Şüphelerimde hakli miyim ?

Olabilir, benim aklıma geldiyse demek ki akla gelebilecek bir şey eğer aldatma varsa kendini aklamak için her yolu deneyebilir.
Aynen birinin aklina gelebiliyorsa baskalarinin da gelebilir. Ben bi adim atayim bakalim ne olacak . Belli olur diye düsunuyorum numara cekerlerse .

Farkli şehirdeyiz ama mesafemiz fazla degil. Kizla ayni şehirdeler, ben de yüzyüze görustüklerinden şüphe etmiyor degilim . Beni daha çok ariyor
Sen bu konusmayı yaptıktan sonra arama kaydına bak. Kaç dakka konusuyolar. Normalde kızı degil arkadasını araması gerek çünkü. Bu olayı bende yaşadıgım için. Erkeklerde hep aynı bahane.. Allah yardımcın olsn cnm.

Aynen birinin aklina gelebiliyorsa baskalarinin da gelebilir. Ben bi adim atayim bakalim ne olacak . Belli olur diye düsunuyorum numara cekerlerse .
Kızı ararsanız kendi numaranızla aramayın başka bir numaradan arayın kendinizi de tanıtmayın, bir üye fikir vermişti doktor randevusu onayı için arıyormuş gibi yapmanızı tavsiye etmişti, benim aklıma yattı bu fikir. Eğer kendinizi tanıtırsanız ve nişanlınız haklı çıkarsa (pek sanmıyorum) bu sefer de beni rezil ettin, bana güvenmiyorsun diyerek sıkıntı çıkarabilir. Etraflıca düşünüp hareket etmek gerekiyor.

Peki öyle yapayim. Bu konusmadan sonra arayacak mi kontrol edeyim. Swnin başina ne geldi özel degilse anlatir misin ? Belki bana yardimci olur

Her ihtimali düsünerek bana taş sıçramadan konuşacagim . Tesekkur ederim.

Ne münasebet canım arkadaşının nişanlısıyla konuşması. Hem de gece hem de gün içinde birkaç kez. Bence şüphelen hatta işin aslını öğren. Normal değil gece gece konuşmak.

O kadar kör olsaydim farketmezdim umursamazdim takip etmezdim konuşmalari da görmezdim , şuphe edecek bi durum da olmazdi degil mi ?
Tabiki. Ancak şu var sizin tepkinize rağmen görüşme devam ediyor. Bu kadar vazgeçilmez olan ne? Elin kızı için neden kendi ilişkisini tehlikeye atar ki bir insan. Belki benim gibi fevri bir insan olsanız nişan atacaksınız.. Başkasının ilişkisini kurtarmak için (?) bu riske değer mi?

Burda paylaşilan bir şey var öneri yazacaksan ne ala, körsün diyerek laf sokup çekilince yardim etmis olmuyorsun. Ben senin gibi fevri degilim evet. Kanitlamadigim şüpheyi gerçek olarak kabul görüp hareket etme alişkanligim yok . Ne olduğunu görüp hakliysam da degilsem de kanitlamak istiyorum. Bu körlükse sana göre körüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…