Şüpheli davranışlar

Sinirlerim bozuldu evde uyku ilacı gibi birşey var mı bi iki tane içeceğin içine katip verin derin dalınca telefonu alıp karıştırın , düşünüyorum kendi kendimi yiyip durdur sanırım. Kıskanmak değil salaklar yerine konulmak daha çok zoruma giden kısım olur .

Kendim icin soruyorum. Barcodu nerden bulurum ve whatsupinin gormek istedigim sahis farkina varmazmi mesajarinin okundugunun. Allahim ne kurnaz hanimlar. sizinle gurur duyuyorum kizlar :)) )))
esinin watsabini acip sag ustte whatsapp web yazan yere girip pcdeki barkodu taratmalisin. bir kere tanitinca bir kac sefer telefona ihtiyac olmadan baglanabiliyosun ama telefona bildirim gidiyor whatsapp webe baglanildi diye.

O uyurken takip programı indir , senin telefonuna bilgi geliyor. Yarın neler yapıyor görürüz

Otizmli çocuğunuz var problemli evliliğiniz var ve nasıl ikinci çocuk anlamıyorum ben bunu. Otizimli olanın zaten özel ilgiye ihtiyacı var şimdi bebeğinizin de var nasıl olacak ikisi birden nasıl cesaret ettiniz buna hiç anlayamadım

Allahım yardımcınız olsun. Sadece şüphesi bile insanın iliklerine kadar buz kesilmesine yetiyor.
Size ve çocuklarınıza hiç bir zarar gelmeden atlatırsınız inşallah.

Özel çocuğu olan kadınlar kendilerini tamamiyle unutmak adamak zorunda diye bir kaide olduğunu düşünmüyorum.
Belki de sağlıklı ve normal süreçleri yaşayacağı bir evladı daha olsun istedi ve gücünün yeteceğini düşündü.

İçinde bulunduğu durumu yaşamadan kimsenin yargılama hakkı yok bana göre.

Atipik otizmli çocuğu olan çok yakın bir dostum var ve tüm enerjisini ona harcayarak çocuğunu iyileşmeye yakın bir seviyeye getirebildi otizm ihmale gelmeden sürekli ilgi bekleyen bir durum. Yani ne yazık ki normal süreçleri yaşayayım diyebileceğiniz bir durum değil otizm fedakarlık gerektiren ilgiyi bıraktığınız anda çocuğu başa saran bir durum. Yargılamadım ben ayrıca ikisine yetebilecek cesareti nasıl bulduğunu sordum yardımcı olab biri mi var acaba diye

Otizmli çocuğuyla normal süreçlerden bahsetmedim ki , başka bir sağlıklı bebekle o süreçleri yaşamak istiyor olabilir.
Benimde bi tanıdığım var 3 çocuk var ortanca atipik otizm. O da aynı şekilde yoruluyor ama hiç birini ihmal ettiğini duymadım.
Belki de ileriyi düşünüp çocuğa kardeş olmasını istiyorlardır.
Özel çocukların özel anneleri.
Umarım vardır yardımcıları, yoksa da Allah güç kuvvet verir inşallah.

bence siz onu takip falan etmeyin, aldatiyorsa ne yapacaksiniz, bosanmak icin zaten yeterince nedeniniz var siz korkudan bosanamiyorsunuz ki haklisiniz bu konuda cocuklariniz var, ondan kurtulmak icin baska yontemler bulmalisiniz.

Yalnız otizmli çocukların altı yaşına kadar algıları çok çok açık sonra hızla kapanma durumu gelişebiliyor genel olarak o yğzden o dönemi çok iyi değerlendirmek lazım tabiki kardeşi olacak zamanlama konusunda şaşırdım ben aslında tam çocuğun en çok ilgilenilmesi gereken dönem bu yaşlar

Whatsapweb yukleyin kendi telefonunuza. Esininiz whatsapindaki karekodu kendi telinizdeki whatsapwebe okutun. Tum whatsap yazismalari sizin telinize duser. Oradan hem silmedigi eski yazismalari okursunuz hemde yeni yapacagi yazismalari takip edersiniz. Tek sorun her turlu sonucu kaldirabilir misiniz? Eger bosanmayacaksaniz hic yapmayin bilmemek daha iyi.
Ayrica whatsapwebde bildirim gitmiyor. Ben yaklasik 2 ay takip etmistim birini. Hicbirsekilde anlamadi bildirim falanda gitmedi. Oncesinde deneme amacli arkadasimin telinden denemistim kendim icin ve yine bildirim gitmedi. En azindan telden tele bildirim gitmiyor. Belki pc olunca farkli oluyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…