Şüpheli davranışlar

Seni hatırladım ben; hatta çok merak edip duvarına da yazmıştım.
Senin konuna yorum yaparken eşim görmüştü hatta, kime ne yazıyosun diye sormuştu telefonu elimden alıp. Yazdığımı okuyunca da karışma kimsenin evliliğine falan demişti.

Tabi karisma ki, gun gelip bi haltlar yediginde bizde ona karismayalim.

Sagolsun kk kadinlari cok fazla ilgilenip takip etmislerdi konumu ve cok destek oldular.
Anladigim kadariyla suan icin ayrilacak durumda degilsin.kendini kazirla birikim yap kenara koy. Arastirma birak girunce daha cok canin yanacak, yuz goz olacakasin utanmadan uste cikacak.sen soyleydin boyleydinler havada ucusacak.gonul bagindan bosayabilirsin, sonrasi allah buyuktur.

Zangir zangir titriyorum suan demissinya hani, inan agladim gorunce o cumleyi..

Kendimi gordum bir an.. cenem birbirine vuruyor konusamiyordum resmen. Tum vucudum yaprak gibi titriyordu toplamda 4 kez bunu yasadim ki hayatta bilmem boyle titremeleri.

Allaha havale ettim onu, hakkim hic bir zaman helal degil yuzunede soyledim.
Rabbim yardimcin olsun.

Konu sahibi eşin kk dan haberdar ise illaki burda ajanlık yapmayı öğreten kadınlardan da haberdar ki temizlemiş telefonunu üyelerden biri dahi olabilir bence

Yok ya bence artık o kadar da değil .Hoşlanmıyorsanız ve zorla yapıyorsa adı taciz olabilir belki ama şimdi düşünüyorum da benim eşimin de el şakası çoktur. Gelir sağımı solumu eller ,ısırır , öper .

Teşekkür ederim desteğiniz için.
Evde aktif bir uyarana ihtiyacımız vardı oğlum için. Görsel ve işitsel uyaranlara. Benim de normal seyrinde ilerleyen bir anneliğe ihtiyacım vardı. Geceleri 3-4 saat uyuyorum, gık demedim. Bebek bizim ruhumuzu onarıyor. Bana da oğluma da çok iyi geldi. Hatta oğlum sürekli gözüm onda olduğu için, bebekten sonra üstündeki kontrolum azalınca daha da rahatladı. Farkında olmadan çocuğu çok bunaltmışım hep bişeyler öğretmek için. Hayat seyrimiz normale döndü.

Boşverin arkadaşınızın bilmem kimin çocuğunu. Siz hiç otizmli bi çocuk annesi oldunuz mu? Tanı yelpazesi bile o kadar genişken, nasıl otizmli şöyle olur böyle olur diyebiliyorsunuz ki? Dışarıdan akıl vermek kolay, yaşamadığınız derdin ahkamını kesmeyin kimseye. Kafayı mı yedim ben deli miyim butun bunları öngörmeden ikinci çocuğa yelteneyim?
3 seneye yakın tek başıma düzeltemediğim şeyleri 6 ayda kardeşi düzeltti. Bana ordan burdan okuduğunuzla değil, bizzat yaşadığınızla akıl verin.

Bu iş ya tam rayına girecek yada tam rayından çıkacak. Evde yapıp satabileceğim şeylere bakıyorum, bir gelir kapım olmalı. Şuanda evi terkedip aileme gitsem, mecbur çalışmam gerekecek çünkü babamın durumu da iyi değil. Daha 7 aylık bile olmamış bi bebeği koynumdan ayırıp işe gitmek istemiyorum. O yuzden evde bişeyler yapmaya çalışıcam.

Esin bu sayfayı takup ediyor konunu görmüş

Hayır nickimi biliyorken bile açıp bakmazdı. Merak etmez böyle şeyleri. Zaten telefonunu da takip ediyorum gmail hesabından, neyi arattığına kadar görüyorum yani. Haberi yok. O benim halimden sezdi bişeyler. Muhtemelen izlediği videoları bildiğimi anladı. Tepkimi ölçüyor.

Ya şakalaşmak değil.
Şakalaşmak karşılıklı olur. Sürekli onu itekliyorum, dokunma elleme falan diyorum, öyle şakalaşmak gibi değil karşılık versem direkt yatağa atacak şekilde davranıyor.

Sizde eskisi gibi davranın biraz rahatlasin

Dışardan akıl istemiyosan buraya konu açmayacaksın tatlım. Etrafımızda gördüğümüz örnekşerden ders çıkarmak diye bi şey yok mu senin kitabında her şeyi yaşayarak mı öğrenirsin bu mudur senin için hayat. Şimdi aldatılıyorsan ne olacak merak ediyorum öyleyse üçüncü çocuğu da yapayım mı diyeceksin nedir yani senin olayın. Güven vermeyen bi eşin var eee dışardan da akıl istemiyorsun sen ne olsun istiyorsun bi onu düşün bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…