- 3 Nisan 2016
- 494
- 1.389
- 28
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Ay alemsin canım, kusura bakma, hem yapıyorsun yapacağını hem de niye küstü diyorsuntüm günüm berbat oldu...allahın kalası..
normalde severim kendisini ama artık sinirlenincce çk büyük tavır yapmasından sıkıldım tamam bende kolay bir insan değilim başının etini yerim ama küsünce hemen barışırım .. bu odun ben telefonu suratına kapattım diye benimle şimdi konuşmuyor Allh var kaç senedir beraberiz kavgamızda bir kötü sözünü bile duymadım biz birbirimize lan bile demeyiz. mesela dedim ya iki gün knşmaz saygı evet önemli ama bazende insan çıldırıyor ne var yani kapattıysam telefonu suratına sonra aradım mesaj attım açmıyor bide benimle knsma diyor.. aramalarıda aktarmaya vermiş direk telesekretere bağlanıyor. bnde facebookumu kapattım ordan online olunca görmesin diyerek vatsaptan engelledim aramasınıda engelledim yani istesede ulaamaz bana ama çok sinir oldum ya .pire yi deve yaptı gelinen noktaya bak oturdum ağladım onun yüzünden şimdi tüm günüm berbat oldu ne güzel ödevlerimi yapıcaktım omu akşam gezmelere gidicek aklıma geldikçe sinir oluyorum
ne var yani kapattıysam telefonu suratına
Şuanki durum ben simdi arasam mesaj atsam artik biktim surekli bana sitem edicek ben dicemki bir daha yapmicam bana surekli bu son bu son affedisim dedigi icin bende aptal gibi haksiz olsamda ozur diledigim icin biktim o yuzden simddi bu sacma sapan olay bile son radde belki de bilmiyorum ama ben alttan almicam zaten umrunda degilim kasmaya gerek yok ..Anlamadım, ben başka bir şey sormuştum.
Sen benim yukarıda yazdıklarımı söylesen mi ilişkiniz çıkmaza girer yoksa şu anki halinden mi bahsediyorsun.
Ilk basta o yonlendirmeye aldi birde biz kusunca ben aptal gibi hemen barisiyorum benim yaptifim ufak bir olayda buyutupte buyutuyo benim istedigim biraz ilgi ama o bana degil arkadaslarina veriyor bu ilgiyi buraya yazinca az cok aklima geliyor ya.. kendinin umrunda degildir ben niye buyutuyorsam olayi uzuluyorsam saf gibiyiAy alemsin canım, kusura bakma, hem yapıyorsun yapacağını hem de niye küstü diyorsun
Bir de niye engelledin onu her yerden onu anlamadımbu tavrı yapmak da onun hakkı. Az izin ver çocuğa biraz sakinleşsin.
Olabilir hadi çok sinirlenince üzerine varırsın, olur böyle şeyler ama ama ufak tefek şeyler yüzünden çok başının etini yiyorsan, onun da bu tavrı koymaya hakkı var.
Ama sen böyle yapınca hem bıdı bıdı ederim, hem suratına kaparım, ama pişman olursam da hemen bağrına basmalı beni, demiş oluyorsun. Kusura bakma ama bu şımarıklık oluyor böyle yapmak, robot mu bu çocuk etkilenmesinsen fevrisin hemen sinirin geçiyor diye onunkinin de seninle aynı sürede mi sakinleşmesi lazım
Bunları dışardan görür de durumu düzeltirsin belki diye söylüyorum ayrıca
hem adem kendini de biliyorsun, değişmeye çalış azıcık
Ama önce o engelleri kaldır ve sakince bekle, sakinleşsin. hadi sabırsızsın, kendini oyalayacak bir şey bul. yarın sakin kafayla da tekrar özür dile, yumuşayınca da oturun konuşun. kurallar koyun. Bundan böyle asla yüze telefon kapamak ve telefonu yönlendirmek hiç olmasın gibi
Sormayin suan cok can yakiyo belkide ayrilcaz odun kalas yaNe masum lan.. telefonu kapatmış o da demiş nasıl kapatirsin face i dondurmuş falan.. Vay be! Ne güzel günlerdi.. Duygulandım
Ilk basta o yonlendirmeye aldi birde biz kusunca ben aptal gibi hemen barisiyorum benim yaptifim ufak bir olayda buyutupte buyutuyo benim istedigim biraz ilgi ama o bana degil arkadaslarina veriyor bu ilgiyi buraya yazinca az cok aklima geliyor ya.. kendinin umrunda degildir ben niye buyutuyorsam olayi uzuluyorsam saf gibiyi
Evet oyleyim bu benim bes sene icinde torpulenmis halimİlk başta sen telefonu yüzüne kapatmışsın, o sonra yönlendirmeye almış canım ama.. bir daha engellemek falan gerek yok ki..
Senin için çabuk soğuyordur, onun ki geç soğuyordur.. Bu huy meselesi.
En azından telefonu yüzüne kapatmaman gerektiğini anla ki yoktan sebeplerle yıpratma ilişkini.
Çok mu sinirlendin, sonra konuşalım, sinirliyim şuan de, vedalaş öyle kapat, arama bir daha da bir süre..
Bence dolmuştur o da, biraz fazla kapris yapıyorsan eğer.
Alınganlık huyu varsa konuşa konuşa halledin. Ama o alıngansa, sen de fevrisin sonuçta
Ilk basta o yonlendirmeye aldi birde biz kusunca ben aptal gibi hemen barisiyorum benim yaptifim ufak bir olayda buyutupte buyutuyo benim istedigim biraz ilgi ama o bana degil arkadaslarina veriyor bu ilgiyi buraya yazinca az cok aklima geliyor ya.. kendinin umrunda degildir ben niye buyutuyorsam olayi uzuluyorsam saf gibiyi
Evet oyleyim bu benim bes sene icinde torpulenmis halimevet hakkini yemem odun kalas diyorum kotu sozu yoktur yeri gelir ihtiyacima kosar ama bugun ben tam gorusuruz dedi bende kizdigim icin ses etmedim kapattim sonucta isi yoktu ama o benimle olmak istemedi birde diyoki gorustuk ama arkadaslar vardi yanimizda surekli telefondan yazmak aramak istemiyorum. Simdi ben yazsam beni terslicek biliyorum gururuma dokunuyor surekli ozur dilemekten yıldım onun istedigi yerleri gezmekten.ben iki yildir sinemaya gidelim diye dilimde tug bitti ama yok sevmiyormus sinemayi. Benim istedigim seyleri yapmadigimiz icin bu kadar agresifim belkide birde diger donem derslerim inanilmaz kotuydu zor bi donem yasadim, bu donem cok sukur vizelerim iyi gecti notlarimda yuksek ama ben havalar guzelken birlikte vakit gecirmek isterken o sadece kendi isiyle ilgileniyor yoruldum ben galiba
Yok engelini kaldirdim zaten o beni aramaz iki gun gecerse anca ben nasil dayanicam acaba orasi muammaOrtak hobileriniz yoksa sinema vs gibi, sen kendi hobilerini kendi arkadaşlarınla yap, o kendi hobilerini kendi arkadaşlarıyla yapsın.. Senin sevmediğin bir program yaparsa sen de gitme madem o konuda orta yola yanaşmıyor, sen de hayatını ona endeksleme böyle.
Hatan varsa özür dile yoksa dileme, bunu ayırt et diyeceğim ama sanki sen bu konularda çok serin bakamıyorsun.
Ama bu konuda hatan telefonu kapatmak, özür dileyeceksin tabi zamanı gelince
Onun haksız olduğunu düşündüğün durumlar varsa, akıllı ol, haksız duruma düşme, çekil köşene, darıl en fazla, alsın gönlünü hatalıysa.
Yazık ona da, sana da, ilişkiye de değil mihadi sakin sakin dersini çalış ya da takıl buralarda, ama sarma çocuğa tamam mı, bekle biraz
Genelde etrafimda imrenilen bir iliskim oldugu icin dedim arkadaslarimizi oda biliyor bende biz birbirimize lan desek knsmaz benle ne ben onla, ne de o brnle yani en kotu kelimemiz odur bes senede bunu belirtmek icin dedim..Lan bile demiyoruz ne demek
Zaten denmemesi lazım
Asker arkadaşı değilsiniz ki
Bi de biri benim yüzüme telefon kapatsa daha muhatap olmam
Bi bardak soğuk su iç üstüne, çocuk haklı
Aferin gençlerGenelde etrafimda imrenilen bir iliskim oldugu icin dedim arkadaslarimizi oda biliyor bende biz birbirimize lan desek knsmaz benle ne ben onla, ne de o brnle yani en kotu kelimemiz odur bes senede bunu belirtmek icin dedim..
Benim istediklerim daha cok gezmek tamam oda seviyorda hep fark ettimde onun dedigi seylerri yapiyoruz . Bide ben buluyorum suraya gidelim sugun bulusalim iste sunu yiyelim bunu yapalim .. ama ben bu kadar uzatmiyorum . Küs uyumak bile normallesti artik benim icim rahat degilsede o gayet normal suan
Peki ben napayim sizce ? Ben bide telefonu kapattigimi inkar edicem mecburen abim geldi demistim cnku kizmasin diye..onun da şuan normal olduğunu hiç sanmıyorum.
sadece kıyamet kopsa öyle görünüyor genelde erkekler.
tüm günüm berbat oldu...allahın kalası..
normalde severim kendisini ama artık sinirlenincce çk büyük tavır yapmasından sıkıldım tamam bende kolay bir insan değilim başının etini yerim ama küsünce hemen barışırım .. bu odun ben telefonu suratına kapattım diye benimle şimdi konuşmuyor Allh var kaç senedir beraberiz kavgamızda bir kötü sözünü bile duymadım biz birbirimize lan bile demeyiz. mesela dedim ya iki gün knşmaz saygı evet önemli ama bazende insan çıldırıyor ne var yani kapattıysam telefonu suratına sonra aradım mesaj attım açmıyor bide benimle knsma diyor.. aramalarıda aktarmaya vermiş direk telesekretere bağlanıyor. bnde facebookumu kapattım ordan online olunca görmesin diyerek vatsaptan engelledim aramasınıda engelledim yani istesede ulaamaz bana ama çok sinir oldum ya .pire yi deve yaptı gelinen noktaya bak oturdum ağladım onun yüzünden şimdi tüm günüm berbat oldu ne güzel ödevlerimi yapıcaktım omu akşam gezmelere gidicek aklıma geldikçe sinir oluyorum
Ay canim sen ne tur iliskiler yasiyorsun anlatta bizde senden bir sey ogrenelimmmÇoluk çocuk ilişkisinden ne bekliyorsun iste...
Watsaptan engellemeler face kapatmalar gezcek tozcak diye düşünmeler tel kapadı diye küsmeler tripler en iyisi evcilik oynayın siz :)
tüm günüm berbat oldu...allahın kalası..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?