Şüpheli davranışlar

Aöf okuyorum son bi dönemim kaldı baharda bitiyor. Sınav dönemi doğum dönemime denk geldiği için kayıt yaptırmadım.
Korkmayın.
Çocuklarınız için güçlü ve cesur olun.
Allah yardımcınız olsun.

Eski konularınızı da okudum. Yanında çalışan kızla samimiyetinden şüphelendiğiniz bir konunuz da var. Artı ekonomik özgürlüğünüz yok. Sapkın davranışlar, bıçak çekmeler... çok üzüldüm durumunuza. Ama biri özel iki de meleğiniz varmış, normalde demem kesinlikle böyle birşey ama bir süre o adama enerjinizi harcamasanız. Sınavınız ağırmış sizin de benim gibi. Meleklerinize harcasanız tüm emeğinizi, enerjinizi. Bakın normalde kimseye söylemem böyle birşey kendim aldatıldığımı öğrendiğimde yaktım gemileri boşandım. Ama benim çok şükür ekonomik özgürlüğüm vardı ve ailem arkamdaydı. Yavrularınız biraz büyüyünceye kadar sabretseniz o sırada da ilerde birgün boşanırsam diye planlama yapsanız. Şu an bu adamdan kurtulmanız için şartlar çok uygun değil gibi. Rabbim kolaylıklar versin.

Sağolun..
En mantıklısı bu galiba.
Şuan buyuk oğlumu bu girdaba sokamam.
Ama zaman da ne gösterir bilmiyorum
Benim artık kendime gelip bişeyler yapmam lazım hayatımı idame ettirebilmek için.

Sağolun..
Okusam da fayda etmeyecekki millet örgün eğitimle bile iş bulamıyor.
Kendime başka bi gelir kapısı bulmam lazım.
Bişeyler yapmam lazım..

Aklımda youtube işi var.
Evlere temizliğe gitseniz anneniz çocuklara bakmaz mı? Yani youtube işi çok kolay duruyor ama rekabet çok çetin.

Kadın erkek fark etmez x biri telefonu sakliyorsa, görülmesini istemediği bir şey saklıyor demektir.

Kimseye anlatamadım içimde yaşıyorum dertlerimi. Kendi kendime konuşup çözmeye çalışıyorum.
Bu yuzden de çok bocaladım.
Güce kuvvete, akıla ihtiyacım var.

Bana güç verin...
Bir sekilde bu adamdan kurtulman gerekiyor. Bicak cekti ise savciliga sikayet edip uzaklastirma karari alabilirsiniz. Ondan sonra da ailenize haber verenilirsiniz ya da kadin dernekleri var onlardan yardim isteyebilirsiniz, eminim yol gostereceklerdir. Aklima baska da birsey gelmiyor. Allah yardimcin olsun.

evde bilgisayar varsa whatsap web masaustunu bilgisayara ındırıp eşinin telefonunun barkodunu okut. bu işlem sadece 5 sn.
böylece butun yazışmalarını görebilirsin

İşten geldi demin.. çocuk hasta onu yanıma yatırdım. O da çocuk odasına yattı. Kapısını da kapattı bakalım.

evde bilgisayar varsa whatsap web masaustunu bilgisayara ındırıp eşinin telefonunun barkodunu okut. bu işlem sadece 5 sn.
böylece butun yazışmalarını görebilirsin

Kendim icin soruyorum. Barcodu nerden bulurum ve whatsupinin gormek istedigim sahis farkina varmazmi mesajarinin okundugunun. Allahim ne kurnaz hanimlar. sizinle gurur duyuyorum kizlar :)) )))

Anlamamış gibi yapıp takipte kalın bence de. Ama bir şey yakalarsanız ne yapacağınıza önceden karar verin. Korktuğunuz gibi bişey bulursanız ve evliliğinize devam edecekseniz hiç karıştırmayın telefonu boşa derim. Eşiniz bi kaç gün daha aynı hareketlere devam ederse yüzüne söyleyin hayırdır bu telefon niye saklanıyor niye elinden düşmüyor diye buna hakkınız var. İnşallah saçma sapan bişey çıkar altından Allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…