- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.137
- 298
Ya varya her taraf afedersiniz sahtelik kokuyo kim neye garanti verebilir.nw esine ne babana nede başka insanlara yüzde yüz guvenememeli bununda binlerce örneği var..insan yillar sonra hic yapmicagi seyleri yapmaya basliyo hayat sartkarina göre alskanliklar huylar hareketler konusma tarzi felan hersey değişebilir yasiniz ilerlesin de öyle konusun hayat tecrubeniz yoksa gördüğünüz duydugunuz seylwr kisitliysa sessiz kalin daha iyi olur. Bakin arkadaş bir ayeti soyledi 3ucusu şeytan dir dedi .bunu senu yaradandan yoktan var edenden daha iyi bilemezsiniz. Siz bir kac senelik tanidiginiz kocanizii yapmaz diyemessiniz ki karsisindaki kadini konu sahibi hic mi hiç tanimiyor.
Sonra siz aldatildim hic ummadigim anda hersey guzelken felan diye konu acarsiniz .yada ilk etapta herkes herkese bosanin desin.coj karışık yazdım ama yasanmis hikayeyi anlattim size hâlâ birileri senin babanin icinde fesatlik varsa diye yazabiliyolar .bir empati yapin yaaa nerde yasiyosunuz tabi bazilarina göre ne internetten bilmem sunlara bakarsa aldatma sayilmaz falan dersiniz .tabiii aldatma sayilmaz ama gönlü beni arzulamiyor ben onu tatmin edemiyorum anlamına gelir.gencken bilgisayarlardan haz alan es yaskanincada mi oyle yapican yaninda hizmetciligini yapican yaninda nite duruyosun ozaman .bakin Melek programina su an öğrenin kime guvenilecek mis ne ese ne komsuya ne arkadasa bu zamanda .Mehmet Coskundenuze bilmeyenlere tabii bu demek degildir kendini kaoat bir yere ama yüzde yüz olmaaaZ
Hocam konuları mı karıştırdınız, KKda açılmış bütün konularla ilgili toplu cevap mı vereyim dediniz, babanın içinde fesatlık var mı kısmını kime dediniz, şu kırmızı yeri p o r n o ile ilgil ikonu açmış birine yazacaktınız da bu başlıktan toptan mı cevap vereyim dediniz hiç anlamadım.