İnanmadıgımı söylemek konu dışı değildir..
Aksine brezilya dizisine döndürmüşler işi..
son mesajım ;
ayretten eger anlattıgı hıkayede yanlıs anlamıyorsam sevgılıyken veya nısanlıyken dıger kadınla yatıyor veya cıddı bı ılıskıde olması gerek yanı 7 degıl daha uzun zamandır aldatılıyor.
bende aldatıldım arkadas boyle yılan hıkayesıyle edgıl cok dagılmıstım arkadas guclu masallah..
bu arada eşinde yani böyle tek gecelik bi ilişkide hiç korunmaz mı, illa gebelikten değilde insan bi sürü hastalık kapabilir
Ben şu anda o kocam olucak herifi de onun adi ailesinide tek tek öldürmeyi düşünüyorum o zaman gazetelere çıkarız aaa biz kk da böyle bir konu okumuştuk meğerse gerçekmiş dersiniz benim buraya girip gelişmeleri yazmamdaki asıl amaç dün ki arkadaşlar gibi ılımlı cevaplar verenler olur diye ama böyle olucağını bilmezdim...
BU MESAJIMDAN SONRA HALA KONU YALAN KONUYU AÇAN YALANCI DİYENLERE CEVAP VERMEMEYE ÇALIŞICAM HATTA CEVAP VERMİYCEM...
bu arada eşinde yani böyle tek gecelik bi ilişkide hiç korunmaz mı, illa gebelikten değilde insan bi sürü hastalık kapabilir
ne kadar akıllı arkadaşlar var aramızda olayı hemen çözdüler nasıl geşiiştiğini
fake olduğunu..
kaç kez daha uyaracaklar ınanmıyorsanız yorum yapmayın dıye...
"bu konu fake" "bence fake" diye anlamsız yazılar yazmak konu dışı mesaja girer arkadaşım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?