- 26 Şubat 2016
- 210
- 96
- 13
- 34
- Konu Sahibi Sevimli_panda
-
Bugun asla okuyamam okusamda anlamam yarin okula gidicem orda calisicamders calis!
yarin okudugunu anlamak icin, su an uyuman gerekiyor. biliyorsun degil mi :)Bugun asla okuyamam okusamda anlamam yarin okula gidicem orda calisicam
Evetyarinda telefona bakmaktan calisamam kesin sinir oluyorum kendime en ufak kavgada bu kadar cok uzulmeye alt tarafi arayip sormuyor ne sanki olummu var ucunda .. bende umursamak istemiyorum ama simdi bile o fosur fosur uyuyo ben burdayim ..
Ay canim sen ne tur iliskiler yasiyorsun anlatta bizde senden bir sey ogrenelimmmnasil ciddi iliski olurr senden dinleyelim herkes ogrensin
Ya kaybol sacma sapan sekilde yazip enerjimi somurme :) hadi canimBöyle cıvık bi ilişki olmadıgı aşikar.
Evettttt :) mesaj atti sabah :) iyiyiz engeledigimi gormemis sadece neden resmi kaldirdin dedi oyle sanmis neyseki ucuz kurtuldum;DNe oldu merak ettim aradı mı ?
ne kadar zamandır birliktesiniz?tüm günüm berbat oldu...allahın kalası..
normalde severim kendisini ama artık sinirlenincce çk büyük tavır yapmasından sıkıldım tamam bende kolay bir insan değilim başının etini yerim ama küsünce hemen barışırım .. bu odun ben telefonu suratına kapattım diye benimle şimdi konuşmuyor Allh var kaç senedir beraberiz kavgamızda bir kötü sözünü bile duymadım biz birbirimize lan bile demeyiz. mesela dedim ya iki gün knşmaz saygı evet önemli ama bazende insan çıldırıyor ne var yani kapattıysam telefonu suratına sonra aradım mesaj attım açmıyor bide benimle knsma diyor.. aramalarıda aktarmaya vermiş direk telesekretere bağlanıyor. bnde facebookumu kapattım ordan online olunca görmesin diyerek vatsaptan engelledim aramasınıda engelledim yani istesede ulaamaz bana ama çok sinir oldum ya .pire yi deve yaptı gelinen noktaya bak oturdum ağladım onun yüzünden şimdi tüm günüm berbat oldu ne güzel ödevlerimi yapıcaktım omu akşam gezmelere gidicek aklıma geldikçe sinir oluyorum
O kadar cok bosanma sebebi varki artik hangisi sebep hangisi degil bilemiyoruz o dereceye geldi..Valla erkek arkadaş haklı. Telefonu surata kapatma boşanma sebebidir.
O kadar cok bosanma sebebi varki artik hangisi sebep hangisi degil bilemiyoruz o dereceye geldi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?