Şüphelerimde hakli miyim ?

Sen mi onemlisin o mu? Eger bu tarz devam edecekse birak gitsin evlendikten sonra canin daha cok sıkılır. Kendine ceki duzen versin.

Laf sokup çekilmedim bak diğer mesajda gerisini de getirdim. Valla patlamaya yer arıyorsanız bu ben değilim gece gündüz elin nişanlısıyla konuşan nişanlınız. Konu açıyorsunuz cevaplar hoşunuza gitmeyince geriliyorsunuz.

Ben nişanlım elin nişanlısıyla 1 kez bile konuşsa çirkefe bağlarım
Ne derdi dinleyecek çözecek ayol güzin abla mı bu?
Valla iyi sabırlısın arama geçmişini izleyip durmuşsun ben olsa şimdiye aramıştım
Nasıl bir dertse bu aylarca sürüyor maşallah

Ensesine bin..arkads arkadasa ne kadr çok guvenir olmuş.. bu adam gece başkasının nişanlısıyla nasl görüşür aklım almıyor en iyisi 5 yaşındaki kızıma sorayim.. Çünkü o bile boyle bise inanmaz

Benden laf gelince gerisini getirdin. Kimsenin cevabina lafim yok olumsuz başka mesajlarda vardi . Onlar bu tepkiyi almadi . Neyseee ...

O tartişmadan sonra 2 ay görüsme olmamisti . Simdi yine basladi . Aslinda niyetim görüstügümüzde mesajlara bakmakti lakin mesajlari silmiş. Mesajlari silmesi beni daha çok rahatsiz etti . Kendine söylesem aralarinda bir şey varsa ögrenemem . Farkli yollardan ögrenmeyi denemek istiyorum. Tesekkurler yorum için.

gece 1 den sonra konusma yok demissiniz ama daha ne olsun. ondan sonra uyurlar zaten. samimi kiz arkadasimla bile 10-11 den sonra konusmam.

illa kanit bekliyorsunuz ama kanita gerek yok. aralarinda iliski olmasa bile zaaflari var demekki. nisanlisi varken baska bir kiza meyledip ustelik nisanlisi rahatsiz oldugu halde konusuyorsa bu da ciddi bir problemdir.

normal arkadaslik degil çünkü gece telefon konusmalarindan bahsediyorsunuz.

Kizlar belki soylenmistir ama..
Google haritalar'da zaman cizelgesi diye bir sekme var. Onu actiginiz zaman; telefonun konum bilgisi acikken nereye gittiginizi harita uzerinde saat saat gosteriyor. Ornegin evden isyerine, isyerinden x avm'ye gibi.
Esinizin telefonundaki bu ozelligi aktive edin, konumu da acin. Bakalim gun icinde nerelere gitmis?

Suhpelenmekte cok gec kalmışsın..

Kimsenin günahi almak istemem ama bu işin sonu hiç iyi değil Üzgünüm.. Bir de kızın adını falan biliyor musunuz?

Watsap fotografina baktim , face hesabina da. Nişanli yazmiyor hesabinda.

Bana da ters geliyor böyle şeyler de , ben senle ayni düsünmüyorum bence normal diyor.
Ha o zaman siz de bir erkek ile konuşabilirsiniz yani normal demiş ya
Bunu sordunuz mu
Ona mı normal size de normal mi?
La havle ya rabbi

Eger nisanli olayi dogruysa yakinda iki tarafta nisani atip birbirleriyle nisan yapar haberin olsun. Bu erkekler kendini cok zeki saniyor. Kizi ara sorunlarini beraber kiz kiza cozelim de bakalim ne diyecek. Ya da sen de kizin nisanlisinin sorunlari ile ilgilenmeyi teklif et kendi nisanlina.. Resmen uyutuluyorsun.

Nişanlınız adap bilmiyor. Arkadaşın nişanlısı ile gece gündüz görüşülmez. Tehlikeli sularda yüzüyor. Arkadaşın haberi var mı bu durumdan? Ben ayrılırdım. Ben arkadaşımın nişanlısı ile konuşabilir miyim? Geceleri özellikle saatlerce?

Ha o zaman siz de bir erkek ile konuşabilirsiniz yani normal demiş ya
Bunu sordunuz mu
Ona mı normal size de normal mi?
La havle ya rabbi
Ben de merak ediyorum. Cevap belli sen kadınsın... Eee konuştuğunda başkasının nişanlısı kadın değil mi

Arkadaşının nişanlısı, nişanlınıza ayırdığı vakti kendi nişanlısına ayırsa, belki sorunları çözülürdü yav.
Hadi arkadaşça dertleşiyorlar diyelim de, gece gündüz bitmek bilmeyen ne derdiymiş bu? Nişanlınız çift terapisti filan mı, niye kendini bu kadar adamış bu işe?
Ve siz yakalayana kadar neden size anlatmamış? Mesajlar niye siliniyor ve siz neden hala şüphelerinizin gereksiz olduğunu düşünecek kadar saflık ediyorsunuz? Şu anlattıklarınıza bakınca, ortada basbayağı bir flört var. Kızın bilmem kimin nişanlısı olduğuna da o kadar inanmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…