• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

şüphem var nedense

kız dul ya hemen kulpu takın.ayıp arkadaşım.insanlık öldü mü,ne var eşin bi komşu olarak hastaneye götürdüyse.gencecik kız devlet memuru çalışan bi yan.bulamıycak mı başka makul birini.ayrıca elalemin laflarına neden inanmayı seviyosun.millet hele de kadın dulsa hemen koca avına çıkmış,kötü yollu kız damgası vuruyosa ya.gerçekten ayıp.sen kocanı bulunma hint kumaşı mı sanıyosun?

ya neden anlamak istemiyorsunuzki benim genelde var ondan rahatsızlığım hem hastaneye götür diye ben dedim insanlığım kötü filan değil beklemesine sinir oldum geneldeki rahatsılığımı bunuda anlatarak dile getirmiş oldum, ayrıca hiç okumamışsın direk yargılıyorsun kimsenin dulluğuna birşey dediğim yok tabiki Allahın taktiri onu eleştirmek bana düşmez dikkatli okusaydın keşke

ya şimdi burda eleştirende oluyo herkesin düşüncesi kendine tabiki ama ben kadının hareketlerinden mimiklerinden tavırlarından yola çıkarak tuhaf buluyorum bazı şeylerini.. ve evet bende aynı durumda olsam ki 7 yıl yalnız yaşadım ailemden ayrı yerde çalışıyordum hep başımın çaresine bakmaya çalıştım yük olmayım diye bu kızı yük olarakta görmüyorum eşim bir hastaneye götürdü diye sadece beklemesine sinir oldum belki ben abartıyorum ve birde içime sinmeyen bişeyler var elimde değil

haklısın... geçen hafta benim de bir konuda kıskançlık krizim tutmuştu... şimdi onu dert diye burada konu açıp anlatsam afaroz edilirim:27:.... sen öle hissediyorsan bir daha başınıza gelirse ne yapacağını biliyorsun artık. dert etme. evdede çok fazla dillendirme...

sen ve senin gibileri ayıplıyorum.kız ne yapsın senin kocanı ya.mesleği elinde çalışan bi bayan.gencecik kız.boşanırsa da bulur başka biririni.bence önce sen kendine güven,kocan seni seviyosa,senden başka kimseye dünya güzele de olsa bakmaz.kendine güvenmiyosun.kız da biraz hoş sanırım.yazık sana

doğru düzgün okumadığın ve aşağılamaya çalıştığın için sanada yazık bence

işleri bitmiş eve bırakmış..

Kocanda şaka gibi gerçekten. Ya çok kibar çok düşünceli bi eşin var, yada bilemiyorum yani ama aşırı gereksiz centilmenlik yapmış. Götür demişsin götürmüş ama bidaha eve bırakmak niye hastane bahcelerinde hep taksi olur binip gidebilirdi yani. Niye orda bırakmamış kızı bi eşinize sorun? Ay çok sinir oldum eşinize açıkcası!!!!

yazık ya konu sahibi de kızın dul olmasına felan takılmıyor o konuyla ilgili bir şey bile dememiş, annesinin hallerinden hoşlanmamış neden bu kadar sinirlendin ki, ayrıca insan kocasına güvense de kıskanır kıskançlık gayet doğal bir duygudur seven kıskanır

ya gerçekten medeni hallerine takılmadım okumadan yorum yapıyorlar sanırım size teşekkür ederim.. etrafımda öyle insanda var ama ben bi bunu kıskandım hepsi bu

Ben olsam asla bırakmam eşimi sen neden gitmedin onlarla.. Başını boş bırakmamak lazım eğer eşinle yapılacak birşey varsa sende yanlarında ol ama eşine asla kıskandığını belli etme..eşeğin aklına karpuz kabuğu deyimini unutma

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızın boşanmak üzere olduğu yazıldığı için konu sahibine haksızlık ediliyor sanırım... şahsen aynı durum benim başıma gelseydi kızın dul, evli yada bekar olması ilgilendirmezdi. eşimin onun başında beklemesi ilgilendirirdi... sinir olup kıskançlık krizlerine girerdim...

arkadaşım taksi olsun,ne var komşu panik haliyle çağırmışlar.kocasını bulunmaz,kadınların ona hasta olduğu bi adam sanan biri bu konuyu açan bence.BİR TEK SEN VE SENİN GİBİLERİN KOCALARI MI ERKEK BU DÜNYADA?KIZIN KONUMU BELLİ YA ÖĞRETMEN YA HEMŞİRE,ÇALIŞAN,25 YAŞINDA GENCECİK BİR KIZ.BOŞANACAKSA DA MAHKEME DERDİNDEDİR.SENİN KOCANI NE YAPSIN.AYRILSA DA BULUR KENDİ GİBİ BİRİNİ.YANLIŞ ANLAMA AMA SEN EV HANIMISIN SANIRM.ÇALIŞMA VE İŞ HAYATINI BİLMİYOSAN.BAYAN YA DA ERKEK BELLİ Bİ MESAFEDE İŞ ARKADAŞIDIR.SELAMLAŞIR KONUŞURLAR.TABİ Kİ SAMİMİYET OLURSA BU ÇİRKİN.ÇOK AYIP GERÇEKTEN.BÖYLE Bİ SIKINTIN VARSA EĞER BURDA BUNU YAZACAK KADAR ACİZSEN BU DAHA DA AYIP.GİT EŞİNLE KONUŞ.

konumu doğru düzgün okumamışsın bende çalışıyorum 10 yıldır gayet güzel bir mesleğim var... okusaydın konumu doğru düzgün hiç kıskanç biri olmadığımı anlardın yazdıklarımdan eşimi 9 yıldır tanıyorum ve ilk defa kıskanıyorum acımasızca eleştirmiş olmak için eleştiriyorsunuz
o zaman bende şunamı takılmalıyım senin yazdıklarından ev hanımlarını küçümsüyorsun deyip yanlışmı anlamalıyım seni ? bence ev hanımlarıda sandığın kadar iş ortamını bilmeyecek insanlar değildir emin ol bizim gibi çalışan hanımlar kadar çok saygıyı hakeden gayet bilinçli kültürlü insanlardır

Son düzenleme:
nedir bu dul takıntısı anlamadım .
biz dul diye değil ,hareketleri anormal diye temkinli olmasını istedik konu sahibinden .
yarası olan gocunur :ssz:

konu sahibini anladım, sadece olayı netlestırmek ıcın kızdan bahsetmıs medenı durumu vs. kız bekar olsa, ne işi var bekar kızın evlı adamın yanında denırdı, evli olsa evlı kadının kocası yokmu denırdı, bosanmıs ıse ne ısı var bosanmıs kadının denebılıyor, yanı ılla bosanma asamasında dıye degıl buradakı tepkiler sorun kadın olmasında ki konu sahıbının anlatmasına gore de sabahki goruntuye gore kendı gıdebılecek konumda.
bu durumda eşimi kıskanmadıgım halde ben de rahatsız olurdum, kendı gıdebılecekken esımle gıdıp bırde beklemesıne musade edıyorsa ilgiye aç (eşime karsı degıl herhangı) oldugunu ve bu yonunu esımın tatmın etmesını ıstemezdım.
artniyetli gelebilir ama oyle, bende yalnız yasayanlardandım yıllarca cok daha cıddılerıyle karsılastım, kendım gıttım. kimsenin ruhu bıle duymadı, heleki komsularımın.......

ya gerçekten medeni hallerine takılmadım okumadan yorum yapıyorlar sanırım size teşekkür ederim.. etrafımda öyle insanda var ama ben bi bunu kıskandım hepsi bu

evet okumadan yorum yapıyor bazı arkadaşlar takılma buna, senin içine sinmiyorsa sinmiyor bu önemli, dul olması mesele değil evli de olabilirdi bekar da sen kötü bir elektrik almışsın sonuçta, kadınlar hisseder bence, ayrıca kıskançlık güvenle muhakkak alakalıdır ama seven kıskanır sevgi varsa kıskançlıkta vardır güven varsa bu kıskançlık ölçülüdür, haa hani bir de arkadaş senin kocan çok mu mükemmel kız senin kocana mı kalmış demiş ya çok güldüm:) kocalarımız herkes için öyle olmasa da bizim için mükemmel oldukları için aşığız evliyiz değil mi eminim senin için de öyledir. umarım mutlu mesut devam eder evliliğin

Yazılanları görünce ağzım açık aldı.
Ya hu biraz empati yapın, 25 yaşında anasız, atasız, erkeksiz dul bir bayan.
Bi vakit rahatsızlanmış, canıyla cebelleşiyor siz hala eşimi ayartırmı derdine düşmüşsünüz. Vallahi pes.
Dul kadınlar potansiyel birer yuva yıkan olarak aksedilmiş, hem cinslerimin çoğunluğunun böyle düşünmesi beni şaşırttı.
Velev ki eşiniz bi şeytana uydu o veya birbaşkasıyla Allah korusun sizi aldattı.
O zaman da herkes kocayı suçluyor, ona beddua ediyor, boşan, bu adam seni zaten sevmiyormuş falan diyor :D
İş kocanızda bitiyor hanımefendi, demek ki siz de o güven ortamı henüz oluşmamış.
Büyük bi iyilik yapmışsınız, sevabına gölge düşürmeyin.

Kıskanmanız çok normal ağır hasta da değilmiş eşinizle beraber gitmeniz gerekirdi ama bebek varmış gidememişsiniz tedbiri elden bırakmayın bugüne kadar hissetmediğiniz bir duyguyu birden hissetmeye başladıysanız vardır bir sebebi evde huzursuzluk cikarmayın ama gözünüzü de kapatmayın bir süre konuyu başka yerlere çekmeye çalışanları da kafanıza takmayin millet çatacak yer arıyor özel hayatlarındaki mutsuzlukların acısını burada çıkarmaya çalışıyorlar

Sorun kadının boşanmış olması değil bekar olması. Konu sahibi bunu belirtti diye neden yüklendiniz anlamadım. Boşanma aşamasında demiş sadece. Eminim hiç evlenmemiş bir kız olsaydı da aynı şüpheye düşerdi. Çünkü olayın boyutu farklı. Başka şeylerinden tiksinmiş insanların. Boşanmış olmasını sadece bekar olduğunu vurgulamak için dile getirmiş. Bu kadar alınganlık yapmayın bence.

Eşinizin gidip beklemesi çok gereksiz olmuş. Onun da işi gücü yok mu? Çok acayip gerçekten. Ayrıca insanlar ne kolay yük oluyor komşularına anlamıyorum. Beni kessen hastayım götür diyemem komşuma. .komşum ısrar etse hayır çok iyiyim diye numara yapar, taksiye atlar giderim. Ödüm kopar birine yük olucam rahatsızlık vericem diye.

Konu sahibi haklısın. Kıskançlık açısından demiyorum. Eşinden şüphen yoksa sallama. Şüphelerinde yanılıyorsundur muhtemeln. ama kız gerizekalının teki bence taksi olan yerde elden ayaktan düşmedikçe kimseye yük olunmaz böyle. Çok hastaysan da ambulans gelir zaten. Bence kendinizi kullandırtmayın böyle insanlara.

Son düzenleme:
evet okumadan yorum yapıyor bazı arkadaşlar takılma buna, senin içine sinmiyorsa sinmiyor bu önemli, dul olması mesele değil evli de olabilirdi bekar da sen kötü bir elektrik almışsın sonuçta, kadınlar hisseder bence, ayrıca kıskançlık güvenle muhakkak alakalıdır ama seven kıskanır sevgi varsa kıskançlıkta vardır güven varsa bu kıskançlık ölçülüdür, haa hani bir de arkadaş senin kocan çok mu mükemmel kız senin kocana mı kalmış demiş ya çok güldüm:) kocalarımız herkes için öyle olmasa da bizim için mükemmel oldukları için aşığız evliyiz değil mi eminim senin için de öyledir. umarım mutlu mesut devam eder evliliğin

tabiki kocam mükemmel değil sadece etraftan çok takdir gören keşke allah benim kızımada böyle koca versin diyen an az 10 kişi vardır inanın onların hiçbirini kıskanmadım eşime gıptayla bakanlar oldu bana dile getirende gerçekten hiç kıskanmamıştım ilk defa oluyor

Sirf bosanmis diye kadinlari kotu ahlakli zannediyosunuz. Sonra da kendi copluk gibi evliliklerinizde debelenip duruyorsunuz. Aman bosanmis kadin olmayayim diye. Kucuk dunyanin kucuk zihinlileri.

Kıskanmanız çok normal ağır hasta da değilmiş eşinizle beraber gitmeniz gerekirdi ama bebek varmış gidememişsiniz tedbiri elden bırakmayın bugüne kadar hissetmediğiniz bir duyguyu birden hissetmeye başladıysanız vardır bir sebebi evde huzursuzluk cikarmayın ama gözünüzü de kapatmayın bir süre konuyu başka yerlere çekmeye çalışanları da kafanıza takmayin millet çatacak yer arıyor özel hayatlarındaki mutsuzlukların acısını burada çıkarmaya çalışıyorlar

hakikaten o kadar kötü yerlere çekildiki konum bende şaşkınım çatacak yeri olan varmış olabilir tabi saygı duyarım herkes farklı düşünüyor

Sorun kadının boşanmış olması değil bekar olması. Konu sahibi bunu belirtti diye neden yüklendiniz anlamadım. Boşanma aşamasında demiş sadece. Eminim hiç evlenmemiş bir kız olsaydı da aynı şüpheye düşerdi. Çünkü olayın boyutu farklı. Başka şeylerinden tiksinmiş insanların. Boşanmış olmasını sadece bekar olduğunu vurgulamak için dile getirmiş. Bu kadar alınganlık yapmayın bence.

Eşinizin gidip beklemesi çok gereksiz olmuş. Onun da işi gücü yok mu? Çok acayip gerçekten. Ayrıca insanlar ne kolay yük oluyor komşularına anlamıyorum. Beni kessen hastayım götür diyemem komşuma. .komşum ısrar etse hayır çok iyiyim diye numara yapar, taksiye atlar giderim. Ödüm kopar birine yük olucam rahatsızlık vericem diye.

Konu sahibi haklısın. Kıskançlık açısından demiyorum. Eşinden şüphen yoksa sallama. Şüphelerinde yanılıyorsundur muhtemeln. ama kız gerizekalının teki bence taksi olan yerde elden ayaktan düşmedikçe kimseye yük olunmaz böyle. Çok hastaysan da ambulans gelir zaten. Bence kendinizi kullandırtmayın böyle insanlara.

katılıyorum...

birde sanırım kız ilgi görmek istiyor ve nazlanıyor birilerine yoksa adama derdi 'işiniz vardır lütfen gidin ben taksiyle dönerim teşekkür ederim' falan diye...

ben olsam izin vermezdim, he çok acil ve büyük bir durum varsa bende giderdim...

hakikaten o kadar kötü yerlere çekildiki konum bende şaşkınım çatacak yeri olan varmış olabilir tabi saygı duyarım herkes farklı düşünüyor

arkadasım konunu destek almak desarj olmak ıcın actın ama ıyıce sınır kupu oldun, eşinde gelmiş onunla rahatsızlıgını konusursun artık, en ıyısı kapattır konunuda daha fazla uzulme.

Son düzenleme:

malesef böle oldu burası.. genel konular hariç eş ile ilgili konu açmaktan çekiniyorum artık:1:... anlayanlar seni anladı zaten. takılma...

Back
X