- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ben boşanmış ya da boşanmak üzere olan insanlara bilmem ne muamelesi yapan insanları hiç sevmiyorum kusura bakmayın da abartı gördüm yazdıklarınızda sırf kendinizi burada haklı çıkarmak için ne var bunda demesinler diye. Neden size kadın evli mi bekar mı diye sorsun ki yanlış anlaşılacağını bilir yok bakkala sende bekarsın bende demiş bilmem ne. Kocası ölmüş ya illa birine yazacak ya da kız boşanmak üzere ya saatli bomba hemen eşine yazacak dimi işte bu fikirler yüzünden insanlar boşanmaya korkuyorlar. Bakkal kendini kurtaramıyormuş da böyle bir şey olsa zaten evden çıkarırlar kimse böyle bir komşu istemez. Hastaymış eşinizde araba varmış götürmüş beklemiş ne var bunda hemen şüpheleniyorsunuz eşiniz bunu yapacak adamsa eşinize sorun hesabını. Benim annemde boşandı çok zorluklar çektik annem açık makyaj yapan bir kadındı bize kiraya ev vermiyorlardı düşünün, kadınlar istemiyordu özellikle neden kocalarını baştan çıkarır diye. Ama tek derdi çalışmak çocuklarına bakmaktı. Çok laf söz oldu ki annem işten eve evden işe giden bir bayandı çok güzeldi her kadının dikkatini çekiyordu. Oysa onun bizden başka derdi yoktu. Sırf bir adam asılıyor diye ki annem kovmuştur kendisini ki polisti kimi kime şikayet edeceksin karısı kapımıza dayandı annemi ayartmakla suçladı. Eşinize güveniyorsanız sorun etmeyin bir kerelik bir şey eşinizde sabah gidiyor akşam geliyor ne zaman görüşecekler.