Şüpheden boğulmak üzereyim

Ben kızın adama yem attığın a inanmıyorum çünkü konu sahibinin eşi demiş ekle Face den sana soru sorar diye sonra kızı görünce Face den de eklemiş kızın numarasini da almıştır ben erkeğin yavşadığını düşünüyorum öyle hissediyorum bu tabiki kızı masum yapmaz
Kacirdigim bi yer mi oldu? Konu sahibi yanilmiyorsam, kiz ona faceden ekliyebilirmiyim deyince adini ve soyadini söylemis. Yani ekle beni faceden konusuruz yada esi seni eklesin falan da dememis.

kadına en büyük kötülüğü yine kadın yapıyo işte..
erkeklerden çok kadınlardan korkar oldum valla.
Kadınlardan ne korkacaksın .Erkek aldatmaya meyilliyse Ayşe olmaz Fatma olur.Demek ki neymiş biri de ben olmak üzere eşine çok güvenmeyecekmişiz.Birde bazılarına saçma gelecek ama face kullanmak ta bazen o zemini hazırlıyor gibime geliyor.Konu sahibi nasıl teselli olur bilmiyorum.Bu acını tarifi yok.İnsan rüyada bile aldatıldığını görse ciğeri yanıyor ki gerçeği kimbilir ne kadar acı

Eşi ekleyin demiş faceden sorarsin birsey takılır demiş o bilgi ilk bilgiler esin ekle demesini daha sonra söyledi ben öyle hissediyorum ki adam yürüdü kıza artık bu dünyanın cılkı cikti

Yazışmalara müdahale edemiyosun sanırım dimi? O programı bilmediğim için soruyorum.
Aslında konuşmalarının tam ortasında yazışmalara dahil olabilsen her ikisi için de süper olur.
Sonra hem kıza dava açacaksın hem de kocan olacak erkek müsvettesine.

Aslında kızın kimliğini de burada ifşa etsen kız için daha büyük rezillik olur. Aşağılık s.r...k.

Sakin ol ve dedilleri arttır.

Kızlar şimdi konuşayım mı, biraz daha mı bekleyim?
Beynim uyuştu sanki.. Fırtına öncesi sessizlikteyim
Yapmamıştır dedim bende ama. Çok üzüldüm sonuca. Kendinizi hırpalamayın ben olsam beklemem ikisini de rezil ederim. İkisi de ayrı karaktersiz ayrı şerefsiz.

Yazışmalara müdahale edemiyosun sanırım dimi? O programı bilmediğim için soruyorum.
Aslında konuşmalarının tam ortasında yazışmalara dahil olabilsen her ikisi için de süper olur.

Aslında kızın kimliğini de burada ifşa etsen kız için daha büyük rezillik olur. Aşağılık s.r...k.

Keşke o kızın kimliğini burada açıklasaa.Mağzasını resmini ne kadar güzel olur...

Aynen canım sevgilimin ipadı ordan takip ediyor demek ki en son çevrim içi olduğu saat bile yazıyor 00:18 :KK62::KK62:[/QUOTEşimdi siz o programı iptal edebildinizmi ve ettiyseniz bu telefonda belli oluyormu yoksa iptal ettikten sınra hiç girilmemiş gibimi oluyor. Bu konuyu bilen varsa cevaplayabilirmi önemli çok önemli bnm için.

Mudahale edebilir laptoptan. Naptiki konu sahibi ya.

Ya böyle adamlara aynı kalleşliği yaşatcaksın
Oyun kurgu falanda olabilir ama yaşatcaksın
Bakacaksın ne hissediyor
Nasıl insanlar bunlar ne kadar türediler valla aklım almıyor
Kıyamet kopmalı artık diyorum bunları gördükçe :KK43:

Esiniz çok çakal mış
Whatsap konuşmaları nasil olsa mahkemede istenemiyor ya biliyordur da ondan sadece oradan yazıyordur
Ben bu kadının ilk olduğunu düşünmüyorum bu sadece sizin yakaladiginiz
Bir süre daha takipte kalmalisiniz bence
Allah yardımcınız olsun

Aynen canım sevgilimin ipadı ordan takip ediyor demek ki en son çevrim içi olduğu saat bile yazıyor 00:18 :KK62::KK62:
şimdi siz o programı iptal edebildinizmi ve ettiyseniz bu telefonda belli oluyormu yoksa iptal ettikten sınra hiç girilmemiş gibimi oluyor. Bu konuyu bilen varsa cevaplayabilirmi önemli çok önemli bnm için.

Aksam noldu acaba konu sahibi napti belki dayanamayip patlamista olablr

Esiniz çok çakal mış
Whatsap konuşmaları nasil olsa mahkemede istenemiyor ya biliyordur da ondan sadece oradan yazıyordur
Allah yardımcınız olsun

Neden sunulamasin? Yazismaksa smste yazismak, facebookta yazismak whatsappta yazismak? Bilgim olmadigi icin sordum.

Esiniz çok çakal mış
Allah yardımcınız olsun

Neden istenemiyo, farkı ne

Face den o kızım ailesine ulaş, çalıştığı yerde de rezil et.

Aldatma olması için yatakta basmana gerek yok. Bir adım sonrası o olacak zaten.

Bence oyalanmadan harekete geçin. Onlara ilerleme şansı vermeyin.

Allah yardımcınız olsun

Back
X