şüphelerim iyice arttı

ism222

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2016
87
25
3
36
eşimin çok yakın akrabasının bana karşı ilgisinin olduğuna dair şüphelerim vardi. şimdi iyice artti. kimseye de böyle şüphem var diyemem. iyice belli ediyor hoşlandığını. konuşmaya çalışıyor bi konu bulup. önceden sadece selam veren insan. annemle paylaşsam olur mu

Hangi yolla iletişim kurmaya çalışıyor, sosyal medya üzerinden mi?

benim olduğum ortamlarda kendini ön plana çıkarıyor. kalabalık ortamlarda bi işe yardım ederken o da aynısını yapmaya çalışıyor

Sadece sizinle konuşmaya çalışıyor diye mi bu konuya vardınız?
Başka neler yapıyor?

İyi de çok havada kalmış bu söyleminiz. Nasıl anladınız, ne yapıyor da size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz? Hiçbir şey bilmeden yorum yapmamız çok sağlıklı olmaz.

İyi de çok havada kalmış bu söyleminiz. Nasıl anladınız, ne yapıyor da size ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz? Hiçbir şey bilmeden yorum yapmamız çok sağlıklı olmaz.

Kimseye bisey demene gerek yok dedikleriniz yetersiz adam rahat sohbet etmeyi seven biri olabilir.bulundugu ortamlarda bulunmayin mecbur kalirsaniz da normal mesafeli sohbetiniz olsun.

Sizinle konuşmaya çalışması ilgisi olduğunu göstermez ki, birisine anlatıp ne diyeceksiniz,sizi özellikle rahatsız eden, tacize giren bir davranışı var mı?
Yoksa dedikleriniz çok havada kalan şeyler, sohbetinizi seviyor olablir, ya da o an bahsettiğiniz konu ilgisini çekmiş olabilir. Sizin olduğunuz ortamda kendini ön plana çıkarıyor peki sizin olmadığınız ortamlarda nasıl, bunu nereden biliyorsunuz, sizden başkasının dikkatini çekmiş mi?
Bunlar önemli, yoksa saçma olur bu kadar veriyle annenize anlatmanız ki o ne yapacak bu durumda.

belli ediyo hakikaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…