şüphelerim iyice arttı

Valla kadın hisseder okey de adam kendine selam verdi diye aşık zanneden kadınlar gördü bu gözler Herkesin için de yürüyecek değil ya ortalığı bulandırmayın. Daha net bi şekilde belli ederse eşinizle paylaşın anne nalaka zaten

Yani yanlis da anlamis olabilir ama dogru da olabilir olmuyor mu boyle seyler sanki.
Kesin olmadigi icin sadece mesafenizi koruyun, bakmayin cok gerekmedikce konusmayin, anladiginizi da belli etmeyin ki nasilsa biliyor diyip daha rahat davranmasin. Belki de sadece sizi seviyordur akraba olarak, muhabbetinizi seviyordur falan illa konusmaya calismasi asik oldugu anlamina gelmeZ. Bir de bazi insanlar ortamda dikkat cekmeyi, on planda olmayi begenilmeyi vs sever belki sadece size karsi degildir. Kesin bir sey yokken dillendirmeyin asla bu konuyu.

Daha aciklayici ornekler verseniz. Sadece sizinle ayni ortamdayken mi iletisim kurmaya calisiyor. Sosyal medya uzerinden takip etme, mesaj atma ya da arama gibi bir davranisi oldu mu?

Acaba ortamda sıkıldığınız için filan muhabbet etmeye çalışıyor olamaz mı?

Konuşmaya çalışıyor diye bu kanıya vardıysanız,benim kaynım bana çok aşık,video falan yolluyor arada komikli

İrtibatı kes. Yazmıyosun gelmiyorsun dersede çok yoğunm bu aralar dersin. Bi erkekle ne kadar görüşülür ki. Kimseye söyleme.

Ben bu ihtimallerin gerçek olduguna pek rast gelmiyorum.adam niyeti bozmussa sosyal medyadan falan bir atak yapardı.ama varsayalım öyle bir durum var niye annenize anlatıyorsunuz ortalıgı bulandırmak için mi ? İrtibatı kesin.soru sorunca duymamazlıga gelin böylece konu kapanır gider.

Burda konu sahibinin üstüne gitmişinz ama arkadaşlar bi kadın hiç birsey olmasada 2 saniyelik bakıştan bile anlar. Hoşlanan ilgisi olan belli ediyor kendini az çok.
Yinede inşallah yanlış anlaşılmadır iğrenç bi duygu olsa gerek

Elle tutulur birşey olmasa bile bir kadın anlar. Bakışlarından, davranışlarından vs.

Aynı ortamda bulunmamaya ve onunla yanlız kalmamaya çalış.

Bence bu kadar takılma
Bir romanda okumuştum kız öğretmeninin kendisine ilgi duyduğunu sanıp davranışlarını takip ede ede öğretmenine aşık oluyordu.

Bize somut bir örnek vermelisin cnm.ne yapiorda sen ilgisinin olduğuna inaniyorsun.zan ile hareket etme.ne bileyim kadınlarla konuşmayı seven bı adamdır Belkide.seni ona dair şaşırtan ne oldu? Annenle arkadaş gibiyseniz anlatabilirsin.bunda bir mahsur yok.

Sayfalari tek tek okudum belki bi somut delile rastlarim diye.
Tm kadinlarin hisleri kuvvetlidir, ama bazen bi film kurgusu yasayabiliyor bazi bayanlar beyninde. Deliller lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…