- 8 Mart 2019
- 858
- 826
- 18
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Aynen birinin aklina gelebiliyorsa baskalarinin da gelebilir. Ben bi adim atayim bakalim ne olacak . Belli olur diye düsunuyorum numara cekerlerse .Olabilir, benim aklıma geldiyse demek ki akla gelebilecek bir şeyeğer aldatma varsa kendini aklamak için her yolu deneyebilir.
Sen bu konusmayı yaptıktan sonra arama kaydına bak. Kaç dakka konusuyolar. Normalde kızı degil arkadasını araması gerek çünkü. Bu olayı bende yaşadıgım için. Erkeklerde hep aynı bahane.. Allah yardımcın olsn cnm.Farkli şehirdeyiz ama mesafemiz fazla degil. Kizla ayni şehirdeler, ben de yüzyüze görustüklerinden şüphe etmiyor degilim . Beni daha çok ariyor
Kızı ararsanız kendi numaranızla aramayın başka bir numaradan arayın kendinizi de tanıtmayın, bir üye fikir vermişti doktor randevusu onayı için arıyormuş gibi yapmanızı tavsiye etmişti, benim aklıma yattı bu fikir. Eğer kendinizi tanıtırsanız ve nişanlınız haklı çıkarsa (pek sanmıyorum) bu sefer de beni rezil ettin, bana güvenmiyorsun diyerek sıkıntı çıkarabilir. Etraflıca düşünüp hareket etmek gerekiyor.Aynen birinin aklina gelebiliyorsa baskalarinin da gelebilir. Ben bi adim atayim bakalim ne olacak . Belli olur diye düsunuyorum numara cekerlerse .
Peki öyle yapayim. Bu konusmadan sonra arayacak mi kontrol edeyim. Swnin başina ne geldi özel degilse anlatir misin ? Belki bana yardimci olurSen bu konusmayı yaptıktan sonra arama kaydına bak. Kaç dakka konusuyolar. Normalde kızı degil arkadasını araması gerek çünkü. Bu olayı bende yaşadıgım için. Erkeklerde hep aynı bahane.. Allah yardımcın olsn cnm.
Alemsin cinnet NurNişanlınız Sinan Çetin mi yoksa :)
Dargınları barıştırma numaralarıyla gece gündüz konuşmalar falan?
Geçsin o ayakları.
Ben kocamla gece gündüz konuşunca canım sıkılıyor.
Bu ne muhabbet bağı ey yiğidim demedin mi ?
Her ihtimali düsünerek bana taş sıçramadan konuşacagim . Tesekkur ederim.Kızı ararsanız kendi numaranızla aramayın başka bir numaradan arayın kendinizi de tanıtmayın, bir üye fikir vermişti doktor randevusu onayı için arıyormuş gibi yapmanızı tavsiye etmişti, benim aklıma yattı bu fikir. Eğer kendinizi tanıtırsanız ve nişanlınız haklı çıkarsa (pek sanmıyorum) bu sefer de beni rezil ettin, bana güvenmiyorsun diyerek sıkıntı çıkarabilir. Etraflıca düşünüp hareket etmek gerekiyor.
Çok mu körüm benAhh ahhaşkın gözü körde bu kadar mı kör...
Alemsin cinnet Nur
Rica ederim, sakinliğinizi korursanız hata yapmazsınız, herşey gönlünüzce olsunHer ihtimali düsünerek bana taş sıçramadan konuşacagim . Tesekkur ederim.
Bilmem.. Konuyu okuyan siz olsanız ne düşünürsünüz?Çok mu körüm ben
O kadar kör olsaydim farketmezdim umursamazdim takip etmezdim konuşmalari da görmezdim , şuphe edecek bi durum da olmazdi degil mi ?Bilmem.. Konuyu okuyan siz olsanız ne düşünürsünüz?
Işin aslini ögrenecegim teşekkürler .Ne münasebet canım arkadaşının nişanlısıyla konuşması. Hem de gece hem de gün içinde birkaç kez. Bence şüphelen hatta işin aslını öğren. Normal değil gece gece konuşmak.
Tabiki. Ancak şu var sizin tepkinize rağmen görüşme devam ediyor. Bu kadar vazgeçilmez olan ne? Elin kızı için neden kendi ilişkisini tehlikeye atar ki bir insan. Belki benim gibi fevri bir insan olsanız nişan atacaksınız.. Başkasının ilişkisini kurtarmak için (?) bu riske değer mi?O kadar kör olsaydim farketmezdim umursamazdim takip etmezdim konuşmalari da görmezdim , şuphe edecek bi durum da olmazdi degil mi ?
Watsap fotografina baktim , face hesabina da. Nişanli yazmiyor hesabinda.
Bana da ters geliyor böyle şeyler de , ben senle ayni düsünmüyorum bence normal diyor.
Burda paylaşilan bir şey var öneri yazacaksan ne ala, körsün diyerek laf sokup çekilince yardim etmis olmuyorsun. Ben senin gibi fevri degilim evet. Kanitlamadigim şüpheyi gerçek olarak kabul görüp hareket etme alişkanligim yok . Ne olduğunu görüp hakliysam da degilsem de kanitlamak istiyorum. Bu körlükse sana göre körüm .Tabiki. Ancak şu var sizin tepkinize rağmen görüşme devam ediyor. Bu kadar vazgeçilmez olan ne? Elin kızı için neden kendi ilişkisini tehlikeye atar ki bir insan. Belki benim gibi fevri bir insan olsanız nişan atacaksınız.. Başkasının ilişkisini kurtarmak için (?) bu riske değer mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?