Süprizzzz

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
Kızlar selamlar Hoppa

Önümüzdeki ay eşimin doğum günü bu ayın başından beri düşünüp duruyorum kafama uyan yapabileceğim bir süpriz bulamadım netten çok araştırdım bana uymuyor dert oldu bana :KK43: bana yardımcı olabilir misiniz? eşime güzel bir doğum günü süprizi yapmak istiyorum mütevazi öyle çok iddaalı bir şey olmasın kendisi pek hoşlanmıyor da :oops: hadi fikirlerinizi paylaşın fiyonkla :KK33:

Kızlar selamlar Hoppa

Önümüzdeki ay eşimin doğum günü bu ayın başından beri düşünüp duruyorum kafama uyan yapabileceğim bir süpriz bulamadım netten çok araştırdım bana uymuyor dert oldu bana :KK43: bana yardımcı olabilir misiniz? eşime güzel bir doğum günü süprizi yapmak istiyorum mütevazi öyle çok iddaalı bir şey olmasın kendisi pek hoşlanmıyor da :oops: hadi fikirlerinizi paylaşın fiyonkla :KK33:

Tatil tatil tatil. Erkek milletini en çok mutlu eden şey bu. İmkan varsa bir iki geceligine bir yerlere kaçın.

Bende Aynı düşüncelerdeyim kafayı yicem aklıma bişi gelmio takılıyim bu konuya belki güzel fikirler gelir :)

Tatil tatil tatil. Erkek milletini en çok mutlu eden şey bu. İmkan varsa bir iki geceligine bir yerlere kaçın.

Ay nasıl güzel olur sephoraa eşim yoğun çalışıyor adamın 4 haftalık yıllık izni var kullanamıyor bile dün mesai yaptılar düşün :KK23:

Bende Aynı düşüncelerdeyim kafayı yicem aklıma bişi gelmio takılıyim bu konuya belki güzel fikirler gelir :)

Bana da dert oldu yahu bu mart ayının başından beri düşünüyorum bulamıyorum inşallah sana ve düşünen bütün arkadaşlara faydası olur bakalım ne öneriler gelecek KK kadınlarına güveniyorum En Büyük KK :KK73:

valla 1-2 gün herşeyden uzak bi kaçamak çok iyi olur oteli arayıp odayı biraz süsleme ve küçük bi pasta istetebiliyosunuz

Çok yoğun çalışıyor eşim dün ilk defa hafta sonu pazar dahil mesai yaptılar güvenemiyorum ki iş yoğunluğuna nasıl yapacağım off :KK51:

en azından sabah işe kalkıp gidebilcek şekilde bi yer olsun(mesafe olarak arabanız varsa bnce güzel olur) ona da ii gelir gece tabii yapacaklarınız size kalmış adamın kafasındaki yoğunluğu 1 gece de olsa unutturabilirsin:KK48::KK48:daha fazla konuşamıyorummmm

Bende çok yaratıcı değilimdir :) güzel bi yemek hazırlamştm bol mumlu bi ew we aylar öncesinden zorla seçtiğim saati wermiştim bide. amaan hepsi bahane mutlu sonla biten gece şahanee :KK22::21:

en azından sabah işe kalkıp gidebilcek şekilde bi yer olsun(mesafe olarak arabanız varsa bnce güzel olur) ona da ii gelir gece tabii yapacaklarınız size kalmış adamın kafasındaki yoğunluğu 1 gece de olsa unutturabilirsin:KK48::KK48:daha fazla konuşamıyorummmm

hihihihi :-) ağva tarafına gidebiliriz aslında cmt akşamı giriş yapsak koca bir pazar bize kalır :p hem ikimize de iyi gelir belki çok bunaldık havalardan işten iyice içim şişti istanbuldan işten :mad:

Şahane olur bence. Bir de guzelinden bir restoran ayarla. Miss...

Pasta işini nasıl ayarlayabilirim sence böyle bir plan yapsam oradakilere söylesem olur mu pasta felan mı alacağım yoksa ay çok odunum sephoraa kabul ediyorum hiç anlamam bu işlerden :-):-)

X