Şüpheli izler

Fotosunu cekip atsaydin kk ya teshis koyardik
Yapacak bisey yok elinizde delil yok inanmaya calisin

olabilir ama daha öncce de farketmemiş, hani kaşınıyo olsa aynaya falan bakar önceden bilirdi diye düşündüm. ben sorunca hemen işte sporda olmuştur dedi. hatta kesin sporda oldu falan da demedi yani

eşin çok beyazsa sinek konsa iz çıkıyor tecrübeyle sabit.. hemen alma adamın günahını yaw..

Cilt rahatsızlığı da olabilir. Zannetmiyorum orasnda o varken sizin yanıniza gelmezdi herhalde bahane üretirdi gelmemek icin.

ama bayadır görüşmüyoduk yani 1 haftadır. tamam dışarda görüştk falan ama o gün yanıma gelmek zorundaydı. hatta gelmesi gerekenden geç geldi.. baaaaak şüpheee ikiiiii

Belli olur öyle olsa yani kan toplanır bir morarmaya yakın bir şey olur. Sporda da olmuş olabilir dediği gibi hani yatıp ağırlık kaldırıyorlar ya hemen kötüye yormayın ama dikkat edin. Telefonu sizin yanınızda saklamaya uğraşmıyorsa, görüşmelerinizde ilgisinde azalma yoksa sorun yoktur. Olacağı varsa da olur çıkar meydana illa zaten.

beyaz aslında da... ama öle sivilce sinek izi olsa anlardım zaten

yani şöyle düşün, bir kadın olsa ve boynunda öpecek duruma gelse ilişkileri sen değişikliği farketmez misin? telefon, ilgi, eve gelme saatleri, tedirginlik falan falan..

şu anda morarma yok. ama takip edicem bi. sporda da olabilir ama boynunun tam arkası olsa amenna.. ama yan tarafı yanii. yok telefonu saklamıyo.
ama zaten şüphelendiğim tek gecelik bişi. yani önlemini almış olabilir.

Kusura bakma minnos26 konuyu okuyunca bana bi sinir bastı :))

Eşim spor salonundan bazen öyle bir gelir ki (üst kol çalıştığında) ...

Sanırsın ya kavga etmiş ya .....sabahlar olmamış :)

Spor zedelenmelerinde kas zorlanması ile ...kan oturabiliyor .

Ama sen boyun demişsin

Boynu ile ağırlık kaldırıyor ise bırakma valla o çocuğu :)

Not: daha net bilgi için eşime mesaj attım valla :) Ağırlık çalışırken boyunla temas olan , boynu zedeleyebilecek bir haraket var mı diye ? Cevap gelince yazarım .

Öyle bir şey olsa o iz geçtikten sonra gelmez mi yanınıza , daha önce şüpheli bir hareketi oldu mu .

Boynunun yan tarafına sporda ne olacal? Sinek ısırdı falan dese zaten tamam

yani şöyle düşün, bir kadın olsa ve boynunda öpecek duruma gelse ilişkileri sen değişikliği farketmez misin? telefon, ilgi, eve gelme saatleri, tedirginlik falan falan..
Yalnız eşi değil erkek arkadaşı.
Ya tek gecelik birşeyse?
Bende felaket tellalı gibi oldum ama mantıklı bi açıklama gelmedi bana ya

tatlım tek gecelik bişi düşünüyorum. bi de evli değiliz eve gelme saati falan söz konusu değil. yani evli erkeğin aldatması gibi bişi değil de işte dediğim gibi..
çünkü biz de yavaştan ciddi bişilere adım atıyoruz

bu durumda yukarıdaki mesajımı ciddiye alma, sen telefon, dökümler, mesajlar tiftiklemeye başla.. bir pislik varsa da erkenden görmüş olursun en azından..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…