Şüpheden boğulmak üzereyim

Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....

şu sayfaya kadar inşallah bişey yoktur diye okudum Allah bildiği gibi yapsın onları. Adi pislikler.:KK62:

Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......

kuzum benim kendine gel, yuzune bi su carp. Dik dur topla kendini. Su an kocana yarin avm ye gidelim, bayadir gezmiyoruz felan bi sey de. Ondan sonra yazismalar kanit dolar zaten. Planlar yapmaya calisirlar.
Bi euzu cek bi dua oku kendine gel.

Valla inkar etse sizi kandırır mı yani bu bile ciddi bir aldatmadır
Terbiyesizler ya

Biraz daha kanıtı eşiniz sizi ikna edemesin diye değil dava için toplamalısınız
Asıl davada reddeder normal arkadaşım der

Ama sizi zaten bu saatten sonra ne desede kandıramaz bunun açıklaması yok maalesef

Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......
Canim hangi şehirde hangi mağaza söyledi bizde bulalim paralayalim kızı belki bildiğimiz bi mağaza bildiğimiz insan belki eski iliskileri vardı sırf senden şüphe cekmemk için senide götürdü magazaya tanistirdi erkek giyim mi bayan giyim mi

sanki başıma gelmişçesine "şimdi ne olacak" diyip duruyorum kendi kendime :(

Konuyu ilk okuduğumda anladımm
Facede bişey sormak için beni ekledi dediğinde eminn oldum

Kızla asla muhattap olma ilk aşamada eşinle iyi kötü bir görüşme konuşma yap ondan sonra kızın tepesine bin :KK53: ama direk değil esinden gizli başkaları aracılığıyla göz dağı verdir :KK19:

Şu an karşısına geçmeye dermanınız yoksa eğer , ekranın fotoğrafını çekip eşinize watsappdan atın şu an. Ama sonrasında ki kıyameti de göze almak gerek. Muhtemelen sizin bütün sinirler boşalmış olacak

Back
X