- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
haklısın bu şekilde düşünmekte bende normalde düşünmem, boşanmış dulmuş kimseyi yadırgamam bu hayatta herkesin başına herşey gelebilir ama kadının hareketleri fazla rahat ha herkesin rahatlığınada takılmam sonuçta kendi sorunu istediğiyle samimi olabilir ama işte ben herkese hissetmediğim şeyleri bunlarda hissedince içim rahat edemiyor..
Şimdi bu konuda çok karışık duygularım var. Öncelikle ben kadınların 6. hissine güvenirim. Bu insanları sevmediyseniz mesafe koyabilirsiniz. Hani ailecek görüşmezsiniz. En fazla bir günaydın olur muhabbetiniz. Ama Şöyle bir durum da var. Eğer hastanede bir süre yalnız kaldılar diye aralarında bir kıvılcım olacaksa bir kadınla, eşiniz iş hayatında olsun başka durumlarda olsun başka kadınlarla da başbaşa kalabilir. O kıvılcım her türlü çakabilir. Burda mühim olan eşinize güvenmek. Yani bir seferlik eşinizin de elinde olmadığı bir durumda kendinizi yıpratmayın.
Ayrıca başka yerde de örnek vermiştim. Türkiye de kadınların tek başına markete gittikleri durumda "çok özgür" nitelendirildikleri iller/ilçeler var. İnsanların rahatlıkları çeşit çeşittir. Görebildiğim kadarı ile evli mi değil mi diye soruyor, yani evli adamları ayartmak gibi bir durumları yok. Sadece kendine bir hayat arkadaşı arıyor annesi sanırım. Bence günahını alıyorsunuz. Burda analı kızlı durumları ortada gibi yorumların yapılmasına yol açtınız. Açıkçası üzüldüm bu duruma.