süpürge konusunda çok kararsızım

yldzgrsy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2014
123
65
35
Arkadaşlar süpürge konusunda çok kararsız kaldım çeyizimi tamamlıyorum ve herşeyin en kullanışlısı iyisi olsun diye uğraşıyorum. Çok araştırma yapmak iyice kafamı karıştırdı. Dyson dc52 animal complete ve ihlas aura cleanmax arasında kaldım. İkisininde ayrı özellikleri var. Lütfen bana öneride bulunur musunuz ?

Ben dyson aldım allergy serisinden ama dyson iyidir bana göre bütün araştırmalarım bu yöndeydi Hoppa

ya rica etsem en begendiğin özelliklerini yazarmısın bana
Bir kere en başta bizi cezbeden dysonun filtre değiştirme gibi bir derdi yok philips marathon alacaktık mesela senede bir değiştirmeyle bir kaç senede aynı paraya gelecekti başta bizi ikna etmesinin sebebi oldu bu ömürlük filtre :KK53:Alerji rahatsızlığı olanlar için hepa filtresi var benim var neye olduğunu bilmiyoruz ama var yani anneminde var gerekliydi bu seçeneği de :KK16:Diğer süpürgeler zamanla emiş gücünü kaybediyor dyson için emiş gücünü kaybetmediği söyleniyor onuda deneyerek göreceğiz :21:Çekme aparatı hoşuma gitti acayip sert o başındaki kıllar halıyı sökmezse iyidir :KK70:Tozların toplandığı hazneyi çıkartıp bir kovanın çöpün içine düğmesine bastığın an kendi boşaltmaya başlıyor benim gibi tembellere birebir :rolleyes:Hareketleri ağır değil çok zorlanmazsın dediler onuda göreceğiz bir de en güzeli uzay aracına benziyor aynı tipini çok sevdim:KK36::KK53:

beni mest eden özellikleri belliki aynı şekilde senide mest etmiş saol canım kararımı verdim bu ay bitanede ben alıcam

Merhaba

dyson iyi bir seçim olur. İyi bir fiyata da almak istiyorsan arkadaşım gibi fiyatımbu.com diye bir site var oradan teklif verip istediğin fiyata alabilirsin. Güle güle kullan.

Bende buğün Dyson Anımal Total Complate modelini aldım. Eve gelir gelmez test ettim,I NA NIL MAZ memnun kaldım :21: Ilk başta beni cezbeden özelliği halıyı dövercesine temizleyen döner başlıklı başlığı. Halını arasındaki her şeyi çekip alıyor,saç kıl tüy anında tertemiz... Köpek almayı düşünüyoruz,inanılmaz işimize yarayacak :KK66: şeklide çok hoşuma gitmişti zaten,ilk görüşte aşktı bizimkisi :KK45: Umarım memnuniyetle kullanırım :KK66: Sanada tavsiye ederim canım :KK66:

Bende buğün Dyson Anımal Total Complate modelini aldım. Eve gelir gelmez test ettim,I NA NIL MAZ memnun kaldım :21: Ilk başta beni cezbeden özelliği halıyı dövercesine temizleyen döner başlıklı başlığı. Halını arasındaki her şeyi çekip alıyor,saç kıl tüy anında tertemiz... Köpek almayı düşünüyoruz,inanılmaz işimize yarayacak :KK66: şeklide çok hoşuma gitmişti zaten,ilk görüşte aşktı bizimkisi :KK45: Umarım memnuniyetle kullanırım :KK66: Sanada tavsiye ederim canım :KK66:
Teşekkürler canım yorumun icin bende memnun kalıcağıma inanıyorum fiyatını indirimli yakaladığımda hemen alıcam inşallah :KK76:

philips marathon tekrar düşün derim canım. toz torbasız o kadar rahat ki açıp boşaltıyosun. reklamlarında da çıkıyor. altın rengi olan. Ben de çeyizime aldım çok memnunum, çekim gücü güzel,sessiz çalışıyor. tuttuğun kolundan makinayı açıp kapatabiliyosun yine kolundan çalışma seviyesini ayarlayabiliyosun. toz tuttuğu yerde bi çark var o herşeyi parçalayıp toz haline getiriyo. Kesinlikle tavsiye ederim.
157418966_tn24_0.jpg

philips marathon tekrar düşün derim canım. toz torbasız o kadar rahat ki açıp boşaltıyosun. reklamlarında da çıkıyor. altın rengi olan. Ben de çeyizime aldım çok memnunum, çekim gücü güzel,sessiz çalışıyor. tuttuğun kolundan makinayı açıp kapatabiliyosun yine kolundan çalışma seviyesini ayarlayabiliyosun. toz tuttuğu yerde bi çark var o herşeyi parçalayıp toz haline getiriyo. Kesinlikle tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 1485285
canım marathonu çok araştırdım ama emiş gücünün düşme riski var birde filtre derdi var onda

X