Şüpheden boğulmak üzereyim

Kızlar dua edin düşündüğüm gibi olmasın. O sadece eşim değil; arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım.. Dalsız yaprak gibi kalırım ben, affedemeyecek de.. Dua edin çok....,

Tum sayfaları okudum yorum Yaparken dikkate alayım diye.bence bunlar facebook dan falan eklediler eşinizde no verdi yada başka bi durum .tanıdık deyince uzaktan akraba falan sanmıştım ama değilmiş. Eşinizin facebook varmi.kizin profilini bi inceleyin derim.

valla ben olsaydim simdiye yazardim kiza, dayanamazdim cidden
Canım şu kadar.soyleyeyim sana boyle.durumlarda kadınlar da erkekler de reddediyor bişey uydurup seni.ikna ediyorlar aynısı başıma 7 aylık hamileyken geldi. Ordan biliyorum. O yüzden sakin sabırlı emin adimlarla ilerlemekte fayda var

Kızlar dua edin düşündüğüm gibi olmasın. O sadece eşim değil; arkadaşım, sırdaşım, dert ortağım.. Dalsız yaprak gibi kalırım ben, affedemeyecek de.. Dua edin çok....,
İnşaallah düşündüğümüz gibi değildir ama eşinizi lütfen takip edin,beynim durdu şuanda.

Sonuna kadar inkar etcekler

caya bi baksana oturmadan demlendiyse koy gelirken de bi kulluk getir allaasen kalkamicam yeni yerlestim ee son durum noldu simdi kacirdim
iyi getiriyorum ama ben mutfaktan konusmayin bisey kacirmiiiiimmmm hemen geliiiciim kayfeee isteyeeen
konuyu da mahvettim ama zaten tanidikmis saka bir yana sevindim . ee havadis yok mu baska hangi konuya geciyoruz kizlar hoop
Ayıp ya ayıp.Hemcinsinizin acısından eğlence çıkarıyosunuz ya bravo.Kadının düşmanı yine kadın.

Sakın kıza birşey yazmayın.. İnkar eder bir durum varsa.. Birde iftira atan durumuna düşersiniz.. İyi düşünün, doğru karar verin ve dikkatli adım atın..

Yok zaten kıza şu an bir şey demem. Eğer yanlış bir şey yoksa eşimi de kendimi de çok kötü bir duruma düşürmüş olurum, izlemeye alıcam

Bir daha elinize bu firsat gecmeyebilir, bana gec saatte bi bayandan mesaj gelmesi cok normal gelmiyor.
Insallah bisey yoktur ama sizde biseyler yapmalisiniz.
Yarin, oburgun inkar edicekler cunku, icinizde ki supheyle kala kalcaksiniz

Belki esin o mağazaya sensiz tekrar gitti yine öyle samimi konuştu kız. Bilemiyorum zor bir durum allah güzel günler göstersin. İnşallah korktugunuz gibi bir durum çıkmaz.
Acaba siz de esiniz olmadan tekrar mi gitseniz mağazaya. Tepkisine bakin.

İnşallah değildir. DM den yazdığım şeyleri yap mutlaka. Uykum kaçtı vallahi. Ben çok üzülüyorum böyle şeyleri duyunca.

Dua ettim kardeşim. Eğer o da seni arkadaşı sırdaşı dert.ortağı.olarak görüyorsa emin ol bunu yapmamıştır. Gormuyor ve yaptıysa da Allah ikisinin de cezasını versin. en iyi ihtimalle kız eşine askinti.olmuştur ama.eşin nefsine yenik.düşmeyp gormezden gelmiştir.diye.düşünmek.istiyorum

konu sahibi dualarım sizinle,dilerim altından bizim düşünemediğimiz masum birşey çıkar ama eşinizi sıkı takip edin fakat çaktırmayın,konunuzu takip edicem,herkese iyigeceler kızlar.

Eşiniz tekrar mağazaya gidip kızı görmüş olmaz diye düşünüyorum. o zaman da numara almak için birkaç yol kalıyor. ya facebook gibi sosyal ağlar yada Outlook tarzı mailden falan konuştu. esinizin sifresini biliyorsanız maillerine bakın oraya bildirim geliyor arkadaşlık isteği ile ilgili de.

Eşiniz tekrar mağazaya gidip kızı görmüş olmaz diye düşünüyorum. o zaman da numara almak için birkaç yol kalıyor. ya facebook gibi sosyal ağlar yada Outlook tarzı mailden falan konuştu. esinizin sifresini biliyorsanız maillerine bakın oraya bildirim geliyor arkadaşlık isteği ile ilgili de.

Sadece orada mı tanıştınız yani. Ad Soyad nereden buldu ki hemen ekledi. Ne mağazası ki burası esin tek başına gitti belkide.

Bakın şu da bir ihtimal. . Giyim magaziysa fatura kesiyorlar ve orda kısa bilgiler alınıyor esinizde kendi cep no vermisse kız kendi kendine yesillenmis olabilir. Yada size birşeyler aldınız yine bilgilerde sizin adınız var ama esiniz kendi telini yazdırdı kizda sizin sanmis olabilir. . Oldu mu böyle bişey.. çok mu iyi niyetli düşündüm ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…