Şüphelerim gittikçe artmaya başladı

portakalcicegi579

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Mart 2024
115
26
3
Merhabalar
Aldatıldığıma dair şüphelerim gittikçe artmaya başladı.. gerek hoşlanılan kadına nasıl davranılmalı videosu.. gerek son zamanlardaki dalgınlıkları.. mesajıma okundu atıp geç cevap vermeler.. hiç olmadığı kadar ilgisinin üzerime düşmesi.. sizce ne yapmam lazım . Mesajlarnı taplete bağlasam mı kı

Aldattığından şüpheleniyorsunuz ya , kesin olarak öğrendiğinizde boşanacak mısınız ?

Evli misiniz? Ne kadardır birliktesiniz? Çocuk var mı? Bosanabilecek durumda misiniz?

Yuzlesipte bu durumla eger ayrilamayacaksan hic bakma

Evliyim

Evliyim çocuklar var. Maddi olarak özgür değilim ama ailemden destek var
Bosanmayacaksaniz yüz göz olmayın. İlk bir kaç ay ağlayıp yalvarır, sonra "sus otur" moduna geçer. Bosanacagim diyorsanız yapın. Gördüklerinizden sonra kolay bir süreç yaşamayacaksınız.

Ay ne peşine düşcem. Salarım ipini ne yaparsa yapsın.

Boşanacak gibi de durmuyorsunuz, adam ağlayıp yakarsa ikna olacaksınız gibi bir his aldım.. Siz çalışıyor musunuz, ekonomik özgürlüğünüz var mı veya çalışabilecek durumda mısınız? çocuklar kaç yaşında.. eşinizin durumu iyi mi yani iyi bir nafaka vb alabilecek misiniz? Aldatildiginizi öğrenip sonrasında ayrılmamak iyice yüz göz olmanıza neden olacak, sonrasında ise adam aldatıp üstüne affedildiğini görünce size saygısı kalmayacak ve artık korkusu olmadan sizi daha rahat aldatmaya başlayacak.. Bir kere aldatan maalesef fırsatını bulduğunda tekrar yapar.. Öte yandan aldatildigini öğrenip/anlayıp susmak eminim çok çok zordur ancak önce şartlarınıza bakıp, kararınızı net olarak vermeye çalışın. Ayrilacaksaniz da sesinizi cikartmadan ustalıkla kanıt toplayın ..

Calişmiyorum ama çalişsam ailem cocuk konusunda her konuda yardimci olurlar. Öğrenirsem eğer boyle bi durum varsa nasil katlanirim ki

Calişmiyorum ama çalişsam ailem cocuk konusunda her konuda yardimci olurlar. Öğrenirsem eğer boyle bi durum varsa nasil katlanirim ki
Öyle bir durum ki maalesef bir süre sonra normallestirebilirsiniz, kendinizce bahaneler bulabilirsiniz.. Örnekleri var yaşamda.. Bana göre gerçekten gururlu bir kadın (ayrılmak için şartları elverişliyse) zaten duramaz, durmamalı..

Bence durumu uzaktan takip et ama suan kesin bir veri yokki elinde hemen agzina bosama lafini almamalisin bir yuva kolay kurulmuyor yapici olmani oneririm he bu demek degil ki aldatiyor ama sen katlan felan degil ama sorunu bulup onu cozmelisin bosansanda sonra ki hayatinda iyi birini bulman yada vs bu sorunlari kesin yasamayacaginin garantisi yok bence uzaktan izle ama bir yandan kendine yatirim yap hani odak noktani kendine al erkekler anlamasada bilincsltinda hissediyorlar sen onun uzerine pek dusme kiymeti kalmiyor sonra.. onun yaptiklarini onemseyecegine guzelligine odaklan hem bu sirada kendi sana gelecektir.

Çok canım yanıyor. Aldatıldığıma emin değilim ama şüphe bile öyle canımı yaktıki ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…