Şüpheli izler

Bence çok şüpheli.
Şeklini anlatırsanız biraz daha yardımcı olabiliriz sanki.
Düşündüğünüz gibiyse ve daha pembe-kırmızıysa çok yeni olmuştur. Zaten beyaz tenliyse en geç 5-6 saate morarmaya başlar. Mordan da sarı-yeşil tonlarına geçip kaybolur bir kaç güne.
Yanınıza geç gelmesi de 1 haftadır görüşmemeniz de pek iyi gelmiyor kulağa...
Sporda olması çok çok düşük bir ihtimal, olsa olsa ya ayağa bir şey düşer ya kolu döner falan hani boyunda iz imkansıza yakın. Boynunu bir yere çarpması veya bir şey düşmesi lazım o bölgeye, ki büyük boyutlarda ve şekli daha net olurdu o durumda.

Geçenlerde ayped elimde uzanmış keyif yaparken manyak bir sinek gözüme pike yaptı. Ondan kurtulayım derken aleti suratıma çarptım. Dudağımın sol tarafı çok şiddetli ve ihtiraslı şekilde öpülmüş gibi morardı. Bildiğiniz diş izi vardı resmen dudağımda. Olabiliyor yani, mümkünatı var.

bana da pek inandırıcı gelmedi ama kanıt olmadığı için bence bir süre izlemelisin..bişey yapıyorsa zaten illaki anlaşılır .

Bence çok şüpheli.
Şeklini anlatırsanız biraz daha yardımcı olabiliriz sanki.
Düşündüğünüz gibiyse ve daha pembe-kırmızıysa çok yeni olmuştur. Zaten beyaz tenliyse en geç 5-6 saate morarmaya başlar. Mordan da sarı-yeşil tonlarına geçip kaybolur bir kaç güne.
Yanınıza geç gelmesi de 1 haftadır görüşmemeniz de pek iyi gelmiyor kulağa...
Sporda olması çok çok düşük bir ihtimal, olsa olsa ya ayağa bir şey düşer ya kolu döner falan hani boyunda iz imkansıza yakın. Boynunu bir yere çarpması veya bir şey düşmesi lazım o bölgeye, ki büyük boyutlarda ve şekli daha net olurdu o durumda.

1 haftadır görüşmüyoruz derken görüştük tabi ki de ama benim ailem vardı. hergün görüştk bi kaç gün haricinde. ama ben genelde ailemle vakit geçirdiğimden yalnızdı o anlamda.
böyle sanki kan oturmuş gibi geldi. birazdan görüşücez yarın yazarım son durumu. yanıma geç gelmesi evet şüpheli kesinlikle.
sporda da hani bişi kaldırıyo ya erkekler, ondan olmuş. yani tamam olabilir ama boynun yanına gelmez ki o bile. yani sonrrada düşününce saçma geldi bana

Geçenlerde ayped elimde uzanmış keyif yaparken manyak bir sinek gözüme pike yaptı. Ondan kurtulayım derken aleti suratıma çarptım. Dudağımın sol tarafı çok şiddetli ve ihtiraslı şekilde öpülmüş gibi morardı. Bildiğiniz diş izi vardı resmen dudağımda. Olabiliyor yani, mümkünatı var.

içime su serpen yorumlar... :KK200:

teşekkürler tatlım, bunları da göz önünde bulunduruyorum tabi ki

:KK70::KK70:Kusura bakma minnos26 minnos26 konuyu okuyunca bana bi sinir bastı :))

Eşim spor salonundan bazen öyle bir gelir ki (üst kol çalıştığında) ...

Sanırsın ya kavga etmiş ya .....:skandal:sabahlar olmamış :)

Spor zedelenmelerinde kas zorlanması ile ...kan oturabiliyor .

Ama sen boyun demişsin :KK64::KK64:

Boynu ile ağırlık kaldırıyor ise bırakma valla o çocuğu :)

Not: daha net bilgi için eşime mesaj attım valla :) Ağırlık çalışırken boyunla temas olan , boynu zedeleyebilecek bir haraket var mı diye ? :işsiz: Cevap gelince yazarım .

ya bana squat yaparken olmuştur dedi. kesin o zaman oldu dese hani inanıcam. ama ben söyleyince öle geçiştirdi yani tatlım.. teşekkür ederim bu arada alakan için

"
Palavra. Bir kere bana da olmuştu, annem gördü ve bu ne kızım ne oldu buraya dedi. Eğilirken masanın kenarına çarptım gibi saçma sapan bir cevap verdim. O da benim gibi saçmalamış bence, komik bir yalan.
gece uykularım da bu yüzden kaçtı zaten :(

Gerçi küçük tontişim onu kucağıma aldığım zaman kıvrılıp minik ön dişleriyle boynumu bir güzel ısırıp dişlerini kaşıyor. Yani morarabiliyor, kızarabiliyor, hatta kan oturuyo :D Böyle düşünebilirizde tabi. Olabilir. Gene de bu erkek milletine güven olmaz.

images (31).webp
images (30).webp
Morluğa dikkatli baktin mi? Genelde morluk emilmekten olmuşsa küçük kırmızı noktalar da oluyor ani emme kuvvetiyle oraya hücum eden kanın sonucunda. Şu resimlerdeki gibi.

ya bana squat yaparken olmuştur dedi. kesin o zaman oldu dese hani inanıcam. ama ben söyleyince öle geçiştirdi yani tatlım.. teşekkür ederim bu arada alakan için

Öyle düşünme ama ... hatırlamaması normal .

Hani dedim ya eşimde de 1-2 kez gördüm .

Aaa koluna ne oldu derim ? Salonda olmuştur der . Miş muş yani..

Squat yaparken ipler gelmiş olabilir .

Yine squat sırasında ağırlığı ön omuz (bölgenin başka adı vardır) da kaldırırken yanlış bir haraket yapmış olabilir .

Olaylar olaylar :bicak:
Olmayadabilir de onun şeklinden bile belli olur ya. Vaktiyle yapmisligim vardı da :KK70:

Vucudu hassassa eliyle ovarken de yapmis olabilir. Baska suphe yoksa kotuye yormayin derim

Back
X