Şüpheli davranışlar

Daha evvel bana bıçak çekti.
Boşanmak istiyorum dediğim için..

Beni hadi git diyerek bırakmayacak. Canıma kastetmesinden korkuyorum.
Bu evde mutsuzluktan gebersek de asla boşanmayacakmışız.
Allah kazasız belasız başından temizlesin inşallah

Kocam ölse tabiki aileme sığınırım. Onun da ailesine sığınırım.

Ama mevcut şartlarla aynı değil lehime olanlar..

Daha evvel bana bıçak çekti.
Boşanmak istiyorum dediğim için..

Beni hadi git diyerek bırakmayacak. Canıma kastetmesinden korkuyorum.
Bu evde mutsuzluktan gebersek de asla boşanmayacakmışız.
Çocuklar kaç yaşında?

Kocam ölse tabiki aileme sığınırım. Onun da ailesine sığınırım.

Ama mevcut şartlarla aynı değil lehime olanlar..
Sonuçta sizin ve çocukların canı, ırzı tehlikede.
Kızkardeşinizle aynı yerde yaşayabilirsiniz, o çocuklara bakabilir, bekarsa size maddi manevi destek olabilir.

Çok anormal dimi.
Mesela kardeşim içerde oturuyor. O beni mutfakta öpmeye çalışıyor.

Gece 1de geliyor işten. Görmedim daha yuzunu

Biri 4buçuk
Diğeri 7 aylık

4buçuk yaşında olan atipik otizmli. Kardeşe ihtiyacı vardı o yüzden siz sormadan ben söyleyeyim, ikinciyi ben istedim.
Böyle bir sapıktan ve cinayete meyilli bir adamdan yine de çocuk yapmamalıydınız.

Ne sizin ne çocukların can güvenliği yok. Eğer suskun kalmaya devam etmeyi düşünüyorsanız, aldatıp aldatmadığını araştırmanız gereksiz.
Hesap sorsanız bıçaklayabilir.

Biri 4buçuk
Diğeri 7 aylık

4buçuk yaşında olan atipik otizmli. Kardeşe ihtiyacı vardı o yüzden siz sormadan ben söyleyeyim, ikinciyi ben istedim.
Tanıdığımızın otizmli çocuğuna kardeş ve özel eğitim çok iyi geldi,çocuğu görünce inanamadım,maşallah,inşallah sizde de öyle olur.

Bi süre çok iyiydik. Çok iyiydi aramız.
O kötü gunler geride kaldı demiştim... Çok güzeldi, sakin bi adamdı artık.
Kendi kendime yaşadığımız zorlukların stresinden ötürü öyleymiş demekki deyip affettim. Madem iyiyiz ikinci de olsun dedim.
Gene boka sardık.

Çok anormal dimi.
Mesela kardeşim içerde oturuyor. O beni mutfakta öpmeye çalışıyor.

Gece 1de geliyor işten. Görmedim daha yuzunu
Hala whatsapp takibi yapıyor musunuz? Durum aynı mı.. Çok üzüldüm sizin için ve çocuklarınız için. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz Rabbim yardımcınız olsun

Tanıdığımızın otizmli çocuğuna kardeş ve özel eğitim çok iyi geldi,çocuğu görünce inanamadım,maşallah,inşallah sizde de öyle olur.

Evet kardeşi olduktan sonra çok değişti, cümle bile kurmuyordu konuşması ilerledi. Kardeşi onu iyileştiriyor, inşallah daha da guzel olacak.

Evet kardeşi olduktan sonra çok değişti, cümle bile kurmuyordu konuşması ilerledi. Kardeşi onu iyileştiriyor, inşallah daha da guzel olacak.
Bu güzel haber.
En azından 3-5 sene kendinize yatırım yapın. Aöf okuyun.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durmak için çabalayın.
Onun yediği haltları boşverin.

Kimseye muhtaç olmadan yaşamanın planını yapın ve o yolda ilerleyin.

Çocuklarınız sizin yaşadıklarınızı yaşamasınlar, amacınız bu olsun.

Aöf okuyorum son bi dönemim kaldı baharda bitiyor. Sınav dönemi doğum dönemime denk geldiği için kayıt yaptırmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…