• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şüpheden boğulmak üzereyim

Bir yöntemde telefon numarasını facebookta kişi arıyoruz ya, oradan taratın. genelde çıkar facebooku telefonuna senkronize ise direk çıkar.. Zaten facebookta hesap alırken telefon numarası girdiğimiz için, telefonuna senkronize değilse bile kadının büyük ihtimalle çıkar..

Neler konuştuklarını görür olursun bu şekilde. Ama eşine sabah hiç bir şey olmamış gibi böyle bir mesaj geldi aşkım falan de.
Bir de her gsm operatöründe oluyor mu bilmiyorum ama online işlemlerden bak bakalim aramış mı.

Kızlar destekleriniz için sağ olun, iyi ki varsınız. Şimdi yazdıklarınızı en baştan okuyup bir şeyler yapmaya çalışıcam. Şu an kafamı hiç toplayamıyorum

Konuyu takipteyim merak ettim

canım benim ben de.silerim telefonumda mesaj whatsapp ne varsa. Gecmisten kalma bir alışkanlık ama şöyle bir gerçek var ki eşin o cesareti vermese kız o saatte canımı mesaj atamazdı diye düşünüyorum

Bence arkadasin dedigi gibi kiza esinmis gibi davran.
Onun adindan konus, bakalim kiz nasil cevap vercek.
Eger kotu biseyler oluyorsa, esin sana cevap verdigin icin kizmaya hakki bile kalmaz.
Bu senin en dogal hakkin bence, kizin teki benim kocama, sevgilime yazicak ve ben suscam.
Senin yerinde olsaydim simdiye kadar fi

gözlemleyin merhaba canımdan pek bir şey çıkmaz , son zamanlarda aranız kötümüydü hissettiğin şeyler var mıydı kızda tanıdıkmış neyın nesi bu kız bıraz beyin fırtınası yap illaki bir şeyler yerli yerine oturur.

Kıza hiç bir şey yazma sakın. Anlaşılır. Kız facende ekli ama telefonu yok. Eşini nereden tanıyor ki. Yani tanışma imkanı var mı. Eşinin facende ekli mi. Belki düşündüğün gibi değildir. Umarım. . .
Eşin uyuyorken hemen şimdi online işlemlere bak. Onun için telin yanında olmadı lazım. Şifre geliyor çünkü.

Bence arkadasin dedigi gibi kiza esinmis gibi davran.
Onun adindan konus, bakalim kiz nasil cevap vercek.
Eger kotu biseyler oluyorsa, esin sana cevap verdigin icin kizmaya hakki bile kalmaz.
Bu senin en dogal hakkin bence, kizin teki benim kocama, sevgilime yazicak ve ben suscam.
Senin yerinde olsaydim simdiye kadar fi
peki ya o karşıdaki kişi düşündüğümüz gibi değilse o zaman konu sahibi eşine nasıl bir açıklama yapacak?

Bu arada az önce konuda geyik yaptığım için kusura bakma. Olay boyut değiştirdi çünkü. Ciddi bir hal aldı. Kadın tanıdık çıktı. Densiz gibi hissettim kendimi.

peki ya o karşıdaki kişi düşündüğümüz gibi değilse o zaman konu sahibi eşine nasıl bir açıklama yapacak?
Ne olursa olsun, kizi taniyormus.
O adam kadinin kocasi, bu saatte hic bir bayan normal arkadas mesaj atmaz hele ''canim'' diye hic atmaz.
Gereksiz bir samimiyet. Ne olursa olsun, esinin kizmaya hakki yok, ayni sey bayanin basina gelse? Yani konuyu acan bayana bu sekilde bi mesaj gelse sizce esi ne yapardi?

Bibibella Bibibella hayatta çaya bakıp kulluk getirmez :-) o önce geldi
iyi getiriyorum ama ben mutfaktan konusmayin bisey kacirmiiiiimmmm hemen geliiiciim kayfeee isteyeeen:KK14:
konuyu da mahvettim ama zaten tanidikmis saka bir yana sevindim . ee havadis yok mu baska hangi konuya geciyoruz kizlar hoop :KK66:

Back
X