- 5 Şubat 2015
- 8.379
- 24.176
- 398
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Mesela bu sefer neden kavga ettiniz? Neydi yapmadığı, dinlemediğievet haklısınız biz çok kavga etmeyiz zaten pek bu konular çok canımı sıkıyor ben bir sey desem dinler beni ama uygulamaya geçmez kaç kere dedim bilemedim şimdi ay of bide telefon beklicem saff gibi yani sinirliyken hakim olamıyorum kendime
belkide haklısınız . hataydı yapmam ama snra aradım kaç kere açmayan oydu
normalde ben okula gidip ödevimi yapacaktım oda okul tarafına gelicekti ama akşama işi vardı erkenden dönecekti zaten dört günndür görüşmüyorduk en son tüm arkadşlarla birlikte bir plan yapmıştık bende zaten bunalmıştım hani bir saat yani çay içip kalkıcaz. gerçi düzgünce dedi ama daha pazartesi gürüştük dedi sen ödevini yap dedi ama bu ödevin zamanı var ben o gidince kütüphanede kalıp yapacaktım aslında canımı sıkan benimle vakıt geçirmek istemememsıydi ve bir şey olamamış gibi davranmasıydıMesela bu sefer neden kavga ettiniz? Neydi yapmadığı, dinlemediği
normalde ben okula gidip ödevimi yapacaktım oda okul tarafına gelicekti ama akşama işi vardı erkenden dönecekti zaten dört günndür görüşmüyorduk en son tüm arkadşlarla birlikte bir plan yapmıştık bende zaten bunalmıştım hani bir saat yani çay içip kalkıcaz. gerçi düzgünce dedi ama daha pazartesi gürüştük dedi sen ödevini yap dedi ama bu ödevin zamanı var ben o gidince kütüphanede kalıp yapacaktım aslında canımı sıkan benimle vakıt geçirmek istemememsıydi ve bir şey olamamış gibi davranmasıydı
ama ilk o beni yönlendirmeye almış ben saatlerce telefon bekleme moduna giriccektim belki suan haklıyken haksız duruma düştüm ama inana bir sürü aradım mesajlar attım tenezüll etmedi zoruma gitti
Peki sen adama neden diye sordun mu? Belki bir işi çıktı, belki seni hakikaten işinden alıkoymak istemedi? Neden hemen benimle vakit geçirmek istemiyor diye tribe giriyorsun?normalde ben okula gidip ödevimi yapacaktım oda okul tarafına gelicekti ama akşama işi vardı erkenden dönecekti zaten dört günndür görüşmüyorduk en son tüm arkadşlarla birlikte bir plan yapmıştık bende zaten bunalmıştım hani bir saat yani çay içip kalkıcaz. gerçi düzgünce dedi ama daha pazartesi gürüştük dedi sen ödevini yap dedi ama bu ödevin zamanı var ben o gidince kütüphanede kalıp yapacaktım aslında canımı sıkan benimle vakıt geçirmek istemememsıydi ve bir şey olamamış gibi davranmasıydı
Benim kocam da çok kızıyodu telefonu suratıma kapatmama ama artık alıştıtüm günüm berbat oldu...allahın kalası..
normalde severim kendisini ama artık sinirlenincce çk büyük tavır yapmasından sıkıldım tamam bende kolay bir insan değilim başının etini yerim ama küsünce hemen barışırım .. bu odun ben telefonu suratına kapattım diye benimle şimdi konuşmuyor Allh var kaç senedir beraberiz kavgamızda bir kötü sözünü bile duymadım biz birbirimize lan bile demeyiz. mesela dedim ya iki gün knşmaz saygı evet önemli ama bazende insan çıldırıyor ne var yani kapattıysam telefonu suratına sonra aradım mesaj attım açmıyor bide benimle knsma diyor.. aramalarıda aktarmaya vermiş direk telesekretere bağlanıyor. bnde facebookumu kapattım ordan online olunca görmesin diyerek vatsaptan engelledim aramasınıda engelledim yani istesede ulaamaz bana ama çok sinir oldum ya .pire yi deve yaptı gelinen noktaya bak oturdum ağladım onun yüzünden şimdi tüm günüm berbat oldu ne güzel ödevlerimi yapıcaktım omu akşam gezmelere gidicek aklıma geldikçe sinir oluyorum
yooo gayette sesi iyiyydi güleç güleç olsa der bende derim çünkü pzrtesi görüştk gerek yok demeye getirdiPeki sen adama neden diye sordun mu? Belki bir işi çıktı, belki seni hakikaten işinden alıkoymak istemedi? Neden hemen benimle vakit geçirmek istemiyor diye tribe giriyorsun?
Belki bir olay yaşadı, siniri bozuldu ve sana da yansıtmasın diye, sen de işine bak, sonra görüşelim dedi?
Sen niye "bir sorun mu var, canım?" diye sormuyorsun da, hemen "beni kesin sevmiyor, benimle vakit geçirmek istemiyor" diye kendi kendine bilenip, drama queenlik yapıyorsun?
Senin her anın her anını tutuyor mu? Belki bir şeye canı sıkıldı ve evine gidip uyumak istiyor, adam. Konuşun derken bunu kastediyorum, işte.
sinirli bana bu böyle bi model .. normalde böyle büyük bir şey yapayım tepki vermez böyle incik cincik şeyleri büyütür bir gün geçer aramaz sonra arar bnde ulaşamasın diye yaptım benim yaşadığımı yaşasın
Heh bak sesi iyiydi diyorsun. Benim çoktur moralim bozukken belli etmeyeyim diye şen şakrak konuştuğum. Ona sormadığın için her şey senin varsayımın.yooo gayette sesi iyiyydi güleç güleç olsa der bende derim çünkü pzrtesi görüştk gerek yok demeye getirdi
e azından benimle bir kaç gün konuşmayacaği knştğumuz an bana sitem edeceği ve benimde artık yorulduğum iş çıkmaza girer bu şekildeHeh bak sesi iyiydi diyorsun. Benim çoktur moralim bozukken belli etmeyeyim diye şen şakrak konuştuğum. Ona sormadığın için her şey senin varsayımın.
Neden sormuyorsun, neden bugün görüşmüyoruz, ben programımı ayarlamıştım, benim için sorun değil, senin işin mi çıktı diye?
yaş kaçtüm günüm berbat oldu...allahın kalası..
normalde severim kendisini ama artık sinirlenincce çk büyük tavır yapmasından sıkıldım tamam bende kolay bir insan değilim başının etini yerim ama küsünce hemen barışırım .. bu odun ben telefonu suratına kapattım diye benimle şimdi konuşmuyor Allh var kaç senedir beraberiz kavgamızda bir kötü sözünü bile duymadım biz birbirimize lan bile demeyiz. mesela dedim ya iki gün knşmaz saygı evet önemli ama bazende insan çıldırıyor ne var yani kapattıysam telefonu suratına sonra aradım mesaj attım açmıyor bide benimle knsma diyor.. aramalarıda aktarmaya vermiş direk telesekretere bağlanıyor. bnde facebookumu kapattım ordan online olunca görmesin diyerek vatsaptan engelledim aramasınıda engelledim yani istesede ulaamaz bana ama çok sinir oldum ya .pire yi deve yaptı gelinen noktaya bak oturdum ağladım onun yüzünden şimdi tüm günüm berbat oldu ne güzel ödevlerimi yapıcaktım omu akşam gezmelere gidicek aklıma geldikçe sinir oluyorum
Anlamadım, ben başka bir şey sormuştum.e azından benimle bir kaç gün konuşmayacaği knştğumuz an bana sitem edeceği ve benimde artık yorulduğum iş çıkmaza girer bu şekilde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?