evet ya ikiniz konu sahibine aynı şeyi söylüyorsunuz ama okumadı sanırım,o dediğiniz ne gerçi bende bilmiyorumama siz bu kadar ısrar ettiyseniz kesin iz bırakmayacak birşeydir.Ben en çok o tanıdık biri kim onu merak ediyorum,konu sahibiyle nereden tanışıyorlar acaba
Canım online islemler tamam da senin önerinin yapamayacak galiba sen android için dedin sanirim o ip..e kullanıyormuş eşi
evet ya ikiniz konu sahibine aynı şeyi söylüyorsunuz ama okumadı sanırım,o dediğiniz ne gerçi bende bilmiyorumama siz bu kadar ısrar ettiyseniz kesin iz bırakmayacak birşeydir.Ben en çok o tanıdık biri kim onu merak ediyorum,konu sahibiyle nereden tanışıyorlar acaba
Yok biliyorum markanın önemli olmadığını ben senin önerinin yapamayacak diyeOnline İşlemler için marka önemli değil operatorle alakali
Canim benim dediğim şey whatsaapda ki konuşmalar google drive diye birer var orada kopyalanıyor. Eşi silmiş olsa bile konu sahibi eşinin whatsaapını kaldirip tekrar yüklediği zaman telefon nosunu girdikten sonra, bir uyarı çıkıyor. Konuşma geçmişi bulundu diye geri yükleye tıklıyoruz ondan sonra çıkıyor. Arkadaşımın sevgilisinin böyle bulduk işte. Ama ondan önce kısa bir işlem yapması lazım.
@suziella da operatorün sitesine girip konuşma özetlerine bak diyor. Yani o numara ile görüşmüş mu günde kaç kere görüşmüş vs. Biz de en önce onu yapmıştık zaten. :) ah biz kadınlar
Allaha şükür keşke whatsapp gecmisini de görüp emin olabilsenKızlar online işlemlerden yaklaşık 20 günlük zaman dilimine baktım. O numara ile ne konuşmuş ne mesajlaşmış
iyi şükür diyelim,eee peki niye yazmış acaba bu kişi eşinize,kim bu eşinize mesaj atan kişi?Kızlar online işlemlerden yaklaşık 20 günlük zaman dilimine baktım. O numara ile ne konuşmuş ne mesajlaşmış
iyi şükür diyelim,eee peki niye yazmış acaba bu kişi eşinize,kim bu eşinize mesaj atan kişi?
Siz yine de hiçbirşey olmamış gibi davranın,bakalım eşiniz size aaa böyle bir numaradan mesaj gelmiş kim ki bu gibi birşey diyecekmi.
Hemen emin olamayız ki temiz olsa whatsapp mesajını niye hemen sildiTamam adam temiz Dağılın kızlar :)
iyi şükür diyelim,eee peki niye yazmış acaba bu kişi eşinize,kim bu eşinize mesaj atan kişi?
Siz yine de hiçbirşey olmamış gibi davranın,bakalım eşiniz size aaa böyle bir numaradan mesaj gelmiş kim ki bu gibi birşey diyecekmi.
yok valla tutmayacak çok merak ettim ciddenUyku tutmayacak seni bi ogrenseydin neyi olduğunu
Hemen emin olamayız ki temiz olsa whatsapp mesajını niye hemen sildi
Bir de eşim insanlarla genelde whatsApp ile mesajlaşır. Online işlemde bir şey çıkmaması beni tatmin etmedi
Evet arkadasim. Konu sahibi de öyle demiş zaten. Sadece whatsapp i kullanıyormuş eşi mesajlasmak.içinO zamaan bunlar sadece whatsaptan gorusuyor keşke whatsap arama gecmisine de baksaydi çoğu insan onu silmeyi unutur
yok valla tutmayacak çok merak ettim ciddenHuuu konu sahibi eşinize mesaj atıp sizinle de facede arkadaş olan kişi kim,bak valla uyuyamam bu gece.Ayy meraktan çıldiriciğim
Cidden mi? Ekran görüntüsü falan alsa bile mi?Cunkuuuu whatsap ile mesajlasmak mahkemede kanıt vermez
Evet arkadasim. Konu sahibi de öyle demiş zaten. Sadece whatsapp i kullanıyormuş eşi mesajlasmak.için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?