suratına telefonu kapatmak...... abarttı ya

hangimiz haklı ?

• ben mi

OY: 3 9,1%
  • o mu

OY: 30 90,9%

• Ankete Katılan
    33
düşünüyorum teli kapatıyorum kapatmazsam ikimiz de kırılcaz diye uyarırdım yaptığım da bu zaten çünkü huyumu biliyorum sinirliyken kalp kırabiliyorum

Niye engelledin ki adam senin telefonlarini bile acmiyo niye arasin ki seni
sinirli bana bu böyle bi model .. normalde böyle büyük bir şey yapayım tepki vermez böyle incik cincik şeyleri büyütür bir gün geçer aramaz sonra arar bnde ulaşamasın diye yaptım benim yaşadığımı yaşasın

evet olaydan önce ben kırıldığımı söyledim hiç oralı olmadı bile hadi görüşrüz dedi en son telefon kanıcaktı yani bnde bir sey dmedim kapattım surata kapatmak oluyo bu galiba bunu yaptım
pek öyle surata kapamak gibi olmamış sanki zaten kapatacakmışsın elini çabuk tutmuşsun gibi bilemedim ya

Kizmissin kapamissin buyutulecek sey degil. O senden bunalmis bunu bahane etmis bi sure kafasini dinlemek istemis aramaz merak etmr

az önce arkadaşım bakmıştı vatsapa girmemişti yani engellediğimi görmemişti görmediyse kaldırıcam ama arkadaşım açmıyo teli ay bilemedim ya napıyım ki şimdi

ikinizde haksızsınız. biraz medeni ve olgun olun bence. hemen engellemeler filan çok çocukça.
ya arıyorum arıyorum bana mesaj atıyo knşmak istemiyorum diye he bide ben ona teli suratına kapattım dmedim abim gelldi dedim yani ayrıca tam kapatılıyorken bişey demeyip kapattım günümü berbat etttı

az önce arkadaşım bakmıştı vatsapa girmemişti yani engellediğimi görmemişti görmediyse kaldırıcam ama arkadaşım açmıyo teli ay bilemedim ya napıyım ki şimdi
Madem engeli kaldıracaksın, niye engelliyorsun? Böyle fevri fevri davranıp adamlar yılınca, neden bana son bir şans vermedi diyorsunuz.
Yetişkin insanlarsınız, ikiniz de, sorunlarınızı oturup konuşup çözün. Nedir yani koca koca insanların ilgi çekmek için surata telefon kapatması, wattsaptan falan engellemesi.
Ağzınız diliniz yok mu

var ama anlamadığı için bu yolu seçtim evet kaç kerede uyarmıştı yapma bir daha diye ama beni sinir etim haklıyken haksız duruma düştüm

var ama anlamadığı için bu yolu seçtim evet kaç kerede uyarmıştı yapma bir daha diye ama beni sinir etim haklıyken haksız duruma düştüm
Anlar. Eğer anlamıyorsa orada daha ciddi bir sorunun var.
Sen oturup adam gibi derdin neyse bağırmadan, suçlamadan, hakaret etmeden anlatacaksın, eğer adamı terk ettim numarası yapacaksan da ayrılacaksın.
Bak burada koca koca kadınlar, kocalarına terk etme numarası çekip sonra eve dönüyorlar, hayatları daha beter oluyor.
Tehdit etme. Sevgilisiniz siz iki rakip değil, kim daha uzağa işeyecek yarışı yapmanıza gerek yok.
Ben bir dert anlatırken beni dinle bile diyemiyorsan bu adama telefonu suratına kapatmadan, o ilişki uzatmaları oynuyordur.

pire yi deve yaptı gelinen noktaya bak oturdum ağladım onun yüzünden şimdi tüm günüm berbat oldu

Burada bencil bir bakış var: "Onun yüzünden tüm günüm berbat oldu"
Farkında değilsin, kendi kendine gününü berbat ettiğinin.

İlk okuduğum an seni 16 yaşlarında filan zannettim.
Telefonu surata kapatmak, birinin suratına kapı çarpmak gibidir.
Pire değil, devedir.

Sevgiliniz tepkisinde haklı.

evet haklısınız biz çok kavga etmeyiz zaten pek bu konular çok canımı sıkıyor ben bir sey desem dinler beni ama uygulamaya geçmez kaç kere dedim bilemedim şimdi ay of bide telefon beklicem saff gibi yani sinirliyken hakim olamıyorum kendime

belkide haklısınız . hataydı yapmam ama snra aradım kaç kere açmayan oydu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…