Avm ye gidip hic bulusmamak bi deOoooo beyimiz ihaleyi 1 senedir cilveleştigi ama aldatmadigi ustune ustuk " hiç bulusmadigi " kiza birakmis.
Adam whatswpp konusmalarini fln siliyomus o yuzden oyle dedmAdam saklamamış ki resmen mesaj karşısına çıkmış. Yani çok kolay öğrenmiş konu sahibi, saati kurmak için telefonu eline aldığında. Demek ki insanlar merak etmiyorlar ki hiç whatsapp larına ya da mesajlarına falan bakmıyorlar eşlerinin telefonlarına. Allahın sevgili kuluymuş ki karşısına çıkmış, yoksa adam daha uzun zaman devam edermiş diğer kadınla.
BDV cin yaptı beniEvet haklıymışsın hakikaten...
Bu kadarını da beklememiştim inan , sadece yanlış mesaj diye düşünmüştüm...
Yani sanada Bravo cin gibi kızmışsın vesselam...
Tertemiz olmuştur pislik herif artık günaha batmaz...Adam whatswpp konusmalarini fln siliyomus o yuzden oyle dedm
Zaten demisya iyiki yakaladn yoksa devam ederdm gunah islerdim diye Allahtan hic bisey yapmamis
ya adamın magduru oynamasına sinir oldum. yok iyi ki yakaladın yoksa gunah işlerdim. sanki karşısındaki aldattıgı karısı değil de onu kötü yoldan döndürecek annesiAdam whatswpp konusmalarini fln siliyomus o yuzden oyle dedm
Zaten demisya iyiki yakaladn yoksa devam ederdm gunah islerdim diye Allahtan hic bisey yapmamis
Adam whatswpp konusmalarini fln siliyomus o yuzden oyle dedm
İhanetin sınırları kişiden kişiye değişiyor galiba bu ihanet değilse nedir ?
bir yildir sadece yazismislar mi sadece .inanmasi guc bir durum .
Karsinda bebek var sankiOrayı atlamışım ben mesajları sildiğini. 1 sene de günah işlemeden sadece masumca mesajlaşmış demek :) Kim inanır buna değil mi?
Ben seven aldatmaz diye düşünüyorum bilmemCanım bu işlerin sevgiyle alakası yok içgüdüsel cinsellik tatminsizlik doyumsuzluk dıygusuyla ilgisi var
Bu tiptekiler karısını sever onsuz duramaz ama doyumsuzdur ve meyillidir
Ancak hiç bir zamn o basitler için ayrılığı düşünmezler
Ben böyle durumlarda "o" kadına kızmıyorum çünkü bütün suç erkekte bence.Kadın yazabilir,ama erkek gerçekten seviyorsa ve bağlıysa "Defol" der biter.Evli kadınlara da mesaj geliyor ama istisnalar dışında eşini seven çoğu kadın cevap vermiyor.Yani bu adam böyleymiş düşünsenize,demek ki kendisine bu anlamda yaklaşan herkese karşılık verecek.Ben olsam affetmem ama karar sizin tabi ki .Umarım iyisinizdir ve mantıklı bir şekilde düşünüyorsunuzdur .
Kesinlikle hak veriyorum bosanmayacaksaniz zaten eşinin güzel bi dersi hak ettiğini söyledim. Gerekirse aylarca bosanacagiz deyip soğuk davranır. Köpek gibi pişman olmadan zaten affetmesi taraftarı değilim. Hiç bisey yokmuş gibi davranmasını bende onaylamiyirum. Ama bu boşan illaki bu konu sahibine fos çıktı gibi yorumlar konu sahibini üzecektir
Kadinin aşacak bi durumu yokki hem kadin senin yedigin haltlar yuznden kadin seni cekmek durumda deglkiadamın " beni kurtar bu durumdan,birlikte asacağız" demesine sınır oldum.
Neden kurtaracak seni !
Asil sen kârını aldattigin için git kendini kurtar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?