Şüpheden boğulmak üzereyim

Bak arkadasım belki işine yarar buldum ""WhatsApp üzerinde yapmış olduğunuz tüm konuşmalar ve diğer aktiviteler SD kartınız üzerinde otomatik olarak yedeklenir. Bu nedenle her ne kadar uygulama üzerinden mesajlaşmalarınızı silmiş olsanız da WhatsApp üzerinde silmiş olduğunuz tüm mesajlaşmalara tekrar ulaşılabilir. Buradan yola çıkarak arkadaşlarınızın silmiş olduğunu düşündüğü mesajları bir şekilde ele geçirebilir veya aynı şekilde sildiğinizi düşündüğünüz mesajların başkaları tarafından ele geçirilmiş olması gerçeğiyle karşı karşıya kalabilirsiniz.
Bu noktada bilmeniz gereken en önemli şey WhatsApp'ın sadece son bir haftalık konuşma geçmişini yedeklediğidir. Daha önceki konuşmaları maalesef geri getirme şansınız bulunmuyor. Son yedek dosyası üzerinde yer alan konuşmaları geri getirmek için öncelikle akıllı telefon üzerinden WhatsApp'ı kaldırmalısınız. Ardından hafıza kartı üzerinde WhatsApp - Databases klasörü altında yer alan msgstore-YYYY-MM-DD.1.db.crypt dosyasının adını msgstore.db.crypt olarak değiştirin. Son olarak WhatsApp'ı Google Play üzerinden tekrar indirerek Android cihazınız üzerine kurun. Uygulamayı ilk kez çalıştırdığınız sırada yedekleri yükleyin seçeneği sayesinde son bir haftalık konuşmaları geri yükleyerek mesajlaşmalara tekrar ulaşabilirsiniz.
:KK57:
:KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

@zey-mur canm arkadasim nerelerdesin:KK48:
Gel surayada iki dedikodunun belini kiralik:confused:
Hakikaten neyin dedikodusunu yapacaksınız merak ettim,konu sahibinin mi eşinin mi? Başkasının can acısına bu kadar duyarsız kalabilmek bir de kendine malzeme çıkarabilmek,pes doğrusu bir arkadaş daha yazmış ama gerçekten edep yahu

Kızlar yazıştılar. Ben de bilgisayardan takip ettim. Bildiğin canım, bebeğim, tatlım diye sesleniyorlar birbirlerine. Şu an zangır zangır titriyorum.
Seni seviyorum gibi cümleler kullanmamışlar, a önceki sözcükler dışında muhabbet arkadaşça duruyor ama o kelimeleri kullanmak bile yeter zaten.
Gecenin bu saatinde bu konuşma yetti de arttı bana, yıkılmama, incinmemeli....Rabbim en güzel vekil sensin, bana yardım et.....
HeysALlahım yaaaa

şimdi siz o programı iptal edebildinizmi ve ettiyseniz bu telefonda belli oluyormu yoksa iptal ettikten sınra hiç girilmemiş gibimi oluyor. Bu konuyu bilen varsa cevaplayabilirmi önemli çok önemli bnm için.

Sorunuzu anlamadim tam olarak. Ama cevap vermek gerekirse; eger kendi telefonunuzdan takip edildginizi farkettiyseniz "tum cihazlardan cik" gbi bi secenek var asagida mavi yazi olarak. Orya basinda tabi otomatikman tam o an cihazlardan cikis oluyor. Sizi takip eden varsa laptoptan artik hic bisyinize bakamiyor laptoptan.

Whatsap uygulama olduğu için
Ayrıca nerden isteyeceksiniz ki
Sms ler vs. Gsm şirketlerinden istenebilir tamam ama Whatsap olmuyor öyle
Ekran görüntüsü alırsa olur o zaman

Ha. Anladim.
Zaten amac ekran goruntusu cekmis olmak, o zmn cokta guzel delil olur.

Bu bilgi çok faydalı oldu

Ya zaten feysbuk mesajları sms vs. Bunları da her zaman vermez şirketler ancak devlet meselesi olursa
Gsm şirketleri de sadece hat dökümleri konusunda şeffaf
Yapılacak tek şey ekran görüntüsü almak

Ya zaten feysbuk mesajları sms vs. Bunları da her zaman vermez şirketler ancak devlet meselesi olursa

Bunun içinde adamı uyutup telefonunu epey bi eşelemek lazım, peki aldattığı bu şekilde kanıtlanan kişi her zaman kusurlu çıkıyo mu mahkemede

Whatsap uygulama olduğu için
Ayrıca nerden isteyeceksiniz ki
Sms ler vs. Gsm şirketlerinden istenebilir tamam ama Whatsap olmuyor öyle
Ekran görüntüsü alırsa olur o zaman

Arkadaşım maile gönderiliyor tüm yazışmalar

Benim arkadaşın kocasının gezdiği kız tüm yazışmalarını arkadaşıma mail atmıştı çıktısıylada mahkemeye gitti
Saati ve resim ve ismlerle ..

Dünya devi şirketlerin hiçbirisi vermiyor. Devlet meselesi olsa bile vermiyorlar aslında. Misal twitter.
Facebook ta mesela resimleriniz alınmışsa ve sahte bir hesapta sizin resimleriniz kullanılmışsa sevgili face buna karışmıyor, en fazla hesabı kapatıyor ama mahkemelere bilgi vermiyor hesabın ip numarası hakkında. Üyelik sözleşmesinde resimlerimin kullanılmasını kabul ediyorum, paylaşıma açıktır gibi bir şey mevcut. Adamlar mahkemelere cevap vermekten yorulmuşlar diye yorumladım ben bunu. :P
Yine face de hakaret edilmişse şahsınıza, face kuruluşu Amerika kökenli ve orada da internet üzerinden hakaret suç sayılmadığı için kimliğini bilmediğiniz bir şahıs size hakaret etmişse ip numarası vermiyor.

Ya böyle adamlara aynı kalleşliği yaşatcaksın
Oyun kurgu falanda olabilir ama yaşatcaksın
Bakacaksın ne hissediyor
Nasıl insanlar bunlar ne kadar türediler valla aklım almıyor
Kıyamet kopmalı artık diyorum bunları gördükçe :KK43:
Ah be canım.. Bu dediğin ancak filmlerde dizilerde olur.. Gerçekte ise adam yüzlü çıkmak için bahane olarak kullanır bunu.. Haklıyken haksız duruma düşürmeyi başarırlar kadını..

Arkadaşım maile gönderiliyor tüm yazışmalar

Benim arkadaşın kocasının gezdiği kız tüm yazışmalarını arkadaşıma mail atmıştı çıktısıylada mahkemeye gitti
Saati ve resim ve ismlerle ..

Öyle olabilir
Kız atmasaydi bulamazdı bir yerden
Ekran görüntüsü de olur
Ama benim demek istediğim farklı bir şey

Düzenleme yapayım dedim genel bir bilgi verdim işinize yaranı alırsınız belki bir gün ihtiyaç olur.

Ne kötü ya, A akasya-06 tam olarak ne yapacaksın peki? Yani takibe devam mı yoksa direk yüzleşecek misin??

Kızlar uyuşmuş durumdayım. Hala bilgisayara bakıyorum, galiba kesin delil olacak bir cümle bekliyorum; ama şu an yazışmıyorlar.
Eşimin hemen boğazına yapışasım var ama kıvırırsa ne yaparım? O yüzden biraz daha bekleyim diyorum ama dayanabilir miyim bilmiyorum......

Akasyacım aslında bebegimli canımlı konuşmadan anlayacağın aralarında var birşeyler ..
Ama kesin delil olur mu bilemiyorum ..
Sen yazışmaları fotografla ..
Şuan şoktasın anlamdıramıyorsun belli ki ..
Sabırla bekleyişine hayran kaldım ..
Biraz daha sabır canım .. Az biraz daha bekle ..

Dünya devi şirketlerin hiçbirisi vermiyor. Devlet meselesi olsa bile vermiyorlar aslında. Misal twitter.
Facebook ta mesela resimleriniz alınmışsa ve sahte bir hesapta sizin resimleriniz kullanılmışsa sevgili face buna karışmıyor, en fazla hesabı kapatıyor ama mahkemelere bilgi vermiyor hesabın ip numarası hakkında. Üyelik sözleşmesinde resimlerimin kullanılmasını kabul ediyorum, paylaşıma açıktır gibi bir şey mevcut. Adamlar mahkemelere cevap vermekten yorulmuşlar diye yorumladım ben bunu. :p
Yine face de hakaret edilmişse şahsınıza, face kuruluşu Amerika kökenli ve orada da internet üzerinden hakaret suç sayılmadığı için kimliğini bilmediğiniz bir şahıs size hakaret etmişse ip numarası vermiyor.

Kısacası sen uğraşıp bilgi toplamazsan kimseden Hayır yok

Back
X