supheleniyorum acaba aldatiyormu

Soğukkanlılığını Koru arkadaşım.sakin hareket et.sendede sevgi kalmamış kalsaydı öfkelenir yakar yıkardın.çocuk mevzusuna gelince bence çok iyi yapmışsın.çocuğuna ve sana can yoldaşı arkadaş istemişsin.güçlü bir kadınsın.kazanıp bakabilirsin çocuklarına.ama zaman Lazım.birikime devam et.

sizin gibi aciz kendine güvensiz kendini kandıran kadın olcagıma oldugum gibi olurum daha iyi:) aldatılmaya devam ozaman
Hahhahaha gülimde bosa gitmesin Ben hayatimda bir kere dahi yasamadim o duyguyu sükür kocam Adam gibi Adam ama bence millete Cahil bosa gitsin kocani dicene dönde aynaya ne yasamissinki bukadar nefret dolusun kimbilir:KK48:

Saydıklarınızın her biri ayrı nitelikte aldatıldıgınızı belirtiyor aslında. Şüphe duymakla yetinmeyin bence artık emin bile olabilirsiniz. Tabi ki kolay değil bunları yaşamak ama böyle bir adama ömür emanet edilmez. Vazgeçmekten korkmayın..

Hahhahaha gülimde bosa gitmesin Ben hayatimda bir kere dahi yasamadim o duyguyu sükür kocam Adam gibi Adam ama bence millete Cahil bosa gitsin kocani dicene dönde aynaya ne yasamissinki bukadar nefret dolusun kimbilir:KK48:
benım cok ıyı gıden evlılıgım var cicim. hic bşrsey yaşamadım ama yaşasam bu tür şeyı affetmem. bende senin zıhtıyetınle sana geri soru sorayım yaranmı varda gocunuyorsun?;) hadi iyi akşamlar cahilsin gereksiz muhabet seviyeni yükselt öyle gel. istedıgınıde yaz zatn susma kabıleyetın yok boş yazı yazmada ustasın:) istedıgını yaz buyud benden cevap yok size. zaman kayıbı

kızlar birimiz tutalım diğerimizde vursun bari bu ne hırs yahu yavaş.. ilk başlarda ki yorumlar espriyle karışık yapılmış da sonrasında bir hayli girişmişsiniz kıza..

konu sahibi valla ilk bir kaç sayfa haricinde okuyamadım, içim kaldırmadı kocanı.. tam mabadına tekme yiyecek adam.. sen boşver onu basmayı falan da arkanda sana destek olacak ailen var mı? ya da yanlarında bir süre kalacağın k.validen, kuzenin kısaca bir yakının? kondurma safhasını falan geçmiş seninki, böyle kocayı geçtim baba bile oksijen israfı.. elinde mesleğin var mı? paran var mı? kısaca bu herifi en kısa zamanda nasıl koyarsın kapının önüne?

Çocukları çok seviyor olabilirsiniz ama çocuk dediğin de sağlıklı bi yuva varsa dünyaya getirilir. Aldatiliyorsunuz net.

Tatlim saygi ne demek ogren medeniyet dersin sonraya kalsin

Zanaaa Allah herkonuda yardimcin olsun destegin varsa maddi ve manevi kendine ayri bir yol ciz hayat kimse icin degmez üzülmeye kocan cocuklarin degerini bilseydi hamile oldugun su zamanlarda yaninda olur destek olurdu sana daha fazla kendini kullandirtma hayatina yeni bir yol ciz :KK200:

Zanaaa Allah herkonuda yardimcin olsun destegin varsa maddi ve manevi kendine ayri bir yol ciz hayat kimse icin degmez üzülmeye kocan cocuklarin degerini bilseydi hamile oldugun su zamanlarda yaninda olur destek olurdu sana daha fazla kendini kullandirtma hayatina yeni bir yol ciz :KK200:

Tskederm tatlim iyi geceler

Sahte bir face hesabı aç ve kocanı kekle
Avlanacağından eminim.
Hiç de akıllı bir adama benzemiyor, katıksız cahil de denilebilir.
Ayy yazdıkça sinir oluyor insan yeminle..

Kocami korugumu nerden cikardnz uretmeye devsmm derdi size kalmisti sanki
Kotu niyetinizi ispatlamak icin yanlis yer sectiniz
Bana gareziniz mi var:işsiz:
Diğer arkadaşa hak verdim kötü niyetli oldum :D
Üretmeye devam edin okeyy :super:

Back
X