• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphem var nedense

Sonra da insanlar ülkemizde evlenmiş boşanmış kadınlara niye farklı gözle bakıyorlar, boşanacağım rahat bırakmayacaklar vs diye konu açıyorlar:31:

yani şimdi biz suçlu olduk öylemi ?
hiç bir normal kadın gidip de bekar bir erkeğe sen de bekarsın ben de demez ,adam demekki uyardı ki kadın devam ediyordu ,sonra rahatsız olduğunu sağa sola anlatmış ,durduk yere bir kerelik olan birşeyi kimse sağa sola anlatmaz ..
başka erkekleri de sürekli bekar mı evli mi diye sorması da kadının normal olmadığını gösteriyor .
kendine eş arayan bu şekilde aramaz ,biz de bekar olduk ,köşe bucak o evli mi bu bekar mı diye sorarak evlenmedik kocalarımızla ..
bunlar normal şeyler değil bana göre ,insan birini beğenebilir ama bu şekilde öteyi beriyi rahatsız ederek ,sürekli herkese bekar adamları sorarak koca bulunmaz ,herşeyin bir yolu yordamı var ,kaldı ki erkekler bile şimdi böyle aramıyor evlenecekleri kadını ki bir kadının hiç böyle tavırları olmamalı ..
bir anda çok hastaymış gibi herkesi ayağa kaldırıp da adam kendisini hastaneye bırakmaya gelince düzelmesi ,üstünü başını derleyip toplaması elbetteki farklı bir durum ..
he bir de taksi varken adamı çağırması da ayrı olay ,ben samimi bir arkadaşım olsa bile taksi varken kimseyi rahatsız edecek biri değilim ,bu kadın bu haldeyken neden başka bir adamı çağırmış .
ayrıca konu sahibi herkese karşı böyle kıskançlığı olan bir kadın olmadığını yazmış burada ,yani başka bayanlardan işkillenmediğini ama bu kadına karşı şüpheleri olduğunu yazmış ,bu da bir göstergedir.
demekki hissetmiş bir kadın olarak ortamı .
bu kadar sebep varken analı -kızlı durumu bence çok normal bir durum ..
daha ne olacaktı ,analı kızlı erkeklere mi saldıracaklardı da ondan sonra mı yorum yazacaktık onu anlamadım .

ben yanlış yazdım herhaldeki yanlış anlaşıldım gerçekten kötü kadınlar demeye getirmedim ben konuyu sadece hislerimden dolayı paylaştım..

öyle anlaşılsın istemezdim çünkü ben hislerimden yola çıkarak bir sıkıntı yaşıyorum sadece onu yazmak istedim, yoksa durumlarından dolayı kimseyi yadırgayan bir insan değilimdir, dul boşanmış vs durumu ne olursa olsun beni ilgilendirmez sadece kimseye hissetmediğim şeyler ilk defa bunlarda oldu eşimi kıskanmadım şimdiye kadar hiç ilk defa bu kez kıskandım buda beni rahatsız etti sinirimi bozdu burayada bunun için acaba düşüncemde yanlışmıyım diye fikir sahibi olmak için yazdım..

Bakın ben 6. hislere güvenirim. Dediğim gibi mesafe koyaiblirsiniz ama daha fazla kendinizi parçalamayın. Yani tam da şu anda aralarında bir şey olacak değil ya. Kadının bir gülüşünden falan etkilenecekse de onu da yolda görünce de etkilenir, balkondan görünce de etkilenir, o zaman da kadın bilerek kaş göz yapıyorsa suçludur da eşiniz de çok masum değildir.

Bir de merak ettim. Götürüver denilen komşuya güveniyor musunuz? O da oranın insanlarından sonuçta, dedikodu durumunu falan tahmin edip sudan sebeplerle eşinize rica etmez bence.

ben yanlış yazdım herhaldeki yanlış anlaşıldım gerçekten kötü kadınlar demeye getirmedim ben konuyu sadece hislerimden dolayı paylaştım..

biz de kötü kadın demiyoruz ama durumları normal değil onu anlatmaya çalıştım ben de

kız bekarda değil boşanmak üzere... yani şu durumunda yakınlık duyarsa diye içime bir şüphe düştü..

Şimdi belki herkes bana ilkel geri kafalı diyecek ama
ben asla güvenmem ne karşımdakine ne erkeğe
çünki erkek ve kadın yanlızsa 3.kişi mutlaka şeytan olur
ben buna inanıyorum.bu yaradılıştan böyle.
illaki olur diye bişey yok ama canınız sıkılacak manada
ufaka defek şeyler olup eşinizle aranız açılabilir.
bende bir zamanlar sizin gibiydim şimdi kurallarımı koydum
kesin bir dille sizde tavrınızı koyun.
gerek yok kim götürürse götürsün doktora.yada sizde olmaya çalışın.

Sonra da insanlar ülkemizde evlenmiş boşanmış kadınlara niye farklı gözle bakıyorlar, boşanacağım rahat bırakmayacaklar vs diye konu açıyorlar:31:

konumu yanlış anlamışsınız Allah kimseye vermesin bende boşanabilirim ve gerektiğinde bunu yaparım kimseden de çekinmem boşandım dulum diye yarımda hissetmem ama bekarken de olduğu gibi dul kalsamda herşeyin bir seviyesi sınırı vardır insan ilişkilerimde kendime dikkat ederim bu bekarken de böyleydi benim için, konumun özü bu değil sadece eşimi 9 senedir tanıyorum ve 4 yıldır evliyim ilk defa kıskanıyorum ve rahatsızlık duyuyorum bunu dile getirmek istedim dul diye eleştirmedim dikkatinizi çekerim..

Bakın ben 6. hislere güvenirim. Dediğim gibi mesafe koyaiblirsiniz ama daha fazla kendinizi parçalamayın. Yani tam da şu anda aralarında bir şey olacak değil ya. Kadının bir gülüşünden falan etkilenecekse de onu da yolda görünce de etkilenir, balkondan görünce de etkilenir, o zaman da kadın bilerek kaş göz yapıyorsa suçludur da eşiniz de çok masum değildir.

Bir de merak ettim. Götürüver denilen komşuya güveniyor musunuz? O da oranın insanlarından sonuçta, dedikodu durumunu falan tahmin edip sudan sebeplerle eşinize rica etmez bence.

götürüver diyen komşumda nişanlı bir erkek henüz evlenmedi.. zaten mesafeli sayılırız sık sık gelip gitmiyoruz ama işte bir kıskançlık oluştu içimde

Samimiyet kurmayin aman dikkat kadin birsey hissediyorsa dogru hissediyordur. Kocanizda ayip olmasin diye beklemis insanlik yapmis amq birdaha byle bir ortam kurmasina izin vermeyin. Kadin sizi simdi birde tesekkur icin yemege davet edebilir musait degiliz o gun felan yapin ve o gunde bir yer ayarlayin kendinize gidin yapar yani beklerim bu kadindan.

kız bekarda değil boşanmak üzere... yani şu durumunda yakınlık duyarsa diye içime bir şüphe düştü..

duyabilir olabilir kıvılcım da olabilir bence herşey mümkün dünya hali. kızı bilemem de annesi midemi bulandırdı. eski yazlıkta bir arkadaşımın annesi çok yakışıklı bir market sahibi amca vardı kadın iner tüm gün adamın yanında oturur güler o arada adamın koluna bacağına dokunurdu. sonra ne mi oldu bu kadın boşandı ama markette ki amca sallamadı adam iğreniyordu kadından ama kadın başka adamlarla devam etti....

Şimdi belki herkes bana ilkel geri kafalı diyecek ama
ben asla güvenmem ne karşımdakine ne erkeğe
çünki erkek ve kadın yanlızsa 3.kişi mutlaka şeytan olur
ben buna inanıyorum.bu yaradılıştan böyle.
illaki olur diye bişey yok ama canınız sıkılacak manada
ufaka defek şeyler olup eşinizle aranız açılabilir.
bende bir zamanlar sizin gibiydim şimdi kurallarımı koydum
kesin bir dille sizde tavrınızı koyun.
gerek yok kim götürürse götürsün doktora.yada sizde olmaya çalışın.

bu devirde zaten güvenilmiyor maalesef zaten kıskançlık duygum yok denecek kadar azdır benim ama buna karşı yoğun bir kıskançlık oluştu içimde ya olursa diye

konumu yanlış anlamışsınız Allah kimseye vermesin bende boşanabilirim ve gerektiğinde bunu yaparım kimseden de çekinmem boşandım dulum diye yarımda hissetmem ama bekarken de olduğu gibi dul kalsamda herşeyin bir seviyesi sınırı vardır insan ilişkilerimde kendime dikkat ederim bu bekarken de böyleydi benim için, konumun özü bu değil sadece eşimi 9 senedir tanıyorum ve 4 yıldır evliyim ilk defa kıskanıyorum ve rahatsızlık duyuyorum bunu dile getirmek istedim dul diye eleştirmedim dikkatinizi çekerim..

sizi tebrik ediyorum canı gönülden.
başka birisi osla şimdiden o kadına ne yakıştırmalar yapardı.
Evet düşmez kalkmaz bir ALLAH.'dır kim yarın dul yada evli olacağını bilemez.
İnsanız ve herşey bizim için.
Dul kadın ne demek zaen bir kadın izzet şerefini namusunu kocası için koruyorsa
kocası gidince önemi yoksa zaten çelişki burda.İnsan namusuna bence ince kendi için
sahip çıkar.dulmuş kılmış tüymüş boş işler bunlar.

Bence siz yanls anlasilacak birsey demediniz deseydiniz bile burada bile guzelce aciklamissiniz. Bende birdaha sylemek istiyorm sorun karsinin evle bekar yada bosanmis olmasi degil sorun kadinda biraktigi hissiyat. Hemen yanlis anlamayin kizlar

bu devirde zaten güvenilmiyor maalesef zaten kıskançlık duygum yok denecek kadar azdır benim ama buna karşı yoğun bir kıskançlık oluştu içimde ya olursa diye

bende aşırı güvenden dolayı kıskanmam ama eşinizde olmasa karşı cinste olabilir
ben bunu x bayan için söylemiyorum.
bişey yapar eşiniz masum olabilir ama eşşeğin aklına karpuz kabugunu sokmanın manası yok bence.

kıskanmanızda çok normal bende bir olay yaşadığım için bu kadar keskin konuşuyorum :(

ben çok kıskancım yaa lojmandan taşınmayı bile düşünürdüm, ama kadından kötü bir elektrik alırsam tabii,

duyabilir olabilir kıvılcım da olabilir bence herşey mümkün dünya hali. kızı bilemem de annesi midemi bulandırdı. eski yazlıkta bir arkadaşımın annesi çok yakışıklı bir market sahibi amca vardı kadın iner tüm gün adamın yanında oturur güler o arada adamın koluna bacağına dokunurdu. sonra ne mi oldu bu kadın boşandı ama markette ki amca sallamadı adam iğreniyordu kadından ama kadın başka adamlarla devam etti....

işte ben kadına da öyledir diyemem günahını alamam ama adam mobilyacı adamın yanına gidip oturuyormuş sürekli e adamda rahatsız olmuş dile getirmiş, bende kadının rahatlığından korkuyorum açıkçası yoksa günahını alamam belki yapısı öyle kimseyi yadırgamam hor görmem içini göremeyiz çünkü kimsenin

Kadının annesi sözüne güvenebilip güveneneyeceğiniz bile belli olmayan adamın birine güya ikimiz de bakarız diyor
Eşiniz hasta diye zor durumda kalan komşunuzu doktora götürüyor
Siz acaba diyorsunuz
Herkes de aaa olur mu öyle şey uzak tut eşini diyor
Evet toplumda dul kadına bakış açısı bu maalesef

Son düzenleme:
işte ben kadına da öyledir diyemem günahını alamam ama adam mobilyacı adamın yanına gidip oturuyormuş sürekli e adamda rahatsız olmuş dile getirmiş, bende kadının rahatlığından korkuyorum açıkçası yoksa günahını alamam belki yapısı öyle kimseyi yadırgamam hor görmem içini göremeyiz çünkü kimsenin

ama sana şunu net söyleyeyim bu adam evli mi bekar mı diye sorması çok çirkin, bir erkek bunu yapsa aç gözlü deriz her gördüğüne yazıyorsun deriz deriz de deriz yani, hele yaşını başını almış bir annenin beni bu tavrı gıcık etti, kızı a annesi gibi değildir umarım, haa bir de su var bu kız çalışıyor yol yordam bilmeyen birisi değil ya tek başına hayli hayli atlar taksiye gider bir sağlıkocağına hastaneye yani yatalak değil yaa, ben olsan öyle yapardım dedikodu veya yanlış anlam çıkar diye de değil kimseye yük olmak istemememden

Back
X