suratına telefonu kapatmak...... abarttı ya

hangimiz haklı ?

• ben mi

OY: 3 9,1%
  • o mu

OY: 30 90,9%

• Ankete Katılan
    33
Evet yarinda telefona bakmaktan calisamam kesin sinir oluyorum kendime en ufak kavgada bu kadar cok uzulmeye alt tarafi arayip sormuyor ne sanki olummu var ucunda .. bende umursamak istemiyorum ama simdi bile o fosur fosur uyuyo ben burdayim ..

ne kadar zamandır birliktesiniz?

Şu ankette hiçbiri şıkkı niye yok acaba ? Saçma bir konu yani çocuksu şeyler şu engelleme işleri anlamıyorum sonradan zaten açacaksın engeli ne diye engellersiniz

Adamın suratına kapatıp engelliyorsun sonra cevap vermedi diye zoruna mı gidiyor.. ne ilginçsin

O kadar cok bosanma sebebi varki artik hangisi sebep hangisi degil bilemiyoruz o dereceye geldi..

Ciddi bi ilişki olup boşanma sebebi olsa öp başına koy.

Neden trip attı, neden whatsaptan engelledi, neden facemi kurcaladı, neden gözünün üstünde kaşın var dedi vıdı vıdı vıdı vıdı çocukça boş işler işte.

Beş senedir beraberiz adam telefon kapatmaya kil oldugu halde kapattim napiyim dinlemiyodu beni ama abim geldi demistim ne var yani ^^ zaten facebook filan actim olaydan snra sacmaladigimi anladim fark etmedi bile onu cnku sinirden vatssapa bile girmemisti girdigi an gordugunde bile knsma penceresini acmadigi icin sadece resmim yok ciktigi icin resmi kaldirdim sanmis :) iyi niyetli yine... ertesi gun mesaj atti pist diye bu arada cocukca olabilir evet ama bir daha yapmam zaten oyle bir sey kendi kendime engelleyip engeli kaldirdim neyseki baristik ^^ bu arada odun modun diye iyi giydirmisim pisman oldum ya valla

Bunu anlamış olman çok iyi, baştan bana tepki verdin ama bahsettiğim noktadasn şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…