- 4 Eylül 2018
- 18.767
- 72.072
- 598
- Konu Sahibi Denizdeniz14
-
Laf sokup çekilmedim bak diğer mesajda gerisini de getirdim. Valla patlamaya yer arıyorsanız bu ben değilim gece gündüz elin nişanlısıyla konuşan nişanlınız. Konu açıyorsunuz cevaplar hoşunuza gitmeyince geriliyorsunuz.Burda paylaşilan bir şey var öneri yazacaksan ne ala, körsün diyerek laf sokup çekilince yardim etmis olmuyorsun. Ben senin gibi fevri degilim evet. Kanitlamadigim şüpheyi gerçek olarak kabul görüp hareket etme alişkanligim yok . Ne olduğunu görüp hakliysam da degilsem de kanitlamak istiyorum. Bu körlükse sana göre körüm .
Ensesine bin..arkads arkadasa ne kadr çok guvenir olmuş.. bu adam gece başkasının nişanlısıyla nasl görüşür aklım almıyor en iyisi 5 yaşındaki kızıma sorayim.. Çünkü o bile boyle bise inanmazMerhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.
Nişanlima kim oldugunu sordugumda arkadaşinin nişanlisi oldugunu arkadasi ile problemleri oldugunu bu konuda yardim istedigini söyledi. Ama çok sinirlendi kendine guvenmedigimi söyledi azicik atiştik. Ben hala fatura detayina bakiyorum ama nişanlim bunu bilmiyor . Biz atistiktan sonra kizla konusmayi kesmisti 2 aydir konusmalari yoktu . Son bi haftadir hem konuşma hem mesajlasma var .
Bugün yanimdaydi telefonuna söyle bir göz attim mesajlari silmiş ama aramalar kayitta duruyor. Ki daha dün bile mesaj atmis aramis . Tamamen görmemi istemese arama kaydini da silerdi . Mesajlari sildigine göre mesajlarda görmemem gereken bir şey var galiba. Şuphelenmekte hakli miyim ? Yoksa gereksiz bi süphe mi ?
NOT : Arama sayisi gün içinde 3-4 defa konuşma sureleri az , mesajlaşma sayisi da fazla degil.
Benden laf gelince gerisini getirdin. Kimsenin cevabina lafim yok olumsuz başka mesajlarda vardi . Onlar bu tepkiyi almadi . Neyseee ...Laf sokup çekilmedim bak diğer mesajda gerisini de getirdim. Valla patlamaya yer arıyorsanız bu ben değilim gece gündüz elin nişanlısıyla konuşan nişanlınız. Konu açıyorsunuz cevaplar hoşunuza gitmeyince geriliyorsunuz.
O tartişmadan sonra 2 ay görüsme olmamisti . Simdi yine basladi . Aslinda niyetim görüstügümüzde mesajlara bakmakti lakin mesajlari silmiş. Mesajlari silmesi beni daha çok rahatsiz etti . Kendine söylesem aralarinda bir şey varsa ögrenemem . Farkli yollardan ögrenmeyi denemek istiyorum. Tesekkurler yorum için.Ben nişanlım elin nişanlısıyla 1 kez bile konuşsa çirkefe bağlarım
Ne derdi dinleyecek çözecek ayol güzin abla mı bu?
Valla iyi sabırlısın arama geçmişini izleyip durmuşsun ben olsa şimdiye aramıştım
Nasıl bir dertse bu aylarca sürüyor maşallah
Tepkiniz pek umrumda olmadı mutluluklar dilerimBenden laf gelince gerisini getirdin. Kimsenin cevabina lafim yok olumsuz başka mesajlarda vardi . Onlar bu tepkiyi almadi . Neyseee ...
Şu an ilk hamleniz ne olacak. O arkadaşımın nişanlısı dediği kadını arayacak mısınızBenden laf gelince gerisini getirdin. Kimsenin cevabina lafim yok olumsuz başka mesajlarda vardi . Onlar bu tepkiyi almadi . Neyseee ...
Teşekkür ederim .Tepkiniz pek umrumda olmadı mutluluklar dilerim
Bunu da nişanlına en baştan ispatlamışsın tebrikler :)Yapamam işte sorun orda
Suhpelenmekte cok gec kalmışsın..Merhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.
Nişanlima kim oldugunu sordugumda arkadaşinin nişanlisi oldugunu arkadasi ile problemleri oldugunu bu konuda yardim istedigini söyledi. Ama çok sinirlendi kendine guvenmedigimi söyledi azicik atiştik. Ben hala fatura detayina bakiyorum ama nişanlim bunu bilmiyor . Biz atistiktan sonra kizla konusmayi kesmisti 2 aydir konusmalari yoktu . Son bi haftadir hem konuşma hem mesajlasma var .
Bugün yanimdaydi telefonuna söyle bir göz attim mesajlari silmiş ama aramalar kayitta duruyor. Ki daha dün bile mesaj atmis aramis . Tamamen görmemi istemese arama kaydini da silerdi . Mesajlari sildigine göre mesajlarda görmemem gereken bir şey var galiba. Şuphelenmekte hakli miyim ? Yoksa gereksiz bi süphe mi ?
NOT : Arama sayisi gün içinde 3-4 defa konuşma sureleri az , mesajlaşma sayisi da fazla degil.
Ha o zaman siz de bir erkek ile konuşabilirsiniz yani normal demiş yaWatsap fotografina baktim , face hesabina da. Nişanli yazmiyor hesabinda.
Bana da ters geliyor böyle şeyler de , ben senle ayni düsünmüyorum bence normal diyor.
Nişanlınız adap bilmiyor. Arkadaşın nişanlısı ile gece gündüz görüşülmez. Tehlikeli sularda yüzüyor. Arkadaşın haberi var mı bu durumdan? Ben ayrılırdım. Ben arkadaşımın nişanlısı ile konuşabilir miyim? Geceleri özellikle saatlerce?Merhabalar. Günlerdir aklimi kurcalayan bir şey var size de sormak istedim belki yanlis anliyorumdur. Nişanlimin fatura detayinda bir numarayi çok aradigini gördüm bundan 2 ay önce sadece gündüz degil gece de aramalar vardi . Zaten kullanim detayina bu sebeple bakmistim gece mesgul oluyordu bazen.
Ben de merak ediyorum. Cevap belli sen kadınsın... Eee konuştuğunda başkasının nişanlısı kadın değil miHa o zaman siz de bir erkek ile konuşabilirsiniz yani normal demiş ya
Bunu sordunuz mu
Ona mı normal size de normal mi?
La havle ya rabbi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?