- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
beni ilk o engelledi o kdr rıyorum benimle knsma dediEE sizde adamin yüzüne telefonu kapatmissiniz ama birde heryerden engellemissiniz. Sinirle oturan zararla kalkar.
olayın öncesinde ben zaten surat yaptım ben olayı anlatsamda tmm deyip konuyu kapatıyor yyani tepkisiz teli kapatınca tepki veriyor
tepki versin diye yaptın bunu yaniolayın öncesinde ben zaten surat yaptım ben olayı anlatsamda tmm deyip konuyu kapatıyor yyani tepkisiz teli kapatınca tepki veriyor
Valla erkek arkadaş haklı. Telefonu surata kapatma boşanma sebebidir.
en azından bei taksın diyerek karşınızdaki insan bir olaya kırıldığını söylese sonra hiç onunla ilgilenmese napardınıztepki versin diye yaptın bunu yani
yok artık evli değiliz ayrıca boşanmak bu kadar kolay mı:)Valla erkek arkadaş haklı. Telefonu surata kapatma boşanma sebebidir.
dur bi kırılan sen misin doğru mu anladımen azından bei taksın diyerek karşınızdaki insan bir olaya kırıldığını söylese sonra hiç onunla ilgilenmese napardınız
evet olaydan önce ben kırıldığımı söyledim hiç oralı olmadı bile hadi görüşrüz dedi en son telefon kanıcaktı yani bnde bir sey dmedim kapattım surata kapatmak oluyo bu galiba bunu yaptımdur bi kırılan sen misin doğru mu anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?