- 24 Mart 2024
- 115
- 26
- 3
- Konu Sahibi portakalcicegi579
-
Evli misiniz? Ne kadardır birliktesiniz? Çocuk var mı? Bosanabilecek durumda misiniz?Merhabalar
Aldatıldığıma dair şüphelerim gittikçe artmaya başladı.. gerek hoşlanılan kadına nasıl davranılmalı videosu.. gerek son zamanlardaki dalgınlıkları.. mesajıma okundu atıp geç cevap vermeler.. hiç olmadığı kadar ilgisinin üzerime düşmesi.. sizce ne yapmam lazım . Mesajlarnı taplete bağlasam mı kı
Düşünüyorum ama çocuklarımda varAldattığından şüpheleniyorsunuz ya , kesin olarak öğrendiğinizde boşanacak mısınız ?
Kaç çocuk? Çalışıyor musunuz? Eşiniz ne iş yapıyor? Geliri, malvarlığı nasıl?Düşünüyorum ama çocuklarımda var
Çocuklarım da var dediğinize göre boşanmayacaksınız . O zaman niye bu gayret ?Düşünüyorum ama çocuklarımda var
EvliyimEvli misiniz? Ne kadardır birliktesiniz?
Evliyim çocuklar var. Maddi olarak özgür değilim ama ailemden destek varEvli misiniz? Ne kadardır birliktesiniz? Çocuk var mı? Bosanabilecek durumda misiniz?
Kaç çocuk var ve eşinizin maddi durumu nasıl?Evliyim
Evliyim çocuklar var. Maddi olarak özgür değilim ama ailemden destek var
Yuzlesipte bu durumla eger ayrilamayacaksan hic bakmaMerhabalar
Aldatıldığıma dair şüphelerim gittikçe artmaya başladı.. gerek hoşlanılan kadına nasıl davranılmalı videosu.. gerek son zamanlardaki dalgınlıkları.. mesajıma okundu atıp geç cevap vermeler.. hiç olmadığı kadar ilgisinin üzerime düşmesi.. sizce ne yapmam lazım . Mesajlarnı taplete bağlasam mı kı
Kesin olarak boşanmam demiyorumÇocuklarım da var dediğinize göre boşanmayacaksınız . O zaman niye bu gayret ?
Ne güzel aileniz destek oluyormuş, çok kıskanıyor muyum imreniyor muyum neyim ailesinden destek görenlereEvliyim
Bosanmayacaksaniz yüz göz olmayın. İlk bir kaç ay ağlayıp yalvarır, sonra "sus otur" moduna geçer. Bosanacagim diyorsanız yapın. Gördüklerinizden sonra kolay bir süreç yaşamayacaksınız.Evliyim
Merhabalar
Boşanacak gibi de durmuyorsunuz, adam ağlayıp yakarsa ikna olacaksınız gibi bir his aldım.. Siz çalışıyor musunuz, ekonomik özgürlüğünüz var mı veya çalışabilecek durumda mısınız? çocuklar kaç yaşında.. eşinizin durumu iyi mi yani iyi bir nafaka vb alabilecek misiniz? Aldatildiginizi öğrenip sonrasında ayrılmamak iyice yüz göz olmanıza neden olacak, sonrasında ise adam aldatıp üstüne affedildiğini görünce size saygısı kalmayacak ve artık korkusu olmadan sizi daha rahat aldatmaya başlayacak.. Bir kere aldatan maalesef fırsatını bulduğunda tekrar yapar.. Öte yandan aldatildigini öğrenip/anlayıp susmak eminim çok çok zordur ancak önce şartlarınıza bakıp, kararınızı net olarak vermeye çalışın. Ayrilacaksaniz da sesinizi cikartmadan ustalıkla kanıt toplayın ..Merhabalar
Calişmiyorum ama çalişsam ailem cocuk konusunda her konuda yardimci olurlar. Öğrenirsem eğer boyle bi durum varsa nasil katlanirim kiBoşanacak gibi de durmuyorsunuz, adam ağlayıp yakarsa ikna olacaksınız gibi bir his aldım.. Siz çalışıyor musunuz, ekonomik özgürlüğünüz var mı veya çalışabilecek durumda mısınız? çocuklar kaç yaşında.. eşinizin durumu iyi mi yani iyi bir nafaka vb alabilecek misiniz? Aldatildiginizi öğrenip sonrasında ayrılmamak iyice yüz göz olmanıza neden olacak, sonrasında ise adam aldatıp üstüne affedildiğini görünce size saygısı kalmayacak ve artık korkusu olmadan sizi daha rahat aldatmaya başlayacak.. Bir kere aldatan maalesef fırsatını bulduğunda tekrar yapar.. Öte yandan aldatildigini öğrenip/anlayıp susmak eminim çok çok zordur ancak önce şartlarınıza bakıp, kararınızı net olarak vermeye çalışın. Ayrilacaksaniz da sesinizi cikartmadan ustalıkla kanıt toplayın ..
Öyle bir durum ki maalesef bir süre sonra normallestirebilirsiniz, kendinizce bahaneler bulabilirsiniz.. Örnekleri var yaşamda.. Bana göre gerçekten gururlu bir kadın (ayrılmak için şartları elverişliyse) zaten duramaz, durmamalı..Calişmiyorum ama çalişsam ailem cocuk konusunda her konuda yardimci olurlar. Öğrenirsem eğer boyle bi durum varsa nasil katlanirim ki
Çok canım yanıyor. Aldatıldığıma emin değilim ama şüphe bile öyle canımı yaktıki ..Öyle bir durum ki maalesef bir süre sonra normallestirebilirsiniz, kendinizce bahaneler bulabilirsiniz.. Örnekleri var yaşamda.. Bana göre gerçekten gururlu bir kadın (ayrılmak için şartları elverişliyse) zaten duramaz, durmamalı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?