Şüphelerim gittikçe artmaya başladı

Hayata böyle bakamayız ama ya.
Boşansa daha iyi birini bulmasının garantisi yok evet ama belki çok daha güzel bir hayat kuracak.
Bir "yuva"kolay kurulmuyor evet ama adı üzerinde yuva. Tek taraflı kurulan bir şey değil.

Konu sahibi eğer şüphelerin doğruysa delil topla. Hamlelerini planlı yap. Ailen de destekmiş korkma. Ayaklarının üzerinde durabilirsin. Kolay olmaz evet ama olur.

Aldatılma durumu varsa güçlü olabilmeye çalışcam

Demek istedigim sey farkli aslinda çözüm basit kendini guclendir ailendende destek al bosan kendine hayat kur. ??Ama soyle birseyde var ne yazikki o adam sonrasinda tekrar evlense yeni esiyle mutlu olsa mesela bu kadinin ne eksigi var ki ?? Hic bisey o yuzden ben mutlulugu hakeden bir kadinin adamlarin zaaflari yuzunden guclu olmak zorunda olmalarina kiziyorum ve diyorum ki fiziksel temas yoksaa aldatma olarak kadin ve adam kendini toparlasin adamin gozunu disari cekmek icin sebepler varsa ortadan kaldirsin iki medeni insan gibi konussunlar ve buna sebep olan seyleri cozsunler bu daha basit aslinda ..cunki yuva iki tarafli ama bu kadin bosaninca cocuklari babalari hayattayken yetim kalmis durumuna dusecek ve uzaktan bir babayla nasil buyuyecekler anne yani kadin desen zaten eski esle cocuk baglantisi oldugu icin bir sure toparlayamiyor calismak ve cocuk bakimi ekstra yipratiyor ve uzulen kadin oluyor..

Aldatma diyebilmemiz için fiziksel temas şart mı yani?
Ben aldatılıyor mu bilmiyorum ama sonrasındaki süreç için hep kadına sorumluluk yükleyen,hep kadına bakışlarımızı sertleştiren bir toplumuz zaten.Zaten mahalle baskısı fazla bizde. Kadın olarak bir başka ve aldatılma ihtimali olan bir kadına eğer yatıp kalkmadıysa otur yuvana sahip çık dememeliyiz.

Demek istedigim seyi anladigini sanmiyorum cunki bunu demek haksizlik olur ama simdi sana misal vereyim mesela bir insan hasta olunca doktr ona niye usuttun ustun mu acik kaldi demez tedavi eder ve cozume ulasir ben bu mantikla evlilikteki sorun hangi kapsamda olursa olsun hemen o zaman bosan ne gerek var demeyi yanlis buluyorum taş yerinde agirdir kadin onca seyi goze alip (toplum baskisi is vs) bosanmayi isteyecek kadar bir noktaya geldiyse hemen evi birakip gitmemeli ki bunu zaten yapabilecek oldugu icin bu ihtimalle beraber madem bunca sorunu yasayacak goze almis o halde erkek ile bunu enine boyuna konusmali ve cozulebilrrligi varsa cozmeli . Bosanmamayi etik bulmuyoruz ama sozumona evlilikeri hemen bitirip sorunlari bosandigi surecre cozup ayni esle tekrar evlenmek ne kadar etik o yuzden diyorum her ihtimali sorunu cozumu degerlendirip karar vermeli ve cozulebirlse cozulmeli eger olmuyorsa kafa rahat bisekilde bosanilir .

Seviyorsanız, ayrılmaya gönlünüz dayanmayacaksa eşinizi karşınıza alıp açıkça konuşun bence. Evet boşanmak, delil aramak çok mantıklı ama ben nedense böyle konularda direkt bunları yapın diyemiyorum. Sizin yerinizde olmak eminim ki kolay değildir, insan ailesi olmuş birinden duyguları da varsa kolay ayrılamayabilir. Ben bitiririm diyorsanız iz sürün kanıt edinin. Ama diğer türlüyse konuşun, dürüst olmasını isteyin, eğer böyle bir meyli varsa açıkça söylesin. Belki yoktur, ya da ben ne yapıyorum deyip kendine gelir. Ama dürüst davranmazsa da gideceğinizi açıkça gösterin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…