zaten aynı spor salonundayız.Valla bence aynı izi bir şekilde sende yap, otur onun yanına. O da kara kara düşünsün. O da sorarsa sana "aynı spor salonuna yazıdım" dersin
Bence çok şüpheli.
Şeklini anlatırsanız biraz daha yardımcı olabiliriz sanki.
Düşündüğünüz gibiyse ve daha pembe-kırmızıysa çok yeni olmuştur. Zaten beyaz tenliyse en geç 5-6 saate morarmaya başlar. Mordan da sarı-yeşil tonlarına geçip kaybolur bir kaç güne.
Yanınıza geç gelmesi de 1 haftadır görüşmemeniz de pek iyi gelmiyor kulağa...
Sporda olması çok çok düşük bir ihtimal, olsa olsa ya ayağa bir şey düşer ya kolu döner falan hani boyunda iz imkansıza yakın. Boynunu bir yere çarpması veya bir şey düşmesi lazım o bölgeye, ki büyük boyutlarda ve şekli daha net olurdu o durumda.
Boynunun diğer tarafını da sen öp.
Bak bakalım benzer iz çıkıyorsa,
Neyse tamam
Geçenlerde ayped elimde uzanmış keyif yaparken manyak bir sinek gözüme pike yaptı. Ondan kurtulayım derken aleti suratıma çarptım. Dudağımın sol tarafı çok şiddetli ve ihtiraslı şekilde öpülmüş gibi morardı. Bildiğiniz diş izi vardı resmen dudağımda. Olabiliyor yani, mümkünatı var.
Kusura bakma minnos26 konuyu okuyunca bana bi sinir bastı :))
Eşim spor salonundan bazen öyle bir gelir ki (üst kol çalıştığında) ...
Sanırsın ya kavga etmiş ya .....sabahlar olmamış :)
Spor zedelenmelerinde kas zorlanması ile ...kan oturabiliyor .
Ama sen boyun demişsin
Boynu ile ağırlık kaldırıyor ise bırakma valla o çocuğu :)
Not: daha net bilgi için eşime mesaj attım valla :) Ağırlık çalışırken boyunla temas olan , boynu zedeleyebilecek bir haraket var mı diye ?Cevap gelince yazarım .
gece uykularım da bu yüzden kaçtı zatenPalavra. Bir kere bana da olmuştu, annem gördü ve bu ne kızım ne oldu buraya dedi. Eğilirken masanın kenarına çarptım gibi saçma sapan bir cevap verdim. O da benim gibi saçmalamış bence, komik bir yalan.
sinsice ne yapabilirim ki, işte telefonuna falan bakıcamTakipte kal. Sinsice arastir arkasini
Gerçi küçük tontişim onu kucağıma aldığım zaman kıvrılıp minik ön dişleriyle boynumu bir güzel ısırıp dişlerini kaşıyor. Yani morarabiliyor, kızarabiliyor, hatta kan oturuyoGeçenlerde ayped elimde uzanmış keyif yaparken manyak bir sinek gözüme pike yaptı. Ondan kurtulayım derken aleti suratıma çarptım. Dudağımın sol tarafı çok şiddetli ve ihtiraslı şekilde öpülmüş gibi morardı. Bildiğiniz diş izi vardı resmen dudağımda. Olabiliyor yani, mümkünatı var.
Meyilli mi değil mi dene. Git bir telefon hattı al, kazayla atmış gibi mesaj at ara ne bileyimsinsice ne yapabilirim ki, işte telefonuna falan bakıcam
Mesela spora gidiyorum dediginde takip et arkadasimla bulusacagim dediginde takip et hatti faturaliysa online islemlerde arama mesaj gecmisi dokumu oluyor. İsrarla iste sifreyisinsice ne yapabilirim ki, işte telefonuna falan bakıcam
ya bana squat yaparken olmuştur dedi. kesin o zaman oldu dese hani inanıcam. ama ben söyleyince öle geçiştirdi yani tatlım.. teşekkür ederim bu arada alakan için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?