- 17 Kasım 2015
- 3.982
- 3.556
- 83
- 37
yoo bence sen egonu yükselt ki aldatılma daha fazla.Senin msksadi ne egonumu yukseltiyorsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yoo bence sen egonu yükselt ki aldatılma daha fazla.Senin msksadi ne egonumu yukseltiyorsun
Senin msksadi ne egonumu yukseltiyorsun
Senin msksadi ne egonumu yukseltiyorsun
Ne bicim bir vicdan var sizde ya Allah hidayet versin yazik size yazikyoo bence sen egonu yükselt ki aldatılma daha fazla.
sizin gibi aciz kendine güvensiz kendini kandıran kadın olcagıma oldugum gibi olurum daha iyi:) aldatılmaya devam ozamanBana da öyle geldi![]()
size allah akıl fıkır versin bir aldatılan insana devam et fikrini vermek kadar acız bşrsey yok:) iyi akşamlar sizeNe bicim bir vicdan var sizde ya Allah hidayet versin yazik size yazik
acımasız degıl bence siz cok cahilsiniz insan göz göre göre aldatıldıgını vörup maşallah devam et demenız kadar sacma birşey yok.tipik cahil kadınlar gibi.
aynen sızın gıbı bayanları görünce k... geliyor . komu sahıbın her actogı konu aynı. aldatıldıgını baş gibi biliyor eeee madem 10 tane aynı konu acıp bıle bılede hamıle kalmaya ne demeli:) gercekten ıyı akşamlar cok cahılsınız
Hahhahaha gülimde bosa gitmesin Ben hayatimda bir kere dahi yasamadim o duyguyu sükür kocam Adam gibi Adam ama bence millete Cahil bosa gitsin kocani dicene dönde aynaya ne yasamissinki bukadar nefret dolusun kimbilirsizin gibi aciz kendine güvensiz kendini kandıran kadın olcagıma oldugum gibi olurum daha iyi:) aldatılmaya devam ozaman
benım cok ıyı gıden evlılıgım var cicim. hic bşrsey yaşamadım ama yaşasam bu tür şeyı affetmem. bende senin zıhtıyetınle sana geri soru sorayım yaranmı varda gocunuyorsun?Hahhahaha gülimde bosa gitmesin Ben hayatimda bir kere dahi yasamadim o duyguyu sükür kocam Adam gibi Adam ama bence millete Cahil bosa gitsin kocani dicene dönde aynaya ne yasamissinki bukadar nefret dolusun kimbilir![]()
yoo bence sen egonu yükselt ki aldatılma daha fazla.
Tatlim saygi ne demek ogren medeniyet dersin sonraya kalsin
Zanaaa Allah herkonuda yardimcin olsun destegin varsa maddi ve manevi kendine ayri bir yol ciz hayat kimse icin degmez üzülmeye kocan cocuklarin degerini bilseydi hamile oldugun su zamanlarda yaninda olur destek olurdu sana daha fazla kendini kullandirtma hayatina yeni bir yol ciz![]()
Sahte bir face hesabı aç ve kocanı kekle
Avlanacağından eminim.
Hiç de akıllı bir adama benzemiyor, katıksız cahil de denilebilir.
Ayy yazdıkça sinir oluyor insan yeminle..
Bana gareziniz mi varKocami korugumu nerden cikardnz uretmeye devsmm derdi size kalmisti sanki
Kotu niyetinizi ispatlamak icin yanlis yer sectiniz