- 23 Mart 2014
- 6.461
- 12.327
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
link vermek yasaktır düşüycesiyle özelden burayı yazmıştım sanırım buradan baktı keşke kimse çıkmasaydı
Bir yöntemde telefon numarasını facebookta kişi arıyoruz ya, oradan taratın. genelde çıkar facebooku telefonuna senkronize ise direk çıkar..
İnşallah akla gelen değildir..Zaten bulmuş kim olduğunu tanıdık biriymiş.
woowww zekaya bakbirde şunu yap.
örneğin eşinin mail adresi aliyilmaz01@gmail.com olsun sen de aliyilmaz.01@gmail.com gibi ona çok yakın bir mail adresi al ve o kişiye mail at hal hatır sor eşin gibi cevap verecektir
caya bi baksana oturmadan demlendiyse koy gelirken de bi kulluk getir allaasen kalkamicam yeni yerlestimBütün meraklı hatunlar toplanmış dur şuraya çömeyim bende![]()
caya bi baksana oturmadan demlendiyse koy gelirken de bi kulluk getir allaasen kalkamicam yeni yerlestimee son durum noldu simdi kacirdim
peki ya o karşıdaki kişi düşündüğümüz gibi değilse o zaman konu sahibi eşine nasıl bir açıklama yapacak?Bence arkadasin dedigi gibi kiza esinmis gibi davran.
Onun adindan konus, bakalim kiz nasil cevap vercek.
Eger kotu biseyler oluyorsa, esin sana cevap verdigin icin kizmaya hakki bile kalmaz.
Bu senin en dogal hakkin bence, kizin teki benim kocama, sevgilime yazicak ve ben suscam.
Senin yerinde olsaydim simdiye kadar fi
Ne olursa olsun, kizi taniyormus.peki ya o karşıdaki kişi düşündüğümüz gibi değilse o zaman konu sahibi eşine nasıl bir açıklama yapacak?
iyi getiriyorum ama ben mutfaktan konusmayin bisey kacirmiiiiimmmm hemen geliiiciim kayfeee isteyeeen