- 13 Eylül 2015
- 21.919
- 68.884
- 598
- Konu Sahibi NickimTam13Harf
-
Allah kazasız belasız başından temizlesin inşallahDaha evvel bana bıçak çekti.
Boşanmak istiyorum dediğim için..
Beni hadi git diyerek bırakmayacak. Canıma kastetmesinden korkuyorum.
Bu evde mutsuzluktan gebersek de asla boşanmayacakmışız.
Anneniz çocuklara bakmaz mı?
Bakarsa siz de işe girersiniz.
Bir de şöyle düşünün ve plan yapın.
Kocanız ölse ya da sizi terketse; ne yaparsınız, nasıl çareler üretirsiniz?
Bir de böyle düşünün ve çıkar yolu bulun.
Çocuklar kaç yaşında?Daha evvel bana bıçak çekti.
Boşanmak istiyorum dediğim için..
Beni hadi git diyerek bırakmayacak. Canıma kastetmesinden korkuyorum.
Bu evde mutsuzluktan gebersek de asla boşanmayacakmışız.
Çocuklar kaç yaşında?
Sonuçta sizin ve çocukların canı, ırzı tehlikede.Kocam ölse tabiki aileme sığınırım. Onun da ailesine sığınırım.
Ama mevcut şartlarla aynı değil lehime olanlar..
Benim eşim kız kardeşim bizde kaldığında çok daha özenli davranır. Hatta evde misafir olan kendisiymiş gibi davranır.. Eşinizin yaptığı akıl alacak gibi değil, kız kardeşiniz adına bile endişe duydum kusura bakmayın. Sapkınlık var gibi.. Sürekli whatsappta olması da sohbet sitelerinden numara alışverişi, yada görüntülü bi haltlar yiyor olabilir. Gelişme var mı? Konuştunuz mu yüzleştiniz mi
Allah yardimciniz olsun. Soyle erkeklerden nefret ediyorum ayrılmayı hazmedemiyorlar
Böyle bir sapıktan ve cinayete meyilli bir adamdan yine de çocuk yapmamalıydınız.Biri 4buçuk
Diğeri 7 aylık
4buçuk yaşında olan atipik otizmli. Kardeşe ihtiyacı vardı o yüzden siz sormadan ben söyleyeyim, ikinciyi ben istedim.
Tanıdığımızın otizmli çocuğuna kardeş ve özel eğitim çok iyi geldi,çocuğu görünce inanamadım,maşallah,inşallah sizde de öyle olur.Biri 4buçuk
Diğeri 7 aylık
4buçuk yaşında olan atipik otizmli. Kardeşe ihtiyacı vardı o yüzden siz sormadan ben söyleyeyim, ikinciyi ben istedim.
Böyle bir sapıktan ve cinayete meyilli bir adamdan yine de çocuk yapmamalıydınız.
Ne sizin ne çocukların can güvenliği yok. Eğer suskun kalmaya devam etmeyi düşünüyorsanız, aldatıp aldatmadığını araştırmanız gereksiz.
Hesap sorsanız bıçaklayabilir.
Hala whatsapp takibi yapıyor musunuz? Durum aynı mı.. Çok üzüldüm sizin için ve çocuklarınız için. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz Rabbim yardımcınız olsunÇok anormal dimi.
Mesela kardeşim içerde oturuyor. O beni mutfakta öpmeye çalışıyor.
Gece 1de geliyor işten. Görmedim daha yuzunu
Tanıdığımızın otizmli çocuğuna kardeş ve özel eğitim çok iyi geldi,çocuğu görünce inanamadım,maşallah,inşallah sizde de öyle olur.
Hala whatsapp takibi yapıyor musunuz? Durum aynı mı.. Çok üzüldüm sizin için ve çocuklarınız için. İnşallah tez zamanda kurtulursunuz Rabbim yardımcınız olsun
Olacaktır,ben çok fark gördüm gerçektenEvet kardeşi olduktan sonra çok değişti, cümle bile kurmuyordu konuşması ilerledi. Kardeşi onu iyileştiriyor, inşallah daha da guzel olacak.
Olacaktır,ben çok fark gördüm gerçekten
Bu güzel haber.Evet kardeşi olduktan sonra çok değişti, cümle bile kurmuyordu konuşması ilerledi. Kardeşi onu iyileştiriyor, inşallah daha da guzel olacak.
Bu güzel haber.
En azından 3-5 sene kendinize yatırım yapın. Aöf okuyun.
Kendi ayaklarınızın üzerinde durmak için çabalayın.
Onun yediği haltları boşverin.
Kimseye muhtaç olmadan yaşamanın planını yapın ve o yolda ilerleyin.
Çocuklarınız sizin yaşadıklarınızı yaşamasınlar, amacınız bu olsun.
Cok uzuldum soyleyecek birsey bulamiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?